arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/11/2012

Arvustus // Schwarzkopf / Oil Miracle juuksemask

Ei saa jagamata jätta teiega ühte viimase aja suurt lemmikut. Kuna mu juuksed  tänu sirgendamisele/föönitamisele/värvimisele on nagu on,siis haaran igast  tootest, mis vähegi lubab juustega imesid korda saata, nagu õlekõrrest. :)

Mask lubabNiisutab ja parandab kahjustatud juukseid. Lisab neile ülima sära. Jätab juuksed kergeks, siledaks ja pehmeks,tugevdab ja annab neile loomuliku elastsuse.

Pakend on nagu ikka enamikel juuksemaskidel, keeratava kaanega topsike. Šokolaadipruun ja kuldne koos on selline natuke luksuslik. ;) Aga väga väike on see tops, mis on ka selle maski ainus viga. :)


Lõhn on väga hea, meenutab kätekreemi. ;) Selline värske-magus-kreemjas.



Sisu on väga eriline, nimelt maskis on imepeened kuldsed glitrid-litrid. How cool is that! Konsistents on väga kreemjas, samas mitte rasvane, meenutab paksemat sorti jogurtit. 

Ja mis kõige parem, mask sisaldab paljukiidetud argaaniaõli, mis teeb juustega imesid. 



Tulemus: Tavalselt kasutan maski kaks korda nädalas. Peale juuste pesu määrin hea portsu pähe, sinna otsa vannimüts ja rätik veel peale turbaniks, et mask saaks soojas paremini imenduda. Siis istun oma tund aega kuumas vannis ja kui peale seda juuksed ära loputan... juba loputuse ajal saab aru, et juuksed on ülisiledad. Mis peamine, peale kuivamist ei hoia juuksed peadligi, nagu olen täheldanud peale mõnede maskide kasutamist vaid on kohevad,super läikivad ja niisutatud.



Kokkuvõtteks võin öelda, et mask teeb täpselt seda, mida lubab, seega soovitan kindlasti proovida kõigil, kes kahjustatud juustega hädas.

Mask maksab umbes 12€, soetada saab näteks Buduuari turult või Levelzone´st.



Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5





♥genefic♥


3 comments:

  1. Ma tahan seda maski kindlasti testida. Just otsin uusi ja tõhusaid maske. Aitäh postituse eest!

    ReplyDelete
  2. Super hea juuksemask on see :) Peale selle maski kasutamist käin tavaliselt pool päeva ringi juukseid nuusutades :D

    ReplyDelete

ShareThis