arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/07/2012

Juuli Glambox

Seekord oli karbi ümber hõbehall pael??? Natuke talvine, aga eks värvivalik pole ka lõputu. ;)


 Boxis oli 12 toodet, 11 neist kosmeetika, super tulemus eelmise kuu 7 vastu. Aga kus on GEISHA?????? :) Seda igatsesin küll taga, harjunud juba...

Aga sain sellest ruttu üle, sest karbis oli lausa 3 minu lemmik brändi Gatineau toodet, üks neist 50 ml. Jeeeeee!!!


♥ GATINEAU Vital Feeling Body Lotion with A.H.A. -  Sügavalt niisutav ja taaselustav kehapiim + A.H.A.  Väga hea lõhnaga, selline värske lillelõhn, imendub natuke kaua, aga tundub, et niisutab hästi. Nahk jääb mõnusalt pehme ja lõhnab kaua. See toode on 50 ml pudelis, saab ikka mitu korda terve keha ära niisutatud.

♥ GATINEAU Melatogenine Force Collagene Anti -Wrinkle Concentrate - Niisutav ja nahka siluv, puhta kollageeni sisaldusega seerum. Peaaegu lõhnatu, vedelapoolne emulsioon. Imendub kohe. Kujutan juba ette, kuidas see mu kortsudele säru teeb. Kahjuks jääb vist sellest väikesest tuubist sileda näo jaoks väheseks ja kuna täissuurus 30 ml maksab 43 eurot, siis pean edasi kortsus ringi käima. :(

♥ GATINEAU  Defi-Lift 3D Revolumising Lip Care -  Huultele volüümi andev niisutav palsam.
Lõhnatu, ei kleepu, pigem õlitaoline koostis.  Niisutab hästi ja paneb huuled mõnusalt õhetama, mulle meeldib see tunne.


♥ RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo - Intensiivselt niisutav ja taastav šampoon. Täissuuruses, ehk siis 80 ml. Selle toote sain ka juba ühest eelmisest Glamboxist, aga ei kurda, sest šampoon on tõesti hea. Meeldiv lõhn, vahutab hästi ja jätab juuksed pehmeks ja niisutatuks.

♥ Lip Smacker - Selle kohta ei oskagi miskit öelda, lihtsalt üks huulepumat, peaks andma roosakat tooni, aga seda ei tähelda.

Himalaya Gentle Exfoliating Daily Face Wash - Õrnalt kooriv igapäevane näopesugeel. Õrna ei ole siin küll mitte midagi. Ma ei kujuta ette, mida mu näonahk ütleks, kui ma nii suurte teradega oma nahka iga päev küüriksin. Aga läheb kasutusse näiteks kätekoorijana.


Framesi Morphosis Intensive Care De-Stress Shampoo - Rahustava toimega  šampoon tundlikule peanahale. Kindlasti proovin ära, tundub sobivat. 

Framesi Morphosis Volume Rich Shampoo - Õrn, kreemja koostisega kohevust andev šampoon õhukestele juustele. Jutu järgi peaks ka see sobima.

♥ Himalaya Herbals Skin Smoothing Body Lotion - Pehmendav kehakreem kuivale nahale. Ülimalt imeliku lõhnaga, hambapasta? Pikapeale hakkab lõhn isegi meeldima. Pehmeks teeb küll.

♥ Philip Martin´s Antiage Intensive Skin Cream - Vananemisvastane rasvatu orgaaniline kreem, niisutab ja toidab. Väga meeldiva õrna lõhnaga. Teeb naha imepehmeks. Plusspunktid orgaanilise koostise eest. Tundub, et selle boxi lemmik.



Pean vist minema ja Glamboxi iluprofiili lehel end vallaliseks märkima . :) Selle asemel oleks võinud olla üks jumestustoode, mida minu boxis seekord ei olnud ühtegi, mõnel oli neid isegi mitu...ähh.
Aga üldiselt jäin rahule ja tellin kindlast augustis jälle.

♥genefic♥

3 comments:

  1. No ma olen vallaliseks märgitud, ja sain ka kondoomi :D

    ReplyDelete
  2. Nojah, tegelikult ju vallalistel neid just rohkem vaja. ;)

    ReplyDelete
  3. olin suutnud glamboxi olemasolu juba unustada, kuna ise tellisin viimase vist märtsis, kui õigesti mäletan.. aga tundub, et brändid pole selle ajaga suurt muutunud. Philip Martin's, Rich, Himalaya olid kõik juba siis boxis olemas. aga Gatineau tooteid prooviks küll!

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete

ShareThis