arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/10/2012

AdoreBox // September


Kõigil on ammu oma boxidest ülevaated tehtud, mõned tootedki võib-olla juba otsakorral, mina aga kohmitsen ja võtan hoogu. :) Aga see on täitsa vabandatav, sest rabasin veel viimaseid päevi tööl ega jaksanud õhtul enam lillegi liigutada. Kuid nüüd olen töistest kohustustest täielikult vaba(juhhuuuu!!!) ja postitused on kindlasti tihedamad. Saan ka lõpuks kõik oma lubatud arvustused kirja panna. :)
Kellele pakub huvi, siis SIIT saab boxi tellida. Kui teete seda enne 20.-dat kuupäeva, saate oktoobri karbi, kui hiljem, siis juba novembri oma. ;) Soovitan kindlasti ära täita ka lehel oleva küsimustiku oma eelistuste kohta, siis ei ole karta, et saad näiteks pruunis toonis huulepulga, kuigi eelistad kanda roosakaid toone.


Septembri AdoreBoxiga olen isegi rohkem rahul kui augusti omaga. Kõik tooted on täissuuruses ja leiavad kasutust. Adorable!


AnneMarie Borlind kehakreem, guarana - Väga rahul selle kreemiga, imendub kiiresti, nahk jääb mõnusalt pehme. Pole aimugi, kuidas lõhnab guarana, tundub, et samamoodi nagu kuivatatud aprikoosid, sest just täpselt nii lõhnab see kreem. :) Suure plusspunktid öko eest!
Stenders Bath Bubble pall - Ojaa, igasugu palle ja muud, mis vanni sisse lükatakse võib minu boxi lugematul hulgal pista, ma ei tüdi neist iial. Ei kujuta ettegi vanniskäiku ilma kihiseva/mullitava elemendita. :) Ei ole küll kirjas, mis palliga on täpselt tegu, aga kodulehel pilte vaadates kaldun arvama, et mulle sattus kummeliga isend. Sobib!


Royal Cosmetics jumestuspintslite komplekt - Nendel ma pikemalt ei peatu, sest annetan need lasteaiale, kus mu ema töötab kasvatajana. Usun, et väikestel tüdrukutel on ülimalt hea meel. ;) Suurtel tüdrukutel on aga endal juba head pintslid olemas.
Armas personaalne kaardike ka, awwww...


Nivea Creative Eyes Pure Diamond lauvärvid - Minule sattusid lillad toonid, täiesti rahul, ei sädele üleliia  ja täitsa pigmendikad. ;)



Espirit Moisturizing Colour huulepulk/rosewood - Lemmik sellest karbist! Mõnus värv ja püsib ilusti, tundub, et minust hakkab "huulepulgainimene" saama. :)



Seekord siis sellised goodied. Kuidas tundub, kas tasub tellimist? Mina igatahes jään oktoobri karpi ootama!!! ;)


♥genefic♥

2 comments:

  1. Kui mul oleks sama huulepulk olnud kui sinul, siis oleksin pakiga väga rahul. Ma sain aga erkpunase (precious red), kuigi mul oli oma profiili all kirjas, et eelistan heledamaid toone! Mees hakkas lausa naerma, kui ma seda huultele määrisin, nii ebaloomulik!
    Aga tellin boxi veel, sest kokkuvõttes hea diil ju.
    Anni.

    ReplyDelete
  2. Proovi roosa/lillaka peale muuta, nagu minul. ;)

    ReplyDelete

ShareThis