arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/10/2012

Meeldib // Lindex leopard printed loafers


Leopard printed loafers  eur 27,95

www.lindex.com

♥genefic♥

3 comments:

 1. Ma tean, see pole õige koht kirjutada, aga äkki annad nõu.
  Minu klassis kõik mõnitavad mind ja solvavad. Eile nutsin :( Nii nõme, ma ei saa ju niiviisi ka enda õppimisele keskenduda. Minu klassis on just sellised tüdrukud kes oskavad kohe suu kinni panna.. Neile jääb iga asi minus ette ja igaasi ajab neid närvi ka, pole vahet, mida ütlen, mida teen..
  Mida ma peaksin küll tegema? Kas nad tõesti ei saa aru üldse, et see E I ole ju tore, kui kiusatakse. Ka sõnad- need samuti teevad ju haiget.
  Anna palun mulle nõu, tundud kõige sõbralikum blogija:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjuta mulle palun Facebooki või geneficblog@gmail.com. :)

   Delete

ShareThis