arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/06/2012

Uut // Mohito, Promod & kosme



Ei olnudki plaani tegelikult midagi osta, aga asjad , mida olen juba tükimal ajal taga otsinud, sattusid ise mulle ette. Vahel seda juhtub. :)
Kõige parem meel on mul Mohito rahakoti üle. Tegin kohe lähedalt pilti, et oleks näha see mõnus maonahka meenutav materjal. Triibumuster on  lahedalt suvine, no igati paslik suvesse, just see, mida olen otsinud. Ainus asi, mis häirib, et kaardikohti on ainult 5, aga selle mure lahendas kohe uus kaardihoidja suvalisest kontoritarvikute poest. Väga hea leid, mõnus muster ja katsudes selline hea pehme materjal.
Mohitost soetasin ka veel  kuldse käeketi, ilusssss, meeldib see põimitud sõlm.♥
Mohitos hakkas ka kohe silma tiigriga särk, just see, mis vaja!!! Särk on sellise mõnusa värvigammaga, hallikas-pruunikas, toob tiigri sinised silmad hästi välja.
 Promode´st  leidsin teisegi särgi, millega ka super rahul!!! Suvine palmimuster ja mõnus pool-läbipaistev materjal teevad sellest perfektse suvise lemmiku. Tagant pikem lõige on veel üheks plussiks.
Väike vahepala ...
Kuna kõiki ilutooteid, mida tahan proovida, ei jõua korraga kokku osta, siis tavaliselt ootan kuni näen neid kusagil  soodushinnaga .
Tahe Keratin Gold šampooni olen tahtnud ammu proovida, kuna Kaubamajas oli sooduspakkumine, siis rändas seegi mu kotti. Samuti sain apteegist Placent Activ šampooni. Selle firma ampulle olen proovinud ja kuna šampoon valiti vist ka kusagil parimaks (Cosmos?), siis vaja jällegi enda peal ära katsetada.
Kuumakaitse on mul ka lõpukorral, võtsin seekord täitsa suvalise, enne uurimistööd tegemata. Schwarzkopfi Got2b Guardiain Angel´i.
Kindlasti teen neist mõne aja pärast ka revjuu.
Seppäläst ostsin kaks küünelakki.  Super ilusad värvid ja ülihea katvus, pluss väga mõnus pintsel, mis järgib küüne kuju, väga mugav värvida.
Huuleläigetest olen täitsa sõltuvuses, alati on ühte veel vaja. Lumene boxist leidsin sobiva, küll väga väike aga armas.
Lõpetuseks Koduextrast väike muffin.♥


♥genefic♥

2 comments:

  1. Need pluusid on tõesti lahedad, eriti see palmidega ! Ja suur aitäh kommentaari eest mu blogis :)
    -P.
    Bowtie Diary

    ReplyDelete
  2. See Got2b juuksekaitsesprei on väga hea, palju parem, kui L'Oreali omad :)Ja tiigripluus jäi silma, et pean ka Mohitosse vaatama :)

    ReplyDelete

ShareThis