arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/06/2012

Juuni Glambox


Kuna see on alles minu teine Glambox (mai oma sai lihtsalt otsa, jäin ilma), siis olin pakki saades päris elevil. Tean küll, et ega seal midagi erilist sees pole, aga ikkagi on põnev!
Seekordsel boxil on ümber ilus taevasinine pael.♥
Niipalju, kui olen teiste ülevaateid näinud, tundub, et seekord on kõigil  karbis ühesugused tooted. Ainus erinevus on, et ühtedel on Batiste kuivšampoon tavaline, teistel lillelõhnaline.
Kahjuks ei ole seekord ühtegi täissuuruses toodet. :(

♥ Caribbean Breeze/Aloe Burn Relief - Leevendab päikesepõletust ja putukate hammustustest tingitud sügelust. Nu väga hea, suvel ikka kulub ära. Päris hea lõhnaga, aga värv on hirmutavalt erksinine.

L´occitane/Amande Shower Oli - Millegipärast on selle toote lõhn mulle täiesti vastumeelne. Ei oskagi öelda, mida see lõhn meenutab - magus vänge keemia. Terve box lõhnas selle järele,  pidin  pudeli lausa kappi ära peitma, et vähem aroome eralduks.  Kahju... :(

Institute Arnaud/Rituel Visage Exfoliating Gel - Selle firma tooted on ühed mu lemmikud. Tundub, et ka see kooriv geel leiab kasutust. Lõhn on tagasihoidlik ja koorivad osakesed on pehmed ja väikesed, ei kraabi nahka. Lemmik toode selles boxis.
Himalaya Herbals/Protein Shampoo - Kirjas on küll taimne šampoon, aga koostises see küll ei kajastu. Milleks seda pidevalt rõhutada, kui ei vasta tõele. Himalaya Herbals´ilt olen mõne päris hea toote leidnud, nende jalakreem on lemmik. Nii et proovin selle ikkagi ära.

Himalaya Herbals/Nourishing Skin Cream - Imendub küll hästi ja arvatavasti ka niisutab, aga lõhn on meeletult vänge. Uhh, meenutab mingit veneaegset meeste odekolonni. Seda kindlasti ise ei ostaks.

Dr. Scheller/Jojoba Oil&Schisandra Soothing Moisturizing Care - Väga omapärase lõhnaga, meenutab piparkoogitaigent :) Imendub hästi ja nahk jääb pehme. Peaks mulle sobima küll, sest on tundlikule nahale ja punetuse vastane.

Kaasas oli veel  L´Occitane voucher, aga see jääb vist kasutamata, kuna kehtib ainult Viru keskuses ja ma ei ole tallinlane.
Batiste/Dry Shampoo - Mulle sattus lillelõhnaline. Ei ole enne ühtegi kuivšampooni kasutanud, kuna  pesen pead iga päev. Aga proovin huvi pärast ära.

Geisha - Alati hea meel selle üle. :)

Super Stardikas - Ei saa hästi aru, miks on see ilutoodete karpi ära eksinud, aga küll ma ta tühjaks räägin.


♥genefic♥

No comments:

ShareThis