arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/09/2012

Tühjad totsikud #2



Sellel kuul on väga vähe tühje totsikuid. Kuidagi oli selline tunne, et ei tahtnud endale mitte midagi näkku, pähe ega kerele määrida, mis ei olnud just hädavalik. :) Aga midagi ikka...
Neutrogena näopesugeel - Pikemat arvustust saab lugeda SIIT, lühidalt öeldes täitsa ok, kunagi ehk soetaks veel, peseb puhtaks küll. :)
Garnier silmameigieemaldi - Ka täiesti meeldiv toode. Tundub nagu vesi, aga eemaldab silmameigi veatult, ei aja silmi kipitama ega jäta kleepuvat tunnet. Meeldib rohkem kui nende rohelises pudelis variant.
Down Under Natural´s Nude šampoon - See on minu kõigi aegade kõige lemmikum šampoon ever! ja tundub, et ainult mitte minu, sest I.L.U.-s on  Nude tooted varustatud "kliendi lemmik" siltidega. Mina kasutan kohevust lisavat šampooni, valikus on veel niisutav ja elustav sari, mida tahaks ka kunagi katsetada.
Soovitan kindlasti proovida, šampoon teeb juuksed mõnusalt pehmeks ja annab kohevust, pealegi on 98% ulatuses loodusliku koostisega, parabeeni,sulfaadi, fosfaadi ja muu jama vaba. Ma küll vahepeal tüdinen ära ja proovin vahelduseks teisi šampoone, aga ikka naasen vana hea Nude juurde tagasi. :) Ahjaa, hind on ka mainimist väärt - 4-5 euro kanti, soodukate ajal saab isegi alla 4 kätte! ;)
Down Under Natural´s Nude palsam - Selle palsami kohta ei saa kahjuks sama kiidulaulu laulda.
Palsam on minu jaoks liiga lahja, ei niisuta piisavalt ja erilist volüümi ka ei täheldanud. Mõttekam oleks ehk proovida niisutavat palsamit samast sarjast.
Puhas Loodus puhastav mask - Täitsa mõnus mudamask, mis ei kuivata ega muutu nahal ebameeldivalt kuivaks. Lõhn on hea ja nahale määrida kerge, sihuke kreemise tekstuuriga. Pärast on nahk klaarim ja pehmem. Mulle meeldib!
 The Body Shop teepuu klaaristav näokreem - Niisutaja, mis reguleerib rasueritust. Väga mõnus, kerge ja hästi imenduv. Jätab naha siidiseks ja hoiab kauem matina. Minu pindmiselt kuiva nahka niisutab ka hästi. Seda ostaksin kindlasti veel.
Trestan melissi vannivaht - Pole just eriti loodusliku koostisega, aga see melissi lõhn on nii hea, et ma ei saa vastu panna ja ostan üha uuesti. Rahustab, lõdvestab, parandab meeleolu ja mälu, pikendab noorust(?), aitab unetuse korral. No mida veel ühelt vannivahult tahta. ;)

Ongi kõik!


♥genefic♥



7 comments:

  1. Ma ei saa sinna midagi parata, empties-postitused ja videod lihtsalt on mu lemmikud! Nude šampooni tahaks küll nüüd proovida, kui mu teine looduslik kohevusšampoon otsa saab, siis soetan ilmselt selle - aitäh soovituse eest! :)

    ReplyDelete
  2. Jäta Nude sarja niisutav palsam poodi, sest minu juukseid küll see piisavalt ei niisutanud. Nude sarja kohevust andev šampoon oli pikka aega ka minu lemmik - äkki peaks seda uuesti kasutama hakkama :D

    Ühesõnaga alustasin nagu sinagi kohevust andvast šampoonist ja palsamist ning arvasin, et kui ma palsami nude sarja niisutava palsami vastu välja vahetan, siis on perfect aga see pole siiski piisav.

    ReplyDelete
  3. Küll on hea, kui saab teiste vigadest õppida! ;) Tänud hoiatamast!

    ReplyDelete
  4. Kust seda vannivahtu osta saab? :)

    ReplyDelete
  5. Täitsa suvalistest marketitest, viimati vist ostsin Rimist. Kusjuures melissi oma millegipärast ei ole alati saadaval. Näiteks apteekides on esindatud kõik ülejäänud sama brändi vahud, aga melissilõhnalist ei ole kohanud. Nii et kui kuskil peale satun, siis raban kohe mitu. ;)

    ReplyDelete
  6. Minul on ka värvitud peenikesed ning õhukesed juuksed ning käsi südamel või öelda, et minu juustega teeb imesid Wella Proffesionals Brilliance sarja šampoon ja palsam (punases pudelis). Pole küll tab mis loodusliku koostisega, aga pigistan seal silma kinni, sest isegi ükski loodusliku koostisega toode pole mu juukseid nii kohevaks, läikivaks ega siidiseks teinud :) Saan pidevalt oma juuste sära kohta kiidusõnu (šampoon sisaldab teemanditolmu, fancy värk). Vaatasin just hiljuti ka, et Kaubamajas on see toode kliendi lemmiku sildiga märgistatud. Mina igal juhul soovitan seda toodet kindlasti proovida :)

    ReplyDelete
  7. Proovin kindlasti ära, aitäh soovitamast! ;)

    ReplyDelete

ShareThis