arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/11/2012

Arvustus // Joik / Talvised vannitrühvlid


Jällegi üks suurepärane toode, mida olen viimasel ajal proovinud ja mis väärib natuke pikemat juttu.

Pakend on Joik´ile iseloomulikult mõnusalt minimalistlik, matist mustast papist, jutt on kirjas ilusal kuldsel sildikesel. So nice!
Sisuks on 6 parajalt pirakat ja eriti hästi lõhnavat trühvlit, millesse on pikitud nelgid ja punased rosee piprad . Mulle tavaliselt ei meeldi kui mu vannivees hulbivad erinevate taimede osakesed, sellepärast ostan enamasti ilma suurtemate tükkideta pomme/trühvleid. Aga nende puhul mulle isegi meeldis vaadata, kuidas nelgid vannis ringi ujusid naljakalt püstiasendis. Lugesin kuskilt, et kui nelk vette visata ja see püsti jääb või põhja vajub, on tegu kvaliteetse nelgiga, külili vajuv aga on riknenud või halvasordiline. Kiidusõnad Joik´ile kvaliteetsete koostisosade eest. :)
Lõhn, nagu arvata võite, on taevalik. Pähe löövad esimestena jõulud, piparkoogitaigen, apelsin ja Coca-Cola. Niipea, kui pakendi avasin, teadsin, et pean veel samal õhtul koos nende trühvlitega koos vanni hüppama, sest see on selline lõhn, mida ma arvan, võiks nimetada "lohutavaks", nagu on "lohutavad" toidud, teate küll, peale mille söömist tundub maailm palju parem paik. ;)
Ja mul oli õigus, peale vanni koos ühe imeliselt lõhnava koogikesega, tundsin ennast nagu uus inimene!

Tekstuur on nendel trühvlitel nii mõnus, et ma ei saanud tühvlit terve vanniskäigu aja käest, tegelikult siis ikkagi niikaua kui see lõplikult sulanud oli. ;) Nii hea oli seda käes hoida ja vaadata, kuidas see tasapisi mullitades sulab, selline pehme, nagu soe muretaigen. Nii ma seda tekstuuri iseloomustaksin. :)
Tulemuseks on parajalt niisutatud nahk, mitte mingisugust ebameeldivat kihti, nagu mõnede teiste vannitoodetega olen täheldanud. Kuna ma alati peale vanni ei viitsigi ennast pealaest jalatallani(okei, jalataldu tegelikult alati) sisse kreemitada, siis see meeldib mulle eriti. :) Plussiks mõnus lõhnaelamus ja hea tuju!!!!

Kokkuvõtteks jäin trühvlitega ülimalt rahule, nagu tegelikult kõigi Joik toodetega, mida olen proovinud. ;)
Soovitan kõigil proovida, suurepärane vannielamus on garanteeritud ! Äramainimist väärib loomulikult 100% looduslik koostis, see on just see, mille pärast Joik´i ju kõik nii armastame!
Kuna  viimane aeg on hakata jõulukinkidele mõtlema, siis Joik vannitrühvlid on kindlasti igale vanniomanikule ülimalt mõnus ja ilus kingitus. ;)
Joik kodulehel on palju erinevaid vannitrühvleid saadaval, aga eriti hästi jõuludeks sobivad apelsini-kaneeli trühvlid on novembris soodushinnaga 3,83€. Vaata SIIT.


♥genefic♥

7 comments:

  1. Nii põnev ja selle postituse lugemine tegi kadedaks. Tahan ka vanni!!! :)

    ReplyDelete
  2. meil on peiksiga komme iga paari nädala tagant hunniku küünalde ja veinipudeliga vanni ronida ja lihtsalt lõõgastuda. tema õde kinkiski ilmselt meie suurt vanniarmastust silmas pidades eelmiste jõulude ajal Joiki apelsini vannitrühvlid + mingid roosi või maasika või mingid sellised on mul ka veel. ma polegi neid veel proovida saanud, kuna kuskilt kuulsin, et need pidid jube rasvased jääma ja siis nagu on need siiani kuidagi kõrvale jäänud (tobe küll :D), aga su postitus oli kuidagi nii soojalt ja mõnusalt kirja pandud, et ma ei suuda ära oodata, millal vanni saan juba ja siis proovin küll lõpuks need trühvlid ära!

    ReplyDelete
  3. Suur aitähh Sulle!:) Eks need trühvlid on ju ka erinevad, mõni teine sort äkki ongi rasvasem, aga õnneks on tegu loodusliku rasvaga, mis tuleb pigem kasuks. ;)

    ReplyDelete
  4. Oehhh kuidas tahaks kaa vanni ja just koos nende trühvlitega! Nõustun Maarjaga .. Kadedaks teeb! :)

    ReplyDelete
  5. Mina proovisin valge shokolaadi omi ja pettusin.M6tlesin et enam vannitooteid ei telli,kuid lugedes sinu postitust tuleb tahtmine lubadus murda ja tellida need samad talvised trühvlid:)

    ReplyDelete
  6. Mul on juba tükk aega valge šokolaadi omad niisama seisnud... Täna lähen nendega vanni ja vaatan, kas need on sama mõnusad. Sinu arvustatud trühvleid ma kahjuks kodulehelt ei leidnud. :(

    ReplyDelete
  7. Minus tekitas ka segadust see, et minu talvised trühvlid näevad hoopiski teistsugused välja kui kodulehel olevad. Uurisin järele ja sain teada, et kodulehel on vananenud pilt ja trühvlid näevad tegelikult välja sellised nagu minul ehk siis rosee piparde ja nelkidega kaunistatud. ;)

    ReplyDelete

ShareThis