arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/10/2012

Arvustus // Schwarzkopf / Bonacure Moisture Kick spraypalsam


Olen seda palsamit nüüd paar nädalat proovinud ja paras aeg arvamust avaldada.
Toode lubab: taastada juuste õige niiskustasakaalu ja elastsuse, tugevdada juukseehitust seestpoolt. Muudab juuksed pehmeks, siledaks, läikivaks.


Pakendiga olen igati rahul, kena helesinine, super pihustiga, vedelik ei lenda igas ilmakaares laiali, vaid maandub udupeene vihmana just seal kus vaja. Sellel sprayl on väga huvitav lõhn... mis mulle hullult meeldib. Lille, keemia ja millegi magusa aroomid kokku toovad mulle millegipärast iga kord naeratuse näole, kui see lõhnapilv mind ümbritseb. :)  Bizarre...


Otsustasin seda palsamit kasutada öösiti s.t. ööseks pähe pihustada ;) , sest hommikuti läheb pähe  kuumakaitse fööni vastu ja liiga palju staffi peas ei ole hea, eriti kui sul on õhukesed juuksed. Nipi sain Triinu Liisi blogist. Tundub, et mõjub mulle ka. Spray tõesti niisutab, juukseotsad ei ole enam nii kuivad meeletust föönitamisest ja sirgendamisest (sirgendamise jätsin maha paar kuud tagasi, juhhuu!), läigivad rohkem ja on pehmed. Nii et minu jaoks on toime tõestatud. Kuulduste põhjal tundub, et see palsam sobib igale juuksetüübile: kuivi niisutab mõnusalt, rasuseid ei tee rasusemaks, paksud juuksed muudab kergemini kammitavaks ja õhukesi ei muuda peadligihoidvateks ega rasketeks. Julgen soovitada! :)

♥genefic♥

No comments:

ShareThis