arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/10/2012

Uut // Dermoshop & Joik


Täna oli tõeline talvehommik, akna taga sadas laia valget lund ja postkastist tõmbasin välja Dermoshopi jõulukataloogi. :) Ajakirja vahel ka veel mõned kingitused testrid, uhhh, nii mõnus, jõulutunne puges südamesse. Ma ei ole kunagi  DERMOSHOPIST tellinud, aga seekord teen proovi, sest tooted on nii ahvatlevad. Kui  on veel mõni huviline, siis andke teada, sest üle 50€ tellimuse puhul ei lisandu postitasu. ;) Jõulutooted, mis on kataloogis, lisanduvad kodulehele 28. okt., mõne neist tellin kindlasti, eriti huvitavad tundusid  massaažiõliküünal argaaniaõliga (6€) ja viiest kätekreemist koosnev kinkekomplekt (6,50€).


Tegin endale ka megavarajase jõulukingi, neid kahte JOIK´i toodet olen endale juba ammu igatsenud: greibi-mandariini kehakoorija valge suhkru ja jojobi graanulitega ning sügavniisutav salv kätele ja jalgadele emu õliga. Hakkan neid kohe kasutama, seega üsna arsti oodake arvustusi! ;) 


Toredat esimest lund kõigile!!! ;)

♥genefic♥

6 comments:

  1. Kuskohast seda dermoshopi ajakirja tellida saab? Lumist reedet sullegi ;)

    ReplyDelete
  2. jaa, mul oli põhimõtteliselt sama tunne - jõudsin hommikul päriskoju ja alustasin hommikusöögi söömist ning kõrvale vaatasin Dermoshopi uut kataloogi. tundub, et ka mina pean sealt midagi tellima..

    ReplyDelete
  3. Koppisin kodulehelt:sooviksin tasuta Dermoshopi ajakirja ja testreid, kuidas neid saada?

    Selleks palume saata Dermoshopi klienditeeninduse e-mailile: service@dermoshop.ee oma täielik nimi, postiaadress ja kontakttelefon. Saadame ajakirja ja testrid Teile soovi korral kas töö- või kodusele aadressile.

    ReplyDelete
  4. Oooo ma sooviksin ka neid kätekreeme, kuhu sulle kirjutada selle osas? :)

    ReplyDelete
  5. Kirjutada võib geneficblog@hot.ee ;)

    ReplyDelete
  6. See Gif on Girls Generetioni bändist YOONA

    ReplyDelete

ShareThis