arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/12/2012

Arvustus // EOS / Huulepalsam Lemon Drop


Seekord kirjutan ühest enda selle aasta lemmikust - Evolution of Smooth sidrunimaitselisest/lõhnalisest huulepalsamist.
Palsami tellisin eBayst 3,40 € eest. Kahjuks see müüja enam ei tegutse, natuke kallimalt, 5 € eest, saab osta SIIT.


Pakend on super mugav - natuke kummine, hästi mõnus nagu sametise pinnaga ja lihtsalt väga armas ja mugav. Käib kergesti kinni-lahti. Juba selle pärast, et see pallike on käes nii mõnus, kasutan palsamit tihedamini kui just vaja oleks. ;)
Lõhn on taevalik, magus, samas hapu, nagu sidrun suhkrus.
Sisu on 95% orgaaniline ja 100% naturaalne. Mis on ühe huulepalsami juures esmatähtis, sest me ju kõik teame, mis juhtub huultega kui kasutada igapäevaselt keemilisi aineid sisaldavaid huulemäärdeid - huuled on küll korraks niisutatud, kuid veidi aja pärast veelgi kuivemad ja haarad uuesti palsami järele, suletud ring.
EOS-ga seda muret ei ole, sest sheavõi, jojobaõli ja vitamiin E niisutavad huuli loomulikul moel, ilma neid ärritamata ja kuivatamata. 
Tulemuseks on ülimalt pehmed ja tõesti niisutatud huuled. Kuna palsam on hästi, kuidas nüüd öeldagi..rasvane, siis on seda väga kerge peale määrida, libiseb mõnusalt üle huulte ja jääb õhukese kihina, ei  ole üldse sellist tunnet, et midagi üleliigset on huultel.
 Mul on samast sarjast ka melonilõhnaline palsam, mis on ka väga mõnus, aga mitte nii niisutav, sobib rohkem suvel kasutada. Talveks soovitan kindlasti sidruni oma.
Kokkuvõtteks ei olegi muud öelda kui et parim huulepalsam EVER! Ühtegi puudust ma selles tootes ei leia, isegi kui hoolega otsiks. :) Soovitan julgelt, arvan et see palsam ei jäta kedagi külmaks!

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
update: Olen kuulnud, et mõni ei ole oma eBay-st tellitud palsamiga rahul - see on imeliku lõhnaga, ei niisuta vms. Sellisel juhul on enam kui kindel, et tegu on võltsinguga. Et mitte oma tervist ohtu seada, soovitan palsami tellida kodumaisest e-poest MineralCosmetics.eu. Palsamid asuvad SIIN


Ärge laske külma ligi, hoidke jalad soojas ja kuum jook lähedal. ;)






♥genefic♥

15 comments:

  1. Mul on sama palsam olemas- lisaks muule headusele on see SPF15´ga :) Ka talvel on vaja oma huuli UV-kiirguse eest kaitsta.

    ReplyDelete
  2. Oijaa, ongi, kusjuures teistel maitsetel ei ole, no see on suur boonus! ,)

    ReplyDelete
  3. Sooviksin teada, et mis pilditöötlus programmi Sa kasutad?:)

    Ilusat jõuluaega!

    ReplyDelete
  4. Mmmmm .. Seda tahaks nüüd küll tellida! :)

    ReplyDelete
  5. Mina tahaks hoopis seda teada, et kust neid ilusaid lillasid ja lipsudega Ugge saaks? :P

    ReplyDelete
  6. Mina tellisin ka endale lõpuks selle huulepalsami, sidruni oma! Olen nii rahul, et käsi kogu aeg kibeleb seda ümmargust nunnut muna kätte võtma ja üle huulte libistama :)

    ReplyDelete
  7. Ütlemata mõnus toode tõesti! ;)

    ReplyDelete
  8. Üks tähelepanek veel. Enda palsamit vaadates tundub, et minu oma on teistsugune kui sinu oma piltidel. Minu palsam tuli teistsuguses pakendis, muna on palju kollasem tumedam kollane) ja palsam ise ei ole valget värvi nagu siin pildil vaid hoopis ka selline kollane. Huvitav, millest selline erinevus? Tellisin samalt kasutajalt, keda oma blogis soovitasid.

    ReplyDelete
  9. See müüja, kellelt mina tellisin enam ei tegutse, ma soovitasin ühte teist. Eks mu pildid on vahest veits tuunitud, äkki sellepärast tundub heledam. ;)

    ReplyDelete
  10. Kui kaua kohale tuli ja palju postikulu on ? :)

    ReplyDelete
  11. Mitme päevaga kohale tuli ja kui suur on postikulu ? :)

    ReplyDelete
  12. Postikulu puudub ja ikka mitu nädalat tuleb pakki oodata. ,)

    ReplyDelete

ShareThis