arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/09/2012

AdoreBox // August


Kuna tundub, et Glambox läks hingusele ja loodus ilu tühja kohta ei salli, siis meie kõigi rõõmuks on turul uus tulija AdoreBox, tellida saab SIIT!


Teistel olid karbid ammu käes, kuid mina sain teate, et kahjuks karp välja müüdud ja saan hoopis septembri oma, aga eile oli kuller ukse taga ja siin ta on! ;) Juhuuuu, ma ei jäänudki ilma!!!



Kui kõigil teistel on karbid identse sisuga (v.a. värvierinevused), siis minul on küünelaki asemel L´Occitane meekreem. Kurb ma ei ole, eriti kui oleksin sinise laki saanud. ;) Ja kreem on mõnus, täitsa mee lõhnaga ja niisutab hästi, I like!
L´Occitane mandli dušiõliga tutvusin ma juba Glamboxi vahendusel. No ei meeldi mulle see lõhn. :) Aga enamikule meeldib väga, seega leiab uue omaniku kergesti.
Sally Hanseni niisutav huuleläige tundus esmasel huultele määrimisel ülimalt kleepuv ja litriline, aga kui veidi aega kannatlikult oodata, siis sulab mõnusalt niisutavaks ja litrid muunduvad lihtsalt läikeks. Oleksin küll rõõmsam olnud roosa eksemplari üle, aga huulepulga peale kasutan kindlasti ära ka värvitu.
Bourjois kauapüsiv lainer on küll tõesti kauapüsiv, kuid natuke vesine, tuleb ikka mitu kihti peale kanda, aga värv on kena, minule sattus tumelilla "violet laser" väikese sädelusega.
Kolm L´Occitane testrit olid boonusena kaasas - kaks niisutavat kreemi heinputkega, mis mulle hullult meeldivad, nahk on pärast nii pehme ja mõnusa võilille? lõhnaga ja kätekreem kuivale nahale sheavõiga, mis on iseenesest küll tõesti ülimalt niisutav, aga lõhn ei meenuta kuskilt otsast sheavõid, millest on kahju, väga kange meheliku lõhnaga, mis aga õnneks varsti haihtub. (kes on varem nii pikka lauset näinud?)


Kuigi olen hull kosmeetikakotisõltlane ja vahetan neid nagu sokke ;), siis Royal Chic kosmeetikakotile leian uue omaniku, arvatavasti messoost, sest sain koti tumesinisena, natuke mehelik minu jaoks. :)


 Roosad ümbrikud ja paelakesed on rohkem minu teema, so cute! Roosa, "Avasta Ilu" kleebisega paberil on kirjas karbi sisututvustus.


Väikeses roosas ümbrikus peitis end imearmas väike peegel, mille tagaküljel pildike ja sildike, awww...I feel so special! ;) Seda eriti sellepärast, et olin vist ainus, kes sai kaardi asemel peegli, niipalju kui arvustusi olen näinud. So happy! Nii vähe ongi õnneks vaja... ;)


Kokkuvõttes kogu lugu jäin asjaga rahule, järgmine kord loodan leida rohkem pinki. ;) Igatahes septembri box on juba tellitud, can´t wait!

♥genefic♥

4 comments:

  1. Sul on tõesti teistest erinevad asjad- väga lahe! Aga eks sellepärast ongi erinev ,et asjad said otsa :) Lucky you :D Samas kuna sa pidid kaua ootama, siis vääridki paremat sisu :)

    ReplyDelete
  2. Just, kauaoodatud kaunikene! ;)

    ReplyDelete
  3. Mina jäingi ilma :( Ei jõua järgmise kuu karpi ära oodata!

    Muuseas, Läti tüdrukutel oli ka sama kraam, mida teised Eesti ilublogijad näidanud on.Sul on tõesti teistest erinev sisu.

    ReplyDelete
  4. Nuvott, kahju küll. :( Ega see ei ole ka veel kindel, et järgmise kuu karbi saame, kuigi on makstud. Loodame parimat. Jah, vaatasin ise ka paari Läti blogi, kõigil sama, I´m unique. ;)

    ReplyDelete

ShareThis