arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/06/2012

Arvustus // Nivea / Sun Protect SPF 30 huulepalsam


Ja järjekordselt pidin ma Niveas pettuma. No ei ole see firma minu jaoks tehtud. Juba mitu korda olen neile uue võimaluse andnud, kuid ikka veavad alt!

Seekord siis pidin pettuma nende huulepalsamis. Otsisin kõrge faktoriga kaitset huultele ja kuna see oli ainus, mis tol päeval silma jäi, otsustasin maha suruda eelmised halvad mälestused ja Nivea rändas kotti.
No mis ma oskan öelda... see ei ole igatahes igapäevaseks kasutamiseks mõeldud. Tegu on minu arvates kõrgmäestikes suusatajatele mõeldud tootega. See on ainus koht, kuhu seda palsamit kandes saaks minna, sest tänaval või rannas teeniksin kindlasti ümbritsevatelt palju imestunud pilke.
See huulepulk teeb huuled nimelt KRIITVALGEKS! Pealekandes on täitsa ok, parajalt rasvane, aga natukese aja pärast muutuvad huuled täiesti kuivaks, narmendavakas ning valgeks - pole just ilusaim vaatepilt. Pakendil oleks võinud kirjas olla, et tegu on tooniva tootega. Aga võib-olla on kõik kõrge spf-iga palsamid valged?

Valgustage mind palun, enne kui teen järgmise pettumust valmistava ostu. ;)


♥genefic♥

6 comments:

  1. Mina ostsin näiteks esimesest ettejuhtuvast ökopoest sellise huulepulga: http://www.fourgreensteps.com/marketplace/images/P/178306.jpg
    SPF on 15 ja maksis alla 2 euro. Ülihea kasutamiseks nii talvel kui suvel, ei tooni huuli kahtlaste värvidega ja peale kandes on natuke jahutava efektiga ka, soovitan! :)

    ReplyDelete
  2. Mina kasutasin seda palsamit õrnalt huultele tupsutades, mitte hõõrudes. Siis said huuled lihtsalt pisut heledama varjundi, mis mulle isegi meeldis, sest mu huuled on naturaalselt üsna tumedad. Püüa huultele õrnalt tupsutada seda (aga enda huuled peavad selleks terved olema, sest see pulk toob kõik katkised kohad jms kohe välja!)

    ReplyDelete
  3. Proovisin juba tupsutamismeedodi ka ära, tunduvalt parem küll, aga kuna ma ise üpriski heleda nahaga, siis tahaks, et huul oleks natuke roosakam. Aga rannas ehk isegi tupsutan. ;)

    ReplyDelete
  4. Ma ise soovitan Nivea asemel võtta hoopis Blistexi tooteid, need on tunduvalt paremad. Mul on kasutusel Blistex Protect Plus, millel on ka SPF 30, jätab mõnusa loomuliku kuma peale :)

    ReplyDelete
  5. Mina ka üldiselt Nivea hügieenilisi huulepulkasid ei kasuta, AGA umbes aasta tagasi avastasin ühe parima, mida kasutan siiamaani igapäevaselt. Tegu on siiski suhteliselt uue Nivea perekonda lisandunud tootega, millel nimeks Nivea Vitamin Shake, Acai & Wild apple. Lõhn on mahlakas ja huuled teeb samamoodi mahlakaks, niisutatuks ning pehmeks. Ei jäta huuli matiks ega too esile pragunenud kohti vaid lisab hoopis sametist sära ning kerge roosaka tooni. Kindlasti soovitan proovida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul see vitamin shake ei niisuta hoopiski, olin sellesse väga pettunud, samuti nagu sun protectissegi.

      Delete

ShareThis