arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/10/2012

Tee ise iluklaas! :)


Ma ei otsi siin vabandusi oma nutellasõltlusele, aga mul oli tõesti neid ilusaid triibulisi klaase vaja. :) Peale seda, kui nägin Anna Elisabethi  blogipostituses  SIIT  kuidas Joik küünlaklaasidest saab imepäraseid ilutoodete hoidikuid, hakkasin ma hullumeelselt oma küünlaid põletama. No ei põlenud need nii ruttu kui vaja ja ülejäänud pereliikmetel hakkas ausaltöeldes villand saama nendest pidevatest aroomiõhtutest. :) Leidsin palju kiirema mooduse kui Nutella koju tõin. Avastasin Nutella enda jaoks alles hiljuti. Mitte, et meil seda varem kodus poleks olnud, aga lihtsalt see saia ja šokolaadi kooslus minu jaoks on niii...ebameeldiv? Igatahes ükspäev oli SIHUKE magusaisu ja ainus, mis kapis suhkrut sisaldas oli Nutella. Istusin terve filmi aja, lusikaga aina lipsisin, kuni põhi peaaegu paistis. Ja nüüd on see minu köögikapis must have! Super hea metsapähkli ja šokolaadi maitse, mis enne lihtsalt saia maitsesse mattus. 
 Muidugi tekib küsimus, et miks ma ometi poest ei lähe klaase ostma, aga see ei ole see, praegu tunnen, et olen ikka ise midagi oma suuga käega valmis teinud. Nii tore!!!  ;)


Mida kõike neis klaasides hoida saab... ja mulle meeldib, et nad on seestpoolt triibulised, nagu vanaaegsed natuke. ;)♥genefic♥

6 comments:

 1. Jejee, mul on ka vatitupsud (noh, need ümmargused) klaasi sees! :) Üks JOIKi küünal neljast on õnnestunud lõpuni põletada..

  ReplyDelete
 2. ma kasutan ka küünlaaluseid (mis on pmst nagu joogiklaasid aga väiksemad) oma pliiatsite, ripsmetuššide jm sellise hoidmiseks. väga mugav! mul on sel sügisel hoopis tekkinud küsimus, et mis on juhtunud klaasis olevate lõhnaküünalde hinnaga? need on nii kohutavalt kallid, et ma mõtlen ikka tükk aega, kas mul seda küünalt nii hirmsasti vaja on...
  aga igasugune taaskasutus on väga äge, ma olen alles hoidnud ka ilusaid pappkarpe, kus sees mul küünelakid vm kila-kola :)

  ReplyDelete
 3. Plaaningi laupäeval osturallilt mõne Joik küünla soetada, saab natuke soodsamalt, vist oli 5,- € tk. ;)

  ReplyDelete
 4. Ma kasutan selliseid "klaase" juba ammu täpselt samal eesmärgil.

  ReplyDelete
 5. Kuna sain sinult inspiratsiooni, siis jagan tulemust ka - http://album.subclub.eu/pildid/viu1363083164k.jpg. Väga hea klaas vatitikkude hoidmiseks, jätsin kaane ka alles, et tolm ligi ei pääseks, kuid kaunistasin seda veidike, et oleks siuke roosamannalt nunnu :) Peaks vist veel nutellat ostma, õnneks eelmise sõid suures osas õelapsed tühjaks :P

  ReplyDelete
 6. Nii armas kukkus välja! :)Just see, et need klaasid on sellised triibulised, annab nii palju juurde.

  ReplyDelete

ShareThis