arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/11/2012

Arvustus // ELF pintslid


Soetasin need suurepärased pintslid e.l.f.-i kodulehelt 50%-lise allahindlusega ja ei saaks rohkem rahul olla. Nii head hinna ja kvaliteedi suhet ei leia küll kusagilt mujalt!


Studio pintslid näevad super head välja! Varred on mustast läikivast metallist ning matist mittelibisevast plastikust, väga mugav käes hoida. Karvad on kindlalt kinni ja ei mingeid liimijälgi. Isegi peale pesu ei ole ükski pintsel mitteüht karva kaotanud, good job! :)


  1) Studio Blush Brush (4,34€) - Mulle meeldib, et see pintsel ei ole liiga suur, täpselt põsesarna suurune kui laiali vajutada, mis teeb temast perfektse põsepuna pintsli, värvi saab just põsk, mitte pool nägu. ;) Ja terav tipp on suurepärane päikesepuudri pealekandmiseks kui on tahtmist kontuurida. 
Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
2) Studio Complexion Brush (4,34€) - Sobib suurepäraselt erinevate puudrite ja päikesepuudri pealekandmiseks ja ka suuremat sorti põsepunapintsliks. Super pehme ja tihe.
Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
   3) Studio Powder Brush (4,34€) - See pintsel on vist küll kõigi lemmik. :) Ja miks ei peaks olema, see on ülipehme, sobib peaaegu kõigeks: jumestuskreemi, mineraalpuudri, põsepuna ja päikesepuudri pealekandmiseks. Tavalise puudri jaoks jääb minu meelest natuke väikseks ja liiga tihedaks. Aga muidu super, võitis ka minu südame. ;)
Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5


Essentials sarja pintslid  on oma eriti odava hinna tõttu ka kahjuks kõikuva kvaliteediga. On kaks varianti, kas saad suurepärase või täiesti kasutuskõlbmatu isendi. Õnneks ei ole rahaline kadu kuigi suur, kui tuleb pintsel prügikasti lennutada, ehk järgmine kord veab paremini. ;) Minul läks õnneks ja kolmest kaks on väga korralikud. Muidu näevad pintslid kenad välja oma ilusate pärlmutter vartega.

1) Defining Eye Brush (1,73€) - Selle pintsliga mul ei vedanud, karvad on väga harali ja ühest otsast on pintsel palju hõredam. Ka on see liiga pehme hajutamiseks või värvi pealekandmiseks. Ainus asi, mida sellega ehk teha annab, on kulmuluule helenduse pealekandmine. 
Hinne: ♥♥♥♥ 5/1
2) Eye Shadow Brush (1,73€) - Ei ajanud karva ja näeb ka muidu hea välja. Väga mõnus tihe  pintsel,võtab värvi hästi külge, suurepärane värvi laugudele ja vakku kandmiseks. Lemmik!
Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
3) Blending Eye Brush (1,73€) - Natuke ajas alguses karva, aga see õnneks peatus, kui olin teda veidi mudinud. Väga pehme ja parajalt tihe, istub nagu valatult lauvakku. Sobib ka peitekreemi pealekandmiseks.
Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Kokkuvõtteks soovitan Elf pintsleid kindlasti kõigile, kes vähegi enda meikimisega tegelevad. Nii hea hinnaga häid pintsleid ei saa proovimata jätta. Kel kannatust, saab niigi odavatest hindadest veel  alla, sest erinevaid sooduspakkumisi on Elf kodulehel päris tihti. Tuleb silma peal hoida nende FB lehel! ;)

Milline on teie Elf lemmik pintsel, millist soovitad mul veel proovida? Kommentaarid eriti oodatud!!! :)


♥genefic♥




3 comments:

  1. mulle meeldib väga see studio complexion brush ja üks lemmikuim on studio stipple brush! soovitan :)

    ReplyDelete
  2. Minu lemmikud on Studio Eyeshadow C Brush ja Angled Eyeliner Brush. Üldse on kõik Studio-sarja pintslid head, ma arvan. Ja nüüd on neil terve hulk uusi pintsleid ka valikus :)

    ReplyDelete
  3. Sain just eelmine nädal endale $3.50 eest ELFi 11 Piece Brush Collectioni :) Pole küll veel ühtegi kasutada jõudnud aga olen juba praegu nende üle väga elevil!

    ReplyDelete

ShareThis