arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/10/2012

Arvustus // ELF / Conditioning Lip Balm / peaceful pink


Järgmine toode ELF-ilt, mida tutvustan, on Studio Conditioning Lip Balm, toonis peaceful pink.
Tellida saab SIIT , hinnaks on 4,34 € (soovitan allahindlust oodata!).

Toode lubab:  siledaid, sametpehmeid, mittekleepuvaid ja õrna tooniga huuli. Looduslikud koostisosad niisutavad kuiva, lõhenenud huulenahka. Sisaldab vitamiine A ja E, spf 15 kaitseb huuli päikese eest.

ELF Conditioning Lip Balm/peaceful pink   eur 4,50

Pakend meeldib mulle selle huulepalsami juures kõige rohkem. ;) Paljudele teeb tuska, et purk on liiga suur ja raske, aga mulle just meeldib see klaasist jurakas. Mul pole selle kaasastassimise vastu midagi. :) Nii mõnus on seda käes hoida, selline kindel tunne, ei ole mingi niru. Kork on mõnus matt, ei libise keerates. Selle all on omakorda kaitseks veel valge kate, mille küljes imearmas lehekujuline( jaaa leherootsud on isegi sellel miniatuursel lehekesel) "käepide". How cute is that!

Lõhn on meeletult hea, peaaegu nagu Joik`i creme brulee küünal, magus vaniljene. Uhhh, koguaeg tahaks seda nuusutada. ;)

Sisu on meeldivalt kreemjas, absoluutselt mittekleepuv, mõnusalt niisutav, sulab huultel. Värv on minu jaoks natuke liiga hele, aga siiski kantav. Värvi on palsamil palju rohkem, kui ootasin, peaaegu annab huulepulga välja. Imelikul kombel paneb palsam mu huuled kipitama, nagu mõned nn. huuli suurendavad läiked, kuigi selle kohta kodulehelt midagi ei leia, aga võib-olla on mu huuled lihtsalt väga hullus seisus ja need looduslikud koostisosad teevad oma tööd. Mulle meeldib see tunne. ;)  Plusspunktid spf eest!

Kokkuvõtteks jäin tootega üli rahule ja kindlasti tellin palsamit ka mõnes teises toonis. Soovitan kindlasti!

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

♥genefic♥

13 comments:

  1. Tundub tõesti hea ja peaks ka ära proovima selle :)

    ReplyDelete
  2. Ootame ale ära, siis ma olen ka käpp. ;)

    ReplyDelete
  3. Olen ka käpp, kui ale tuleb, siis kirjutage mulle kaaa :)

    ReplyDelete
  4. Mul panevad teised 2 tooni huuled kipitama :S

    ReplyDelete
  5. Mul on sama kõige heledam toon! :) Tõesti väga hea, osad räägivad, et jätab nagu surnu huuled, aga mulle just meeeldivad nude huulepulgad jms.. Minu palsam on aga kookosemaitse ja -lõhnaline.. Ehk siis kõikidel on erinev vist?

    ReplyDelete
  6. -40 ale oli just sel nädalavahetusel ära.
    aga selle kipitamise kohta - ühel mu sõbrantsi tütrel tuli seda huulepalsamit kasutades Galojani-efekt. nüüd kasutab seda Romantic Rouge'i hoopis mu sõbrants :)

    ReplyDelete
  7. Marily, nuusutan ja nuusutan, aga ei ole mul ikka kookos, täitsa vanilje on. ;)Mulle eriti nude toonis huuled ei sobi, see on just selline piiri peal, täitsa ok roosa. :)

    ReplyDelete
  8. LiisK - tahaks kangesti -50% ale ära oodata, ei tea, kui tihti need seal on ja kas jõuame nii kaua oodata. Viimati vist oli kuu aega tagasi umbes. :)

    ReplyDelete
  9. -50 ei ole kuigi sage külaline e.l.f.'i UK poes - ka see viimane pakkumine oli "25 naela maha kui ost ületab 50 naela" st et sellega tuli ka kenakesti optimeerida, et kõik pakid 50ne sisse mahuksid.
    -40 on juba imehea pakkumine ja tasub end isegi paremini ära, sest siis ei ole pakil maksumuse ülempiiri ning saamiskulu - matemaatiliselt väljendudes - läheneb nii suure haulistade arvu juures juba nullile.

    ReplyDelete
  10. Loodame siis peatset -40%. ;)

    ReplyDelete
  11. Värv on niiii ilus ja pakend tundub ka täitsa mugav :)

    ReplyDelete
  12. Oiii kui ilus toon! Peab vist kaa ära proovima :)

    ReplyDelete

ShareThis