arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/02/2013

Ilulemmikud #1



Kuna ma ise alati torman huviga lugema teiste blogijate "hetke lemmikute" postitusi, 
seda just uute ja huvitavate toodete leidmise lootuses, siis ise samasuguse kirjutamine tundub ju täitsa loogiline. 
Siin on  need tooted, mille järgi käsi viimasel ajal tihedalt haarab ja mida kasutades tunnen siirast rõõmu, et nii häid asju on maamunal olemas.
Selle  ELF -ist pärit  huuleläike saatis mulle armas Liis, kes lisas selle kingitusena temalt tellitud pintsli juurde. Nii armas! Niipea, kui olin läikelt korgi eemaldanud, armusin sellesse, sest nii hästi lõhnavat huuletoodet ei ole ma enne kohanud, kreembrülee tuleb esimesena pähe. Loomulikult on värv tähtsam, aga päriselt, mis saab olla mõnusam, kui huuli värvides ka head lõhna nautida. Värv on samuti eriti armas, natuke tumedam, kui mu enda huuled ja imemõnusa pehme tekstuuriga. Soovitan igati, tellida saab SIIT, aga oodake kindlasti allahindlust, neid on ELF-is tihedalt. Täishinnaga maksab läige umbes 3€ ja toon, mida mina oman on Fantasize. 
JOIKi silmakreem mangovõi ja argaaniaõliga on minu kuiva silmaümbrusnahaga imet teinud. Kuna ma olen sunnitud praegu vastikult kuivatavaid aknevastaseid tooteid kasutama, siis muutus mu nahk jubedalt kiskuvaks ja ketendavaks, kuigi ma igati püüan neid paharette silmaümbrusest eemal hoida. Paari kuuga on asi tunduvalt paranenud, nahk on niisutatud ja isegi kortsud on rohkem peitu pugenud.  Väga tahaksin millalgi pikemalt sellest imekreemist kirjutada. Hind on samuti ülimeeldiv, kodulehel kõigest 4,50€ ja sellest purgikesest jätkub ikka mitmeks mitmeks kuuks.
Lähemalt lugeda ja tellida saab kreemi SIIT.
Järgmine armastustvääriv toode minu lauakesel on Revlon Colorstay jumestuskreem, millest on arvatavasti enamik meikimisest huvitatud inimestest kuulnud ja kui ei ole, siis on viimane aeg asja uurida. Ei ole iluilmas vist rohkem kiidetud jumestuskreemi ja seda mitte ilmaasjata. Minu parima meigipõhja otsingud on igatahes otsas. Nii hea katvusega ja tõesti terve päeva püsivat jumestuskreemi ei ole mina enne kohanud. SOOVITAN!   
Kreemi on saada nii kuivale kui rasusele nahale, mina tellisin enda oma eBay´st, hinnaga umbes 15€ SIIT.
See samuti eBay´st tellitud imearmas pintsel sobib nii puudri, bronzeri kui mineraalmeigi pealekandmiseks. No nii mõnus ja pehme ja ilus... Tellimise kohta kirjutasin SIIN
Ilma Gatineau kooriva kreemita mina enam elada ei saa. Iga kord, kui seda kasutan, imestan, kuidas mu nahk on võimeline nii sile ja pehme olema, saab küll kui tahab. Tegelikult sunnib teda muidugi see imekreem oma ensüümidega. Pikema arvustuse kirjutasin kreemist SIIN.
Kõige soodsamalt leidsin selle Tradehouse lehelt 23,90€ eest SIIN. Kes Tartust või Tallinnast saab ka nende pärispoodi  külastada ja postikulu kokku hoida. Gatineau tooteid saab loomulikult ka Kaubamajast ja I.L.U. -st, huvitav oleks teada sealseid hindu. Tuub on päris suur ja jätkub oi kui kauaks, tasub ära!
Arnaud kaaviari ja pärli päevakreem on praegu talvisel ajal minu nahale ülisobiv. Ja see lõhn.... ok, ma ei hakka jälle. Pika jutu kreemist ja eriti selle lõhnast kirjutasin SIIA.
Pean minema seda jälle nuusutama...
Kätekreemisõltlasena olin ülirõõmus, kui viimases Adorebox´is peitis ennast see Cheri L´amour pojengimustriline megatuub. Tuhnisin mis ma tuhnisin, aga ei leidnudki kohta, kust saaks kreemi osta, seega ei ole mõtet temast ka pikealt pajatada, aga imetleda võib ju ikka. 
Garnieri silmameigieemaldaja on mu lemmik olnud aastaid. Ma küll vahepeal teen "kõrvalhüppeid", aga pöördun oma vana lemmiku juurde alati tagasi, sest esiteks, teeb ta oma tööd super hästi, teiseks, seda eriti hea hinna eest ja kolmandaks on ta saadaval su kodupoes. Ostan teda tavaliselt sooduspakkumiste ajal Maksimarketist, Rimist, Selvrist, kust iganes veel, hind jääb 3-4€ vahele. Ainult kiidusõnad!

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud, äkki on see ka teie soosik või hoopis vastupidi?

Juhuuuu, blogil täitus 400 followeri verstapost, super! Ma olen tõeliselt rõõmus, see on ikka ju paras rahvasumm juba. Kuulutan õige pea ka seda tähistava kingiloosi välja, mis on seekord kevadiselt oranzikas! 

20 comments:

  1. Natuke offtopic aga mis fotokaamerat sa kasutad piltide tegemisel (ja objektiivi)? :)

    ReplyDelete
  2. Mina leidsin siit kohe mitu uut toodet, mida uudistama minna :) Aitäh selle eest, kallis genefic! Eeskätt tahtisngi küsida, et kas tead, kas seda Revloni jumestuskreemi müüakse kuskil Eestis ka? Mul on alati nii raske sobivat tooni leida, ebayst tellimine teeks selle vaid hullemaks :/ :)

    ReplyDelete
  3. Kadi, kasutan Canon EOS 600D-d ja objektiiv on 18-135 mm. ;)

    ReplyDelete
  4. Liina, kahjuks Revlonit Eestis ei müüda. :( Ma ise ka jokutasin tellimisega nii kaua, sest kahtlesin toonis, aga õnneks läks enam-vähem täppi, minu toon on buff, aga järgmiseks tellin veits tumedama, suvi ka tulekul. ;)

    ReplyDelete
  5. Kasutan ka juba aastaid seda silmameigieemaldajat ja olen ka väga rahul.

    ReplyDelete
  6. Minu lemmik on ka just see meigieemaldaja. See on nii õrn silmade vastu, puhastab imehästi ja mulle meeldib, et see ei ole õliga.

    Tahaksin ka seda JOIK-i silmakreemi proovida, kui mu praegune otsa saab.

    ReplyDelete
  7. Mulle ka meeldib see silmameigieemaldaja, ilmselt jäängi aegade lõpuni seda kasutama :D

    ReplyDelete
  8. Pean lihtsalt ütlema, et ma muidu ei loe ÜLDSE ilublogisid ega naisteajakirju, aga sinu blogi on lihtsalt nii siiralt tore (muidu ajab selline roosa suhkruvatisus südame läikima, aga sinu puhul on see kuidagi loomulik ja armas:)). Pluss oled kuidagi kahe jalaga maa peal, vahva, et jagad soodsaid oste ja leide (kohati tundub, et moebloginduse maailmas pigem lehvitatakse kallite asjadega ja häbenetakse euroseid käevõrusid). Ühesõnaga, jõudu! :)

    ReplyDelete
  9. Aitähhhh, nii armas kommentaar. :)

    ReplyDelete
  10. Hei! Küsin, et millega sa blogiväliselt tegeled, ehk mis elualal? Lihtsalt niisama uudishimust

    ReplyDelete
  11. Hetkel olen kodune, aga enne seda töötasin pea 10a. dekoraatorina. :)

    ReplyDelete
  12. Pean samuti kiitma nii Joiki silmaümbruskreemi kui ka Garnieri silmameigieemaldajat - superhead tooted! Pärast Joiki kreemi võtsin kasutusele Puhta Looduse oma, see meeldib ka.

    ReplyDelete
  13. Ununes mainida, et tahaksin samuti ära proovida Revloni jumestuskreemi, tundub, et see võiks ka minu nahaga imet teha. :) Loodan, et tellides läheb toon enam-vähem täppi, aitäh lähivõtte eest! :) Olen palju head lugenud ka Revloni Nearly Naked jumestuskreemist, kas oled seda proovinud?

    ReplyDelete
  14. Karit, ei ole veel proovinud, aga on kavas. ;)

    ReplyDelete
  15. Tsau!

    Mis ajaga sa umbes Revloni jumeka kätte said?

    ReplyDelete
  16. Oi-oi, ma tõesti ei mäleta, äkki oli 2 nädala kanti. ;)

    ReplyDelete
  17. Mulle väga meeldivad selle postituse pildid. Päevavalgus mängib toodete ja kohati tumeda taustaga väga mõnusalt. Revloni jumestuskreemile olen ma ka väga pikalt mõelnud, kuid pole end kokku võtnud, et see ükskord ära tellida. Niipea pole veel mõtet ka, kuna olen MaxFactori Facefinityst vaimustuses, kuid ükskord teen selle nalja kindlasti ära!

    ReplyDelete
  18. Aitäh, Liina! Proovi kindlasti, Sa ei pea kahetsema. ;)

    ReplyDelete
  19. Väike vihje Gatineau austajatele - leidsin selle koorija ka veebipoest Levelzone, vt http://www.levelzone.ee/gatineau-activ-eclat-radiance-gommage-75ml. Hinnaks vaid 21.90 €. Gatineau toodete saatmisele transporditasu ei lisandu :) Ise kavatsen koorija kindlasti tellida! (Kel on veebipoodidest tellimise osas kahtlusi, siis Levelzone küll nahka üle kõrvade ei tõmba, olen sealt mitmeid kordi soodsate hindadega head ja paremat soetanud.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh vihje eest, Kairi, mul hakkab ka kreem juba otsa saama, nüüd tean, kust uus muretseda. :)

      Delete

ShareThis