arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/07/2012

Piilu minu meigikotti!


Minu kosmeetikakotis vahetuvad tooted päris tihti, praegu on seal siis järgnev...


Mõnusalt suvise arbuuskoti  soetasin New Yorkerist.


Suvel kasutan ainult hädapärast, seega kott suht hõre. ;)


Kanebo Sensai Fluid Finish Lasting Velvet jumestuskreem - Parim jumestuskreem, mida olen siiani kasutanud. Jätab naha super siledaks ja pehmeks. Katvus ka päris hea ja tulemus jääb loomulik. Nutuke kipub päeva lõpuks läikima, aga see on minu nahaga täitsa tavaline.
Dior Diorskin kompaktpuuder - Teeb oma töö ära ja see on ka kõik, mitte midagi erilist. Jääb natuke jahune nahal, aga mõne aja pärast õnneks sulandub.
Artdeco Perfect Teint valgustpeegeldav pliiats - Väga mugav kasutada ja täitsa peegeldab valgust.
Gaia Cosmetics mineraalpuuder - Vahest annan nahale puhkust ja kasutan jumestuskreemi asemel mineraalpuudrit. Katvus on täitsa ok, aga jällegi õhtuks sulab.
Coastal Scents kabuki pintsel - Super pehme ja tihe, teeb oma tööd hästi.



Maybelline Expression Kajal silmapliiats - Hea pehme ja püsiv.
Maybelline Line Definer lainer - Vildika laadse otsaga, natuke liiga tugev, kraapiv. Enam ei ostaks. Aga kasutan vapralt lõpuni. :)
L´Oreal Volume Million Lashes ripsmetušš - Muidu täitsa ok tušš, aga hari nii suur, et peaaegu iga kord torkan endale silma, valussss...


BYS põsepuna toonis Fierce Fuchsia - Pildil on kuidagi väga lilla jäänud, tegelikkuses on pigem korallivärvi.Mõnusalt valgustpeegeldava efektiga, ilma läikivate osakesteta. Super hea hinnaga, soovitan proovida.
Gosh Volume huuleläige - Poes proovides tundus perfektne, aga ikkagi on natuke liiga kleepuv. Muus osas just see mida otsisin - peaaegu värvitu volüümiandev läige.
EOS huulepalsam - Pikemalt saab lugeda SIIT. Viimase aja vaieldamatu lemmik.
Escada Rockin´ Rio - Selle testri sain Glamboxiga ja kannan nüüd igal pool kaasas. Hea suvine magusapoolne lõhn. Hakkabki juba otsa saama. :(

Andke palun teada, kas sellised paarilauselised ülevaated on teretulnud.  

♥genefic♥

1 comment:

ShareThis