arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/06/2012

Arvustus // Lancôme / Hypnôse Doll Lashes ripsmetušš

Nüüd, kui tušš peaaegu otsas, õige aeg arvustus teha.
Kõigepealt pakend. Üks ilusaim tuub, mida olen näinud ja see oli ka põhjus, miks üldse tušši ostsin. :) Väga kena voolujoonelise disaini  ja maitseka Lancôme´ile omase roosimustriga.
Hari on paraja suurusega ja tuubist välja tõmmates ei jää üleliiast tušši külge. Tušš ei pudene päeva jooksul ja tuleb sooja veega pestes ilma meigieemaldajata maha.
Aga sellega tušši head omadused minu jaoks ka lõppevad. Väga kurb, aga see ei tee mu ripsmeid ei pikemaks ega tihedamaks, nukuripsmete efektist rääkimata. :) Jätab kuidagi katkutud mulje ripsmetest.
Peale selle on tušš kuidagi väga kuiv ja jääb raskesti ripsmetele külge. Püüdsin küll väga, aga ei hakanud mulle see meeldima.
Nii et, täielik pettumus ja raha raiskamine. Tõesti kahju, sest pakend ja see, et tušš tuleb veega maha, mulle tõesti meeldisid.
Kas oskate soovitada tihendavat tušši , mida järgmiseks võiksin proovida?

♥genefic♥

6 comments:

  1. lugesin seda sooja veega maha pesemise osa ja olin juba üpris lootusrikas, aga siis jõudsin arvustuse teise pooleni ja veendusin, et Clinique'i high impact ripsmekast paremat vist ikka ei eksisteeri :P

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoo, ma polegi Clinique tooteid enne proovinud, nüüd äkki peaks algust tegema. ;)

      Delete
  2. Mina ostsin Maybelline One by one mingi uuemat sorti ripsmedušši ja päris hästi teeb oma tööd, kuigi mul on väga lühikesed ripsmed ja mulle muidu väga kummihari ei meeldi, aga see siiski meeldib :)

    ReplyDelete
  3. Ma olen vist nelja erinevat Maybelline ripsmekat proovinud ja millegipärast on nad õhtuks kõik mul silme all laiali. :(

    ReplyDelete
  4. Yves Saint Laurenti Volume Effet Faux Cils. Seni esimene ja ainus ripsmetušš, millega olen 100% rahul. Tõsi - veega eemaldamine ei tule selle tušši puhul kõne alla. Veega saab maha pesta nt sama firma Mascara Singulieri, mis on ka hea ripsmetušš, aga jääb minu silmis siiski Faux Cilsile alla.

    Seni halvim tušš, mida olen kasutanud, on Lancome'i Oscillation Mascara. Ripsmetušši harjal on vibreeriv funktsioon, mis peaks ripsmed kenasti pikaks ja eraldatuks vorima. No tõesti.. Minul olid tulemuseks tikksirged, klompis ripsmed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lancome'i Oscillation Mascara oli tõesti üks suur läbikukkumine. :)

      Delete

ShareThis