arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/02/2013

Uut // Lindex, Sixtina & girly stuff




 Mõned asjad, ilma millata, ma tundsin, enam hakkama ei saa. ;)


Kuna mul tegelikult ei olnudki normaalset kammi, mida kotis kaasas kanda, siis see mõmmik rändas rõõmsa näoga korvi. Ok, ma näen isegi, et kammi peal on kiri "FOR KIDS", aga mul ongi juuksed nagu imikul, õhukesed ja lühikesed, see kamm käib neist läbi küll ja enamasti on niikuinii ainult tukka vaja kammida. 
Karumatitukakamm saadaval Maksimarketis, hind oli....odav. ;) 
Teine asi, mille järgi mu käekott karjus, on peegel. Puudritoosi peegel pole ikka päris see ja seepärast olen juba pikalt võtnud hoogu, et tellida endale SEE lambikestega peegel Asose lehelt soodushinnaga, aga ma ei tegutsenud piisavalt kiirelt, peeglid said otsa ja täishinnaga ei raatsi ma seda osta.
Seega olin üli õnnelik, kui Tally Weijli külastades leidsin selle ägeda valgustusega peegli 4,99€ eest, nii nunts!

 Selle Himalaya maski haarasin Rimi soodusriiulilt, kuid ei oleks pidanud Cosmo sildikest usaldama. Proovisin juba ära ja mask on nahale eriti julm, vähemasti minu tundlikule näole on seal sees olevad ülisuured kraapivad osakesed selgelt too much. Valusss...
Hind 2,21€.
 Teile võib tunduda, et ostsin lausa neli paari uusi teksaseid... aga ei, tegu on üli ägedate ombre teksadega Lindexist. ;)


Tadaaa...ma ei oska kuidagi pükse õigesti pildile jäädvustada, et oleks arusaadav. Loodetavasti saan varsti mõne outfit pildi lisada, sest mõlemad teksad on minu meelest tõesti ägedad. :)


Siit saab vast paremini aimu tumedast heledamaks üleminekust, so cool!
Kuna Lindexis on pakkumine - teksadelt 10€ alla, siis läksid püksid maksma kõigest 9,95€. 

Kuna ma oma riidekappi koristades panin tähele, et mul ei olegi ühtegi musta teksapaari ja igal naisel võiksid ju kapis olla ühed väikesed mustad teksad, siis parandasin kiirelt vea ja tõin Sixtinast (Tallinnas müüb sama kaupa Hipsteri pood) koju need ribastatud ja needitud tegelased. Olete vist juba aru saanud, et mulle meeldivad püksid, mis on n.ö. kiiksuga. Tavalisi teksasi minu kapist naljalt ei leia. :)
Lõhkiste pükste eest peab välja käima 17€.
Püksirihmad on minu kapis samuti suur defitsiit, seepärast olin rõõmus kui Lindexis oma unistuste rihma kohtasin. :) Hinnaks 14,95€.


Ma ei tea, pesu ei ole vist ilus näidata, aga nii ilusaid äkki võib. :)
Ma olen viimasel ajal Lindexi pesust täitsa sõltuvuses, nii ilusad mustrid ja värvid + orgaanilisest puuvillast. Ühe paari hind on 5,95€, kui ostad 3, maksad 2 eest!


Kogu lugu tänaseks! 
Olge armsad ja alates homsest olen arvatavasti natuke nigelam postitaja, sest mu elukaaslane, kes töötab Norras, tuleb koju ja siis muutun ma tõeliseks laiskvorstiks ja viskan jalad seina peale ning õgin Norra maiustusi. :) Aga hea uudis on see, et sunnin teda endast outfit pilte klõpsima, ok mitte selliseid jalad seinal fotosid. :))


Teie vahepeal ärge unustage sõbrapäeva giveawayst osa võtta SIIN




14 comments:

  1. "Karumatitukakamm" lugesin küll oma 4-5 korda enne kui aru sain, mis see sõna TEGELIKULT tähendama peab. Kasutusele läksid igasugused poolitamised nagu näiteks karuma-titu-kamm (veel parem karumati-titu-kaka-mm) ja muud sarnased koledad "sõnavärdjad". Vähemalt oli õhtupoolik lõbusalt sisustatud ja lõppude lõpuks sain ikkagi aru, mida sa selle sõnaga öelda tahtsid :)

    ReplyDelete
  2. Kadi, mulle meeldis endale see sõna nii väga, ma ei raatsinud teda tükeldada. :D

    ReplyDelete
  3. kas sul on integreeritud jänkuradar, et kõik paremad jänkupalad oskad välja kaevata? :)

    ReplyDelete
  4. Miiu, ma vist lähen nüüd mõmmide peale üle! :)

    ReplyDelete
  5. minu paha - ma vaatasin, et peegel on jänkuga, aga sa oled selle jänku sinna ise sohi läbi (loe: fototöötlus) peeglile peale kleepinud jah? :) jää ikka jänkude juurde, kuule, nad on ju nõnda armsad!

    ReplyDelete
  6. Ei ole kleepinud, täitsa päris on. ;)) Muidugi ei ole mul veel jänestest isu täis, just kidding. :D

    ReplyDelete
  7. Üüü, peab endalegi selle armsa jänkuga peegli käekotti muretsema ;)

    ReplyDelete
  8. maolenniiisegaduseees :D a vaata sa ka, vabalt võiks arvata, et see jänku on PS'is peale joonistatud - pildid on nii välja kukkunud, et kõik muu peale jänksi peegeldab valgust :D noh, et minu udupäisuse vabanduseks või nii!:)))

    ReplyDelete
  9. Miiu, ma hakkasin juba ise ka kahtlema, aga vaatasin järele, jänes on kindlalt peegli küljes. :D

    ReplyDelete
  10. ei ole veel ajama pannud jah? hoia tal igaks juhuks silma peal, jänkud on salakavalad!

    ReplyDelete
  11. Minul on jällegi see Himalaya üks suur lemmik. Ehk siis minu näonahale mõjub see hästi :) Ongi suht otsakorral, nii et peaks uue ostma.

    ReplyDelete
  12. Mulle Himalaya näokoorija meeldis mingi aja ainult, siis hakkasin ka tundma, et koorivad osakesed teevad vist natukene liiga näonahale.

    ReplyDelete
  13. Himaalaja näokoorija/pesugeel on nii karm minu naha vastu :( Aga huvitav, kas ma võin seda kätekoorijana ka kasutada? :)

    ReplyDelete
  14. Irma, mina kasutasin seda ka kätel.

    ReplyDelete

ShareThis