arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/06/2012

Uut // Mohito, New Yorker, Reserved, Shu, Vero Moda & kosme


Tänane šoping läks üle ootuste hästi,  kammisin pea kõik poed läbi, kus tavaliselt käin ja noos on üpriski hea. Tasus jalavaeva .
Alustame kuskilt otsast...
Mohito kotist, mis armsalt mummuline, vaatavad välja selle šopingu lemmikud ♥ - sinised kuldsete südametega kingad. Väga mõnus värv ja südamed teevad eriliseks. Cool!

Reservedist ma tavaliselt midagi ei leia, aga seekord komistasin tõelise pärli otsa, mega lahedad päevitusriided. Täpselt sobiv lõige ja perfekto print.

New Yorkerit ma armastan, seal on tonnide kaupa saasta, aga alati leiab mõne pärli. :) 
Seekord kaevasin välja mõnusa õhukese pool-läbipaistva t-särgi , ülipehmed alt kuldsete lukkudega, megavenivad, mündivärvi püksid ja paljude käevõrudega sobiva kella, mille üle eriti hea meel, odav oli ka. ;) Triibulise dressika leidsin Vero Modast.





Kaubamamajast haarasin kohe kaks pudelit oma lemmikšampooni, kuna neil oli parajasti soodushind ja alatasa on just see sort nii kaubamajast kui I.L.U.-st otsas, kuna on klientide lemmik. Teen šampoonist kindlasti millalgi ka arvustuse.
Otsisin ka kõrge faktoriga huulepalsamit, ainus, mis leidsin oli Nivea :(  Ei tea isegi miks, aga selle brändiga mul sooje suhteid pole (v.a. porgandiga päevituskreem), proovin siis ära. 
Kuna mu näovesi on ka otsakorral, siis lähtusin Anna Elisabethi arvustusest SIIN ja soetasin Ingli Pai näovee, eks näis, kuidas sobib, igatahes pudel on väga armas.♥ 

Shu poes võib ka vahel briljantseid leide kohata. Seekord viisin koju ülemõistuse mugavad (tõsiselt, nagu kõnniks sokkides) seemisnahksed neoonrohelised papud. Selle suve lemmikud!

Käepaelad soetasin Buduaarist. Neoooon!!

Saigi kõik.  Kas jäi midagi silma?


♥genefic♥

5 comments:

  1. Palju mõnusaid värvilisi asju! Minu lemmikud on kindlasti käepaelad :) Kas äkki saaksid selle Buduaari lingi anda?

    ReplyDelete
  2. Kahjuks tal neid paelu ainult kolm oligi.:( Otsin juba tükimat aega kedagi, kes ägedaid käepaelu valmistaks, aga tulemusteta. Peab vist ise asja käsile võtma. ;)

    ReplyDelete
  3. Mis need SHU jalanõud maksid? Tunduvad ägedad:)

    ReplyDelete
  4. Ojaa, nad on veel palju ägedamad kui pildi peal. Erksamad ja mitte sihukesed karvikud nagu fotole jäid.;)Ja jalas nagu suss, ülimugavad. Hind oli kahekümne euro kanti. Pärisnaha kohta ikka super odav!

    ReplyDelete

ShareThis