arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/05/2012

Arvustus // Neutrogena / Visibly Clear greipfruudi näopesugeel-ja kreem

Kuna otsisin just uut näopesugeeli ja need ilusad roosad hakkasid poes silma, langesin ka telekas nähtud reklaami ohvriks ja siin nad nüüd on. Kuna ei suutnud valida, kumba võtta ja Rimis olid mõlemad soodushinnaga, siis rändasid nad koos mu ostukorvi. See oli küll viga... Aga kõigest järgemööda.
Kõigepealt CREAM WASH. Nagu nimigi ütleb, on tegu kreemja näopesuvahendiga.
Pakend ei ole eriti mugav, aga lahti käib vähemasti kergesti, mitte nagu mõned teised tuubid.
Konsistents on selline mõnus nagu suflee ja lõhn on super hea, värske - täitsa greip. Nahale on väga mõnus määrida, läheb ilusti laiali.

Alguses meeldis mulle väga... aga kui olin sellega pesnud umbes kolm päeva, siis hakkas tunduma, et peale näopesu jääb nagu mingisugune kiht nahale mis ei tule loputades kuidagi maha. Kahju, algus oli paljutõotav. Võib-olla sobib siis paremini kuivale nahale, mulle meeldib rohkem, kui nägu jääb kriuksuvalt puhtaks. Vist oleksin pidanud näoveega üle käima, ehk oleks siis teine tunne olnud. Peab proovima!

Igatahes jätsin kreemi sinnapaika ja asusin geeli kallale.
FACIAL WASH. Pakend on super - pumbaga tooted on kiiduväärt alati. Ilus näeb välja ka - armas roosa.♥ Geel on keskmise paksusega, eriti ei vahuta (mis on vist hea, sest vahutekitajad pidid olema eriti mürgised koostisosad), aga näol on mõnus laiali ajada. Peale loputamist on nahk mõnusalt värske ja puhas. Ei kuivata ka nahka, mis on minu tundliku, pindmiselt kuiva, muidu rasuse  naha juures esmatähtis. Sobib ma arvan nii kuivale kui rasusele nahale.

Jätkan kindlasti kasutamist lõpuni. Uut vaevalt et soetan, sest väga harva, kui ostan sama toodet mitu korda ,(siis peab ikka väga väärt produkt olema) Vaja ju jälle midagi uut proovida.

Tooted on mõeldud vistrike ja komedoonidega võitlemiseks, selle kohta ei oska veel midagi tarka öelda, sest nädalaga vist suurt muutust ei tasu oodata.

KOKKUVÕTTEKS jäin rahule geeliga, seda julgen soovitada, ei leidnud ühtegi miinust ja plusse sain kuhjaga.


Kas olete proovinud ?


♥genefic♥

4 comments:

  1. Kasutan hetkel näopesugeeli ning meeldib see, et jätab naha puhtaks ja värskeks. Miinuseks on see, et komedoonid küll ei paista vähenenud olevat, kuigi olen pool pudelit juba ära kasutanud..
    Värskuse poolest soovitan samuti, kuid ei usu, et komedoonide vastu aitab kahjuks.

    Muidu sattusin juhuslikult su blogi peale ning mulle meeldib see väga! Edu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur tänu Sulle, loodan, et astud teinekordki läbi. :)

      Delete
  2. Põnev blogi. Ps. alati tuleks peale koorimist või näo puhastamist tasakaalustada nöo Ph, seda peaks tegema tooneriga ja peale seda tuleks nägu kreemitada. Vb siis on ka need tooted paremad!

    ReplyDelete
  3. Just just, Maarja, toonerit ei tohi unustada, aga ikka taban ennast seda tegemas.:) Ostsin just uue, ehk läheb sellega paremini. Ja suur tänu, loen Sinu blogi ka huviga.♥

    ReplyDelete

ShareThis