arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/02/2013

Uut // Baikal, Siber, L´Oreal & RefectoCil



Mõned ilusad totsikud/potsikud, mille sisuga kibelen juba lähemalt tutvuma, esmamuljed on igatahes üdini positiivsed!


Mul on alati nii hea meel, kui blogilugejad arvamust avaldavad ja soovitusi jagavad. Ma oleksin NATURA SIBERICA toodetest arvatavasti oma elu lõpuni ükskõikse näoga mööda kõndinud, kui armas Katrin ei oleks kommentaarides sellest brändist juttu teinud. Nende šampoonid võitsid sellel aastal ka Buduaari Lemmiku tiitli. Tegu on siis naturaalse, ürtidel põhineva venemaise kosmeetikaga. Ja tõesti, mitte üht sulfaat/fosfaati/parabeeni ma sildilt välja ei loe, super! Suurimat peavalu looduslike šampoonide juures valmistab mulle alati see, et need ei vahuta ja tänu sellele on raske neid juustes laiali hõõruda. Natura Siberica šampoonis aga kasutatakse vahu saamiseks aminohappeid ja see töötab, šampoon vahutas samamoodi, nagu tema SLS-e sisaldavad vennadki. Šampooni ostsin Maksimarketist, soodushinnaga  5,95€.  
Hea meelega prooviksin sama sarja palsami ka ära.

Kuna Siberis asub maailma sügavaim järv Baikal, siis tundus iseenesestmõistetav panna korvi ka paar BAIKAL HERBALS toodet, millest ma ka enne mitte midagi kuulnud ei olnud. Vene kosmeetikast olen üldse kuidagi kaarega mööda käinud, polnud isegi kunagi mõeldud selle proovimise peale. 
Nüüd saan kohe vea parandatud, sest soetasin peale šampooni ka veel selle näopesuvahu, mis samuti SLS-i ja parabeenivaba. Soodushind 4,25€.
Ja jube hea lõhnaga noorendava näovee. Hinnaks 3,35€.  Riiulilt jäid silma veel nende seerumid ja silmakreemid, mida tahaks ka kunagi proovida.
Mu umbusk venemaise kosmeetika suhtes haihtus täielikult - väga mõnusad, ilusa kujundusega, meeldiva lõhnaga ja õrnatoimelised tooted. Püüan õige pea neist ka pikemalt kirjutada, kui veidi lähemalt tutvust olen teinud.

Maksimarketis jäi pilk pidama ka L´OREAL´i  Rouge Caresse huulepulkadel, no nii ilusad värvid, ma veetsin seal peegli ees vist oma pool tundi ega suutnud valida. Lõpuks otsustasin mõnusa erkroosa (mis pildile üldse ei tahtnud nii erk jääda) Rose Mademoiselle kasuks, selle nime pärast ka natuke. Hea meelega oleksin kõik värvid koju toonud. Huulepulk on nii mõnus siidine ja pehme, meenutab pigem huulepalsamit, samas on värvid erksad kui mitu kihti peale kanda. Soodushind 8,45€.

Viimatisoetatud kulmuvärv (vaata SIIT) mitte mingisugust värvi minu kulmudele ei lisanud, nii et kes ei ole just päris valgete kulmudega, siis ei tasu proovimist. Aga TRADEHOUSE poest Zeppelini keskusest ostsin prooviks RefectoCil kulmuvärvi, mis peaks nüüd küll oma töö ära tegema, vähemasti internetis on sellele tootele palju kiitvaid hinnanguid antud. Saadaval oli lausa 9 erinevat värvitooni, sealhulgas punane ja violetne. Hinnaks on 5,44€.   
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?

Olge ikka armsad ja homme jälle!!!

21 comments:

  1. Taaskord nii asjalik toodete ülevaade ja mõnus lugemine pluss ilusad pildid :) Mida veel tahta! Natura Siberica toodete kohta tahtsin omalt poolt lisada, et olen Kaubamajas umbes sada korda selle riiuli ees uudistamas käinud. Minu meelest on nendel šampoonidel ja palsamitel lihtsalt nii ilus pakend, et ma juba ainuüksi selle pärast oleks peaaegu paar pudelit kaasa haaranud :) Aga natuke skeptiline olin, nagu sinagi .. kuni tänaseni! Nii tore, et need tooted on keemiavabad ja nüüd võin kohe poole julgemalt selle riiuli ette endale sobivat toodet valima minna :)

    ReplyDelete
  2. Kuna ma olen huulepulga-hull, siis peab vist ka selle iluduse ära proovima :)

    ReplyDelete
  3. endal ka plaanis neid vene tooteid proovida. shampoonil olen aint hindu käinud erinevates poodides võrdlemas.
    juhuks kui kedagi huvitab, siis Natura Siberica shampoonid/palsamid rimides ja prismades u 6.17€, selveris 7€ sentidega, kaubamajas 9€ sentidega, L-cosmerik 7-9€ sentidega olenevalt asukohast

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen Prisma läbi tuulanud, aga ei ole. Väga hea oleks, ei peaks spets iluspoodi selleks minema, aga kahjuks ei olnud.

      Delete
  4. Nagu sinagi, olen ka mina igasugustest venemaistest toodetest suure kaarega mööda käinud, kuid tundub, et seda viga tuleb parandada. :)

    ReplyDelete
  5. Liina, aitäh Sulle heade sõnade eest! :) Imelikul kombel ei ole ma Natura Siberica tooteid Kaubamajas üldse tähele pannud, kuigi ma keerlen seal riiulite vahel päris tihti. Viimasest kommentaarist selgub, et neid müüakse ka Selveris, Prismas... kus mu silmad küll on olnud! :)

    ReplyDelete
  6. Vene kosmeetikast kaarega mööda käinud? Oh naine! Sa ei tea, millest sa oled ilma jäänud! Soovitaksin veel vene sibulamaski juustele. Toitev, parandab juuksekasvu ja muidu pehmeks tegev supertoode! Üleüldse vene toodetega on ainult super-super-super kogemused. Proovi ja uudista kindlasti! Heale hinnale saad lisaks veel ülimalt väärt toote :)

    ReplyDelete
  7. Maarja, palju edu Sulle, raske valik seisab ees. ;)

    ReplyDelete
  8. seda kulmuvärvi kasutasin ise ka pikka aega (küll pruuni) ja see kodus otsas ning ei mäletanud enam kust ostetud... nüüd siis teame ;)

    Ja blogi kiitmast ma ei väsi, lihtsalt supeeeer! :)

    ReplyDelete
  9. Ehhee, käisin ka just Maksimarketis ja täpselt samad asjad jäid silma, kuid ma vist nii suur šopahoolik pole nagu Sina ja enamasti ilma vajaduseta täitsa asju ei osta, kuid siiski L'Oreali huulepulga oleks küll ära ostnud, aga seda tooni mis ma tahtsin, oli ainult tester alles jäänud :( Mõtlesin seda Sinu tooni ka, aga see tundus mu jaoks just selline mitte eriti erk roosa, pigem klassikaline roosa :) Ja kulmuvärvi olen otsustanud ka sama osta, kui praegune otsa saab! Iiiigatahes nunnu postitus, nagu alati! :)

    ReplyDelete
  10. Olen ka reflectocil kulmuvärvi kasutanud ja kiidan, AGA kas sulle ei öeldud, et vesinikku on ka vaja? Sest pm sa pead ju värvi millegagi nö aktiveerima. No ma ei tea, äkki sul oli kodus olemas :D Ma lihtsalt muretsen, et sa muidu pettud ilmaasjata kui värv jälle peale ei jää :P

    Natura siberica toodete järgi hakkasid mu näpud küll sügelema. Peab vist poodi kiikama.

    ReplyDelete
  11. Aitäh Sulle ! :)
    Mina ei saa aru kuidas see Natura Siberica Kaubamajas nii kallis küll võib olla :D.
    See kulmuvärv on minul ka kasutuses, värv püsib ilusana u. nädala ja olen rahul isegi, sest olen proovinud erinevaid ja see neist on parim. Muidugi osa minust tahaks hoopis püsikulmu esteticline'is :P

    ReplyDelete
  12. Olen kasutanud seda sama kulmuvärvi ja minu poolt ainult kiidusõnad. Jääb kiiresti peale ja püsib ka hästi.

    Loomulikuma tulemuse jaoks segan ma helepruuni ja musta kokku, mis teeb kokku ilusa tumepruuni ;)

    ReplyDelete
  13. Liis, nii armas, et muretsed :))Vesinik mul kodus olemas ja väga loodan, et seekord õnnestub mul kulm mustaks saada. ;)

    ReplyDelete
  14. Ma just lõpetasin kaks minutit tagasi uue šampooni välja valmise. Minu väljavalituks osutuski Natura siberica ning just buduaarilt saadud tiitli pärast. :D

    ReplyDelete
  15. Kusjuures, mina ostsin Natura Siberica šampooni Konsumist ja maksin midagi 5 euro ringis.

    ReplyDelete
  16. Leidsin Buduaari lehelt ka uudise nede Loreal Rouge Caresse huulepulkade kohta :) Link siin: http://buduaar.ee/Article/article/l-oreal-rouge-caresse-et-sinu-huuled-oleksid-vastupandamatud-1

    Seal lõpus oli nupuke, millele klikkides on võimalik viia läbi test, et just endale sobivad toonid leida. Tegin selle testi läbi juba ainuüksi nende lahedate ja naljakate videoklippide pärast, mis peaks Sul aitama otsustada :))
    Test ütles, mulle, et ma olen kindlasti diiva (hmmm?) ja üks mulle sobivaks tooniks oli ka justnimelt see sama Rose Mademoiselle. Üldiselt tuleb toone sobitada ikka sõltuvalt oma nahatoonist jms, aga see väike testike sobitab just isiksusetüübist lähtuvalt, hihi :P

    ReplyDelete
  17. Liina, väga lahe test, sain teada, et olen glamuurikuninganna ja valisin täiesti vale tooni, parim valik oleks olnud Aphrodite Scarlet, pean minema uue järgi nüüd! :)))

    ReplyDelete
  18. Vabandage mind väga, mul on vist mölapidamatus täna :) Käisin õhtul uuesti Kaubamaja ilumaailmas. Lisaks eelmainitud Natura Siberica toodetele, leidsin ma üles veel ühe põneva sarja, mille kohta kunagi ammu olen uurinud. Tegu on Organix nimelise juuksehooldustoodete sarjaga (kodulehe on ka kehakooldustooteid, aga ma pole neid meil näinud). Kaubamajas oli väga niru valik, ainult kolm erinevat šampooni-palsamit. Lõhnasid kõik i-me-liselt, eriti kookose omad :) Tegu peaks samuti olema orgaanilise sarjaga, kus pole parabeene ja sulfaate. Oled sa kuulnud sellest firmast? :))

    Koduleht http://www.organixhair.com/hair
    Seal valikus on nii nii palju tooteid ja kõik tunduvad ülimalt ahvatlevad!

    ReplyDelete
  19. Oi, Liina, ei ole kuulnudki, aga nüüd hakkas küll huvitama. Ei tahagi enam mingeid parabeene pähe ajada, peale seda kui Sibericaga pesin. :)

    ReplyDelete

ShareThis