arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/01/2013

Kodu // KODUTULI votiivküünlad



Ma olen suur küünalde põletaja, eriti meeldivad mulle lõhnavad küünlad, seepärast olin ma ülirõõmus, kui selgus, et olen võitnud ühe oma lemmikblogija  STELLA korraldatud kingiloosiga endale lausa kolm lõhnaküünalt firmalt KODUTULI.


Kõige parem kogu asja juures oli see, et sain lausa ise valida, millise lõhnaga küünlad mulle valmistatakse. Uhuu, see ei olnud ülesanne kergete killast, sest valikus on lausa 37 erinevat võimalust, kujutate ette! Ma muutsin seitse korda meelt, aga lõpuks rahunesin, sest saan ju igal ajal küünlaid juurde soetada ja kasvõi kõik 37 ära proovida. Kolm lõhna, mis seekord valisin on: freesia, sirel ja kohvioad.  Ma ei pidanud pettuma, iga lõhna tunneb eksimatult ära, mõnusat aroomi on terve tuba täis. Kaasa sain ka spets klaasi, kuhu sisse küünal käib, aga kindlasti sobib ka iga teine klaas, mis meeldib. Mina eelistan võimalikult lihtsat ümbrist, sest küünlaleek ise on juba piisavalt ilus, kaunistatud klaas on minu meelest pigem segav faktor. 


Lisaks üli heale lõhnale näevad küünlad ka väga armsad välja, punase lipsukesega seotult on need nagu loodud selleks, et saada parima sõbranna armsaks sõbrapäevakingiks.
Küünal peaks põlema 14 tundi ja põledes sulab see klaasi sisse, aga ei pea muretsema, kui küünal otsas, saab klaasi kergelt puhtaks ja võib hakata uut lõhna nautima. 


Kui kellelgi tekkis huvi, saab Kodutule kodulehelt erinevaid küünlaid uurida SIIN, neid on seal tõesti palju ja koos tellimusega saab kaasa valida kaks tasuta lõhnaproovi! 


Nautige mõnusaid talveõhtuid küünalde seltsis!
Kas teatsite, et küünlaleek hävitab negatiivset energiat ja loob asemele positiivset? Mina küll veel kevadet ei igatse, eriti veel nii mõnusa ilmaga nagu täna! 

6 comments:

  1. Mul on hea meel, et Sa oled loosi kätte saanud ja nii rahul. Ma ise valisin küünlad Pink Sugar ja midagi väga magusat oli veel ning samuti - ei pidanud pettuma - väga,väga mõnusad! Terve tuba lõhna täis. Komplimendi tahtsin Sulle ka teha - nii ilusti ikka annab küünlaid üles pildistada. Esimene kaader on fantastiline - minu kõige lemmikum. Kuidas on üldse võimalik nii ilusti üks küünal pildile saada? Noh, Sina igatahes said :)

    ReplyDelete
  2. Stella, see Pink Sugar on mul siiani hinge peal...aga küll ma jõuan. :) Aitäh komplimendi eest, kui on hea aparaat, siis saab isegi minusugune käpardist algaja pildiga hakkama. ;)

    ReplyDelete
  3. Küünlad on ühed väga ilusad asjad :) Minu üheks lemmik lõhnaküünlaks on banaani ja kirsi lõhnaline küünal...see on lihtsalt mmmmm kui hea lõhnaga :D

    Mul oleks üks pisike soovitus Sulle. Olen pannud tähele, et oled suur riiete ostja :D Seega mõtlesin, et Sa võiksid teha rohkem selliseid postitusi, kus kombineerid erinevaid riideid/komplekte. OOTD postitused on need vist moodsamas keeles :D

    Väga ilus (just fotode poolest) blogi on Sul! :)

    ReplyDelete
  4. Kas Sa oskad firmat öelda, tahaks isegi seda küünalt nuusutada? :)
    Kui ma leian kellegi, kes on nõus oma sõrmed ära külmetama, et minust pilti teha, siis äkki isegi mõtlen selle peale. ;)

    ReplyDelete
  5. Eesti Valgus - Võhma käsitöö. Kaubamajast peaks selle firma küünlaid leidma, neil on päris suur valik seal.

    ReplyDelete
  6. Hehee... Me ühesugused - ma ka just sellepärast kevadet veel ei oota, et praegu on nii ideaalne aeg küünalde põletamiseks :)... Aga sulle edu ja jõudu :) Nii armas blogi :)

    ReplyDelete

ShareThis