arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/09/2012

Minu // Lemmik aastaaegMa ei tea peale enda ühtegi inimest, kellele sügis meeldiks rohkem kui suvi  :) Aga mina armastan sügis, sest:

kastanimunad on nii ilusat pruuni värvi ja neid on nii mõnus käes veeretada...

saan kapist soojad kampsunid välja otsida...

mulle meeldib kuulata kuidas vihm krabistab aknale ...

või vihmavarjule...

värviliste lehtede sees on elulahe sahistada...

suured sallid on nii mõnusad...

mulle meeldib kui tammetõrud on taskus... 

saab megakoguses küünlaid põletada...

kummikud on coolid...

 lindude ränne on nii uskumatu...

kuum tee ...

ja soojad sokid teevad olemise mõnusaks :)...

nii et...

Kena sügise algust kõigile!!! :)♥genefic♥

8 comments:

 1. eh selle peale ütleks nüüd, et nunnu postitus! :) ma armastan sügist (ja seda samadel põhjustel, mis sina siin välja tõid), aga vist ei julgeks siiski öelda, et rohkem kui suve. ma vist tõsimeeli armastan kõiki aastaaegu ühepalju...

  ReplyDelete
 2. Väga lahe postitus tõesti, kohe hakkasin mõtlema, et sügis on tõesti väga ilus aastaaeg- aitähh meeldetuletuse eest :)

  ReplyDelete
 3. Jah, eriti piltide peal on ilus. ;)

  ReplyDelete
 4. mulle meeldib ka sügis aga samas, ma olen õnnelik, et meil on neli aastaaega ja ma naudin igas aastaajas erinevaid asju :) armas postitus! aga tegelikult tahtsin sulle hoopis kirjutada, et mulle meeldib su blogi VÄGA ja ma olen alati suures õhinas kui näen, et sul on uus postitus tulnud! keep up the good work :)

  ReplyDelete
 5. Postitus on tõesti mõnus ja sügis on iseenesest ka mõnus :) Ja tee joomine on kohe nagu loodud sügise juurde, mina kui suur kohviarmastaja, tahan õhtuti ainult teed je teed je teed :)

  ReplyDelete
 6. Aitähhh, loen Sinu blogi ka suuure huviga! ;)

  ReplyDelete
 7. mina tean millegipärast paljusid, kelle lemmikaastaaeg ongi just sügis (ise nende hulka siiski ei kuulu).
  aga pärast selle postituse uurimist mõtlen küll, et sügis polegi nii jube.. või tegelikult tööalaselt on küll kõik sügised üpris hullumeelsed olnud, aga positiivse poole pealt armastan seda, millist valgust pakub sügispäike fotograafiaks :)

  Maiken,
  Maikeni blogi - part of me

  ReplyDelete
 8. Nõustun 100%
  Väga tore ja soe postitus! :)

  ReplyDelete

ShareThis