arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/11/2012

AdoreBox // Oktoober



Mul on ülimalt hea meel, et AdoreBox muutub iga kuuga üha paremaks ja sisukamaks. Sellel korral olen kõigi toodetega väga rahul, enamus oleks justkui mulle loodud. ;) 


Nagu ikka, karbike on väga armas, lipsukesega. ;)


1) Ducray Anaphase stimuleeriv šampoon-kreem - Sobib kasutada suurenenud juuste väljalangemise korral. Hapratele, väsinud juustele. Annab juustele tagasi nende algse tugevuse, kohevuse ja jõu. See sobib küll mulle väga hästi, kuna viimasel ajal juuksed tõesti väsinud, räsitud ja õhukesed. Lõhn on ka väga meeldiv ja koostis kreemjas. 200 ml maksab apteegis üle 20€.
2) Avéne Antirougeurs punetusvastane puhastusvedelik - Parandab vereringet, jahutab, rahustab, vähendab punetust. Avene tooted on minu suured lemmikud, eriti nende Thermal Spring Water, mida sisaldab ka see puhastusvedelik. Mõnusa piimja tekstuuriga, jätab naha ülimehmeks ja niisutatuks. Sobib minu aknekreemidest kuivaks ja punetavaks muutunud nahale ülihästi. 300 ml maksab apteegis umbes 28€. 
3) Lavera Basis Sensitive orgaaniline kätekreem - Orgaanilise sheavõi ja mandliekstraktiga. Väga huvitava lõhnaga, imendub ülikiirelt ja jätab naha pehmeks.  Lausa 75 ml! Looduspere poes hinnaks 5,69€.
4) A-Derma Exomega pehmendav puhastusõli -  Sobib nii näole kui kehale. Eriti kuivale ja atroopsele nahale. Kaera ekstrakt ja Omega 6 rahustavad ja niisutavad. Mulle väga meeldis, nahk jäi super pehme, plussiks väga hea aroom, mis tükiks ajaks külge jäi. ;) 200 ml apteegis umbes 13€.


5) Avéne läbipaistev kosmeetikakott - Paraja suurusega, et näiteks reisile minnes minitooteid/testreid mahutada. Mulle meeldivad läbipaistvad kotikesed, kuidagi puhas ja korralik tunne on nendega toimetades. ;)


6) Accessories peapael - Päris šikk, kuid peapaelu kannan ainult kodus, aga kes ütles, et kodus ei või šikk välja näha. ;)
7) Nimeline kaardike - Süda läheb soojaks iga kord.  :)


8) Oscar de la Renta Intrusion parfüüm - Mandariin, bergamot, aniis, greipfruut ja apelsiniõied on selle lõhna tipunoodid. Sobib pigem õhtusse, näiteks teatrisse. Meeldib, et tester on pihustiga.
9) Technic Vintage huulepalsam -  Lemmik sellest karbist. Armastan  plekist huulepumati totsikuid. So cute! Neljast erinevast sain mina Margarita maitselise/lõhnalise. Meenutab rohelist õuna vms. Niisutab päris hästi, ei kleebi.

Seekord siis selline super karbike. Kui tekkis huvi, saab novembri karbi tellida SIIT.


♥genefic♥

4 comments:

  1. Super lahedad asjad said !:)

    Ma siiani ootan oma karpi, ei ole helistatud ega midagi vist. Või kui siis viidi postkontorisse, et äkki homme saan kätte, aga no niiiiii kärsitu olen juba :D

    ReplyDelete
  2. Tarneaeg on vist 10.-ni, loodan, et saad ikka enne oma karbi kätte. ;)

    ReplyDelete
  3. Kuidas sa seda A-derma asja kasutasid? Dušigeelina nagu või?

    Ma olen ka muidu rahul seekord, aga kas see kõik just oma hinda väärt on, enamus ju testersuurused.

    Mari-Liis, mina nägin täna aknast, kuidas kuller ära sõitis. Olin nii pahane, sest ma ju olin kodus, aga ta ei helistanud ega koputanud. Sõitis selleks siia, et mulle postkasti teade jätta..riidlesin juba Eesti Postiga ka.

    Anni.

    ReplyDelete
  4. Jah,kasutasin nagu tavalist duššigeeli.
    Minu jaoks on juba sellepärast väärt, et muidu neid asju ei proovikski. Ja täissuuruses ei julge osta ka ilma proovimata, nii saab aimu, kas toode sobib.
    See on küll imelik, et kuller ei helista. Mulle on alati ette helistatud ja isegi mujale kätte toodud, kui parajasti kodus ei ole. ;)

    ReplyDelete

ShareThis