arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/01/2013

Uut // Resrved, New Yorker, Ilumaailm


Viimased ostud siis teie ees! 
Paluti küll ka seljas pilte, aga kuna kedagi ei olnud, kes minust paar võtet oleks teinud ja peeglist pildistades tulid fotod alla igasugust iluetaloni, siis seekord jäävad jällegi "lauapildid". ;)


Neoonroosa kampsuni üle on mul eriti hea meel. Lõikelt on tagant pikem kui eest (oleks võinud ju puu peal ka pilti teha...) ja mõnus pehme seljas. Pärit New Yorkerist, hinnaks 14,95€.
Sõjaväemustrilised lõhkised teksad ka hea leid, väga mugavad ja coolid. Samuti New Yorker ja hind 19,95€.
See must Reservedi kampsun, mis meenutab mulle veits puudlit :), jäi nüüd pildi peale küll väga ebaatraktiivne. Tegelikkuses on tegu väga mõnusa armsa ja pehme kudumiga, kus karvased triibud vahelduvad läbipaistvatega, pluss kuldsed niidid lisavad vunki. Hinnaks oli 12,99€.
Kaubamaja Ilumaailmas on Sah! kampaania raames palju hulluksajavaid  pakkumisi. Suutsin siiski mõistlikuse piiridesse jääda ja lahkusin ainult kolme tootega. 

Lumene Natural Code huuleläige on super mugava aplikaatoriga ja mõnusa lõhnaga. Maksam läks 3,60€.
 Valisin sellise mahlaka värvi, nimeks Frosty berry. Tuubis tundub küll meeletult glitrine, kuid huultele jääb pigem märjalt läikiv efekt. 


Riiulite vahel tiireldes hakkas silma see kohevusfiksaator, mis oli varustatud sildiga "kliendi lemmik", seega on ootused suured - ehk seekord tuleb ka kohevus. ;) See toode oli alest puutumata ja maksumuseks 5,60€.
Lumenelt ostsin ka teise toote - silmapliiatsi toonis Peach. Kena näeb välja ja maksis kõigest 2,20€. 


Värv on väga ilus, kumav helebeez, suurepärane waterlinele kandmiseks, teeb pilgu kohe palju klaarimaks. Veekindel pealekauba.

Ja ongi kõik!
Homme loodan üles saada ka Lõunakeskuse kammimise leiud,samuti näitan, mis peitus seekord Adoreboxis ja üks karbike on mul teie kõigi vahel ära jagada! :)



Olge siis armsad ja homme jälle! 



12 comments:

  1. Huuleläiget kommenteerisin FB-s juba aga pliiatsi kohta ütlen siin miskit! Ma olen otsinud nahatooni just veejoonele kandmiseks, nüüd tean, et Lumenel olemas :)! Ilus näeb välja! Kas see on kergelt pärlmutter või ei ole?

    ReplyDelete
  2. See neoonroosa kampsun on ikka ülikena.. oeh. Tahaks kaa.. :D
    Ning jään huviga homset haul'i ootama.

    ReplyDelete
  3. Eleriin, ma ei ütleks pärlmutter, pigem selline kumav...igatahes ilus. ;)

    ReplyDelete
  4. Väga toredad leiud. Peaksin isegi minema homme poode kammima ja endale juba varakult bakalaureusetöö kaitsmiseks ühe korralikuma jaki-pintsaku muretsema. Ja see silmapliiats tundus ka tore, asjalik. :)

    ReplyDelete
  5. Kadi, arvan, et leiad kindlasti midagi, nii Reservedis, Mangos kui Mohitos näiteks oli päris suur valik allahindlusega jakke.:)

    ReplyDelete
  6. Minul läheb juba teine pudel sama La Coupe'i toodet ning olen väga rahul :). Mul on sellised naljakad juuksed, et nad püsivad üsna kaua puhtad (pesen tavaliselt kaks, vahel ka kolm korda nädalas) ning kõige paremad näevad nad välja ja kõige lihtsam on neid käsitleda teisel või kolmandal päeval peale pesemist :P. See toode aitab neil aga ka kohe peale pesu olla kohevad - vastasel juhul jääks mu juuksed rohkem peadligi ja isetahtsi tegutsevaks. Samas ei muuda see juukseid raskeks, vaid hoopis väga pehmeks ja hästi lõhnavaks.
    Loodan, et ka sind jääd selle tootega rahule :).

    ReplyDelete
  7. Siis Sul on küll vedanud Mari-Liis, mina pean iga päev juuksepesuga tegelema ja kohevusest saan vaid unistada, aga äkki nüüd... :)

    ReplyDelete
  8. See roosa kampsun on nii kena et ma pean selle ka omale saama:) Tuleb sammud aga homme poodi seada:))

    ReplyDelete
  9. Minus äratas nüüd uudishimu see hele silmapliiats :)

    ReplyDelete
  10. Minul on see silmapliiats juba 2 a kindel lemmik, no nii odava hinnaga annab head kvaliteeti mujalt otsida. Peale silmade, teeb ta väga head tööd kulmukaare all highlighterina. Soovitan soojalt ;))

    ReplyDelete
  11. Nii tore, kui keegi minu eest kõik head asjad välja otsib :) Käisin ka kiirelt kaubamajas ja sain selle nunnu silmapliiatsi omanikuks!

    ReplyDelete
  12. Liina, tore, et sain abiks olla! ;)

    ReplyDelete

ShareThis