arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/01/2013

Uut // Lumene, apteek & glamuuriõpik



Nagu eile vaikselt vihjasin, külastasin Apollo raamatupoodi. Ja ikka asja pärast, sest minu kauaihaldatud roosalilleline "Kuidas olla jumalik" raamat/teejuht otsustati lõpuks allahindlusesse lasta .
Olen seda raamatut päris mitu juba kingiks ostnud, aga iseennast ilma jätnud.
Nüüd on see igatahes MINU!!!

Raamat näeb oma erkroosade kaante ja sametiste lilledega ülimalt glämm välja!
Ja ärge unustage, et Valentinipäev pole enam mägede taga, parim kink ever!


Palju nõuandeid nii tänapäeva kui endiste aegade kuulsustelt. Lisaks meeletus koguses näpunäiteid huumorikas võtmes. Tundub igati mõnus lugemine.
 Sisaldab ka mõningaid glamuuritaride lemmikroogade retsepte.
 My favorite "Sex ja Linn" - glamuuri tipp, on samuti esindatud. :)
Mõned iluostud ka ikka. 
 Sodermix kreemi soetasin apteegist, maksis 15€ ringis. Lugesin kuskiltki, et aitab hästi armide ja põletiku vastu, seega akneravi järgselt mulle õige abimees. ;)
Lumene Natural Code niisutav kreem rasusele nahale praegu Selveris kõigest 4€. Loodetavasti suudab see minu ülimalt läikidaarmastava näonahaga miskit ette võtta.

Ongi kõik, olge ikka glämmid ja enda vastu armsad! 


Mõned päevad on veel aega  Adoreboxi ärajagamiseni, osaleda saab SIIN!
Täna on ka viimast päeva üleval poll blogi paremas servas, kui keegi tahab veel arvamust avaldada. :)
Homme juba uus küsimus teie vastuseid ootamas!
Aitäh kõigile, kes on vastanud!!!
Ja nendele veel suurem tänu, kes viitsivad kommentaare kirjutada, nii hea meel neid lugeda!♥♥♥ 


19 comments:

  1. Kasutan Sodremixi ise traumajärgselt ja toimib vähemalt arsti sõnul kõige paremini kui asepti või muu antiseptilise tootega enne peale kandmist puhastada, iseenesest teeb hästi pehmeks ja võimalikult siledaks naha ja kuigi minu konkreetsete haavade paranemine võtab veel vähemalt pool aastat (sain koera käest mõlemasse kätte pureda), siis Sodremix on väiksemate vigastustega imet teinud. :)Aknearmid peaksid seega köki-möki olema pühkida, sest minu 20 õmbluse armidest pooled on peaaegu et märkamatud. :)

    ReplyDelete
  2. Oi kui kahju, head paranemist Sulle!

    ReplyDelete
  3. Väga lahe blogi sul! Ootan kohe väga uusi postitusi (eriti uute asjade omi), aga igastahes ma tahtsin paluda, et kas sa peale pikemat kasutamist Lumene niisutavast kreemist review'i ka teed? :) Mul on endal ka kohutavalt rasune näonahk ning olen ka hetkel mõne hea matistava kreemi/toote otsingul..

    ReplyDelete
  4. Suur aitäh Sulle! Mul on ka endal suured ootused selle kreemi suhtes. ;) Annan kindlasti teada kas ja kuidas töötab. :)

    ReplyDelete
  5. Hei Pille-Riin, ma tean et Sul on poll siin aga mul tuli natuke konkreetsem lugejasoov. Nimelt Sa võiksid teha postituse, kus sa räägid millal sa esimest korda meiki proovisid, mis vanuses sa hakkasid meiki igapäevaselt kasutama, esimesed meigiapsud jne :) Alati on lahe lugeda nendest :D:D

    ReplyDelete
  6. Ootan väga Sodermixi arvustust!!:) Lahe blogi!

    ReplyDelete
  7. Irma, see on päris hea mõte, sest hulle apse oli alguses ikka päris palju, püüan selle teoks teha. :)

    ReplyDelete
  8. Sodermixi arvustus tuleb kindlasti, aga mitte nii pea, sest arvata on, et nii ruttu sellised asjad ei mõika. ;) Ja aitäh Sulle! Nii hea kui keegi kiidab. Heh! :D

    ReplyDelete
  9. Minu väga rasusele näonahale aitas ideaalselt see näovaht: http://www.gaiacosmetics.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=youmania_flypage.tpl&product_id=237&category_id=23&option=com_virtuemart&Itemid=113

    Tõesti tegi imesid! Vahva blogi sul! :)

    ReplyDelete
  10. Aitäh, Kristiina, ma proovin selle ka kindlasti ära! :)

    ReplyDelete
  11. Kui MUAst tellisid, kuidas paki kätte said? :)

    ReplyDelete
  12. Kui Sa soovisid teada, kui kaua pakki ootasin, siis läks vist paar nädalat, sest suurte alede ajal on seal hullumaja. :)Aga muidu peaks nädalaga arvestama.

    ReplyDelete
  13. Väike küsimus - kas oled tõesti 30+ nagu kirjeldusest välja on võimalik lugeda? :O
    Ei ütleks küll - ei piltide ega näost-näkku kohtumisel oli tunne et kuskil 20ndates naisterahvaga tegu. Väga vinge igatahes - edu ja jaksu tegemistes :)

    ReplyDelete
  14. oo, see raamat tundub tõesti täitsa põnev olevat - ma vist lähen Apollosse piiluma seda, niikuinii on asja sinna täna :)

    ReplyDelete
  15. Kahjuks küll, Kadi, see number on täitsa õige, 36 kui täpsem olla ja suur tänu Sulle ilusa komplimendi eest! Juhhuuu!!! You made my day :)

    ReplyDelete
  16. mul oli täpselt sama mõte, mitte eealeski ei usuks, et sa 36 oled :)

    ReplyDelete
  17. Eiei, seda, et kuidas paki kätte said..kuller tõi või läksid postimajja vms? :)

    ReplyDelete
  18. Minu meelest ikka pidin postkontorisse minema MUA paki järgi, aga mu mälu pole ka kiita. ELF-i pakk toodi küll viimati koju, seda ma mäletan :)

    ReplyDelete

ShareThis