arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/03/2013

Arvustus // Joik / Silmaümbruskreem



Olen nüüd Joiki silmakreemi mangovõi ja argaaniaõliga juba mitu kuud testinud
ja on paras aeg oma arvamust teiega jagada.

Nagu enamus inimesi, kes nende tooteid proovinud, olen ka mina tulihingeline Joiki fänn. Ma ei ole pidanud üheski nende tootes pettuma, nii ka seekord. 

Aitab võidelda naha enneaegse vananemisega ja kortsude tekkega, silub, aitab säilitada niiskustaset, toidab, kaitseb keskkonnamõjude eest, rahustab. 

Ükskõik kui väga mulle ka ei meeldiks armsad roosad totsikud, Joik oma põhjamaiselt kargete pakenditega võlub alati. Topsike on väga kerge ja käes mõnus. Nagu silmakreemidele tavaks, on kreemi purgis 15ml, mida on ikkagi liiga palju, arvatavasti jätkub mulle sellest nii kauaks , kuni ma olen juba nii vana, et ei hooligi mingitest kortsukreemidest ja pärandan selle oma lastelastele. :) Tegelikult ühtegi kreemi muidugi nii kaua kasutada ei või, eriti kui seal sees kaks korda päevas näppudega käia. :) Nali naljaks, olen seda kreemi kasutanud nüüd juba pea kolm kuud ja nagu ka pildilt näha, on kulunud ainult mõni millimeeter toodet. 

Kreemil on hästi-hästi õrn, vaevutajutav mõnus looduslike õlide lõhn, mis on ka arusaadav, sest sisaldab ta lausa viit erinevat õli/võid. Täitsa tore, et nad ei ole lõhna  jaoks midagi eraldi lisanud, kuigi Joiki toodetel on alati nii hea aroom, siis silmakreemis oleks see pigem kohatu.

Purgi sisu on iga naha unistus: argaania-makadaamia-nisuidu-ja aaloeõli, lisaks mangovõi. Kreem ise on hästi mõnusa sametise tekstuuriga, imendub täpselt nii kaua kuni oled lõpetanud selle silma alla tupsutamise. Mitte mingeid õliseid jääke.   
    
Nagu oma "hetke lemmikute" postituses SIIN kirjutasin, on mu silmaümbrusnaha olukord Joiki kreemi kasutades tunduvalt paranenud. Ei mingeid kuivi ketendavaid laike ega kiskuvat tunnet. Ja tõesti, ka kortsud on minu meelest palju vähemmärgatavad. Ehk siis kreem teeb kõike seda, mida lubas. Ma tõesti naudin selle kreemi kasutamist, ei tule pähegi päeva alustada või lõpetada ilma temata. :)

Kuna kreem on nii looduslik, kerge, aga samas tõhus, siis julgen seda soovitada nii esimeseks silmakreemiks, kui ka viimaseks. See oli nüüd küll must huumor. :)) Ma pidasin silmas, et kreem sobib ka ülihästi küpsematele daamidele. Minu ema kasutab seda ja kiidab alati taevani ning näeb ja oma vanusese kohta väga hea välja. Ja kõigile vahepealsetele soovitan samuti. ;)
Kreem maksab kõigest 4,90€, soetada saab näiteks Joiki kodulehelt SIIT , ka enamikest kosmeetikaga kauplevatest poodidest võib juba leida Joiki asju, mis teeb ainult rõõmu. :)

Kas olete Joiki silmaümbruskreemi proovinud või ei kasutagi te silmakreeme?

Hoolitsege oma silmade eest, need on ju meie hinge peegel . ;)

Tänaseks kõik, homme hoopis uued teemad! 

P.S. Kuna kommentaarides selgus, et osade lugejate silmakreem on vedelama konsistentsiga kui õige tundub, siis küsisin Joikilt nõu. 
Joik oli armas ja andis kiire vastuse ning tegi suurepärase pakkumise:

"Oleme teadlikud, et mingil perioodil toodetud silmakreemide puhul võis ette tulla kihistumist ja liiga vedelat koostist. Probleem oli 

emulgaatoris, mis ei sobinud hästi säilitusainega. Kahjuks ei olnud see meile kohe nähtav, kuna kihistumise probleem avaldus valmistootel alles mõne aja möödudes. Juba mõnda aega tagasi vahetasime emulgaatori välja ja taolist muret pole enam esinenud. Et aga anda teile võimalus toodet uuesti katsetada, pakume välja variandi osta märtsi(2013) jooksul silmakreemi meie vabrikupoest ja e-poest 20% soodustusega. Soodustuse saamiseks
kasutage bloginimelist märksõna GENEFIC, öeldes selle kas müüjale
vabrikupoes või sisestades sooduskupongi lahtrisse veebipoes joik.ee.
Soodustus kehtib ainult silmakreemile."



19 comments:

  1. Nonii.
    Ilmselt lendab minu joiki silmaümbruskreem nüüd kahjuks prügikasti. Olen seda vist mitmeid ja mitmeid kuid kasutanud, ilma, et oleks aru saanud, et asi pole õige.
    Ilmselt on asi selles, et see on mu täiesti esimene silmakreem ja pole ka teisi niivõrd palju uurinud.

    Niisiis, minu kreem on juba algusest peale olnud täiesti vedel. Nagu piim näeb välja. :(

    Või kus kohas sa seda hoiad?

    ReplyDelete
  2. Oi-oi, siis on küll midagi täiesti valesti. :) Ma hoian enda oma toas, kus on ikka oma 23 kraadi sooja ja minu oma vedel kohe kindlasti ei ole.Tundub, et Sinu kreemiga on tootmisel mingi apsakas juhtunud. :(

    ReplyDelete
  3. Kasutan seda sama kreemi ja kiidan ka, niisutab mõnusalt ja jätkub kauaks. Minu kreem on küll õige tekstuuriga, pole üldse vedel. :)

    ReplyDelete
  4. Joiki tõttu hakka end või silmaümbruskreemide usku pöörama :)

    http://cafe-talker.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. 100% looduslik? Mis sertifikaat silmakreemil on? Pärast silmapõletikku ei usalda enam ühtegi toodet, millel poleks sertifikaati, mis kinnitab, et toode on tõesti looduspuhas.

    ReplyDelete
  6. Stella, ei 100% looduslik see kreem ei ole, mingid säilitusained seal ikkagi on, muidu läheks see lihtsalt kiiresti halvaks, ma arvan. Aga kindlasti parem valik kui keemiat julmalt täis L´Orealid jms. :)

    ReplyDelete
  7. Tundub lausa suurepärane! Kahjuks mina seda siin (Itaalias)ei leia, pean kellegi kodumaal poodi saatma :D

    ReplyDelete
  8. Mul on kahjuks sarnane kogemus nagu La-shh´il. Minu kreemil tekkis peale vedel vesine ollus. Hoidsin seda samamoodi toatemperatuuril. Ostetud oli see kaubamajast - võiks eeldada, et nemad müüvad kvaliteetset kaupa, aga ei....
    Nüüd on natuke nagu tahtmine seda uuesti proovida, kuna sinule see nii meeldib.

    ReplyDelete
  9. Liis, aga äkki see on lihtsalt mingi õlide kihistumine ja tuleks läbi segada kreem. :)Ma pean vist enda oma igaks juhuks hakkama külmikus hoidma, et vedeldumist vältida, ongi värskendavam silmadele määrida. :)

    ReplyDelete
  10. Minul on see kreem juba aasta olnud, koguaeg seisnud vannitoas ning ei ole vedeldunud, kõik täpselt nii nagu ostes :) Ja kui uut hakkan ostma, ostan kindlasti sama :) Ja enne ükskõik millist kreemitamist pesen käed seebiga ilusti puhtaks, naha ka :)

    ReplyDelete
  11. ostsin ka selle kreemi ja kasutame seda mehega m6lemad ja oleme rahul , hoiame aga seda külmkapis nagu ka nt maske ja teisi näole pandavaid kreeme :-)

    ReplyDelete
  12. Huvitav jah, et sama kreem ja nii erinevad kogemused. Minul samuti oli kreem vedel, sai seetõttu hästi ruttu otsa ja mingit mõju ei märganud. Aga proovin kindlasti uuesti, ehk saan parema partii oma :)

    Ja siis selline (võib-olla liiga isiklik) küsimus, et kas sul lapsi on? Mainisid siin ju lapselapsigi ;)

    Anni.

    ReplyDelete
  13. Anni, lapselapsi mul õnneks veel ei ole. ;) Aga on poeg, kes käib gümnaasiumis. :)

    ReplyDelete
  14. Mõnedele eelnevatele kommenteerijatele infoks, et kreeme võib vabalt hoida normaalsel toatemperatuuril ja nad säilivad ilusti parim enne kuupäevani. Küll aga võib looduskosmeetika puhul ette tulla olukorda, kus kreem võib kihistuda, kuna toode ei ole nii stabiilne, nagu keemiat täis kosmeetika. Sellisel juhul võib kreemi loksutada et kõik taas ilusti seguneks. Kui muidugi kreem algusest peale liiga vedel on, siis võib küll olla partiiviga ja emulgaator pole korralikult mõjunud.

    ReplyDelete
  15. Joik oli nii armas ja seletas ära, milles oli viga. Siin on nende kommentaar: Oleme teadlikud, et mingil perioodil toodetud silmakreemide puhul võis
    ette tulla kihistumist ja liiga vedelat koostist. Probleem oli
    emulgaatoris, mis ei sobinud hästi säilitusainega. Kahjuks ei olnud see
    meile kohe nähtav, kuna kihistumise probleem avaldus valmistootel alles
    mõne aja möödudes. Juba mõnda aega tagasi vahetasime emulgaatori välja
    ja taolist muret pole enam esinenud. Et aga anda teile võimalus toodet
    uuesti katsetada, pakume välja variandi osta märtsi jooksul silmakreemi
    meie vabrikupoest ja e-poest 20% soodustusega. Soodustuse saamiseks
    kasutage bloginimelist märksõna GENEFIC, öeldes selle kas müüjale
    vabrikupoes või sisestades sooduskupongi lahtrisse veebipoes joik.ee.
    Soodustus kehtib ainult silmakreemile.

    ReplyDelete
  16. Tubli töö, Pille-Riin ;)

    Tellima ma asungi.
    Anni.

    ReplyDelete
  17. Anni, olen kindel, et seekord jääd rahule! ;)

    ReplyDelete
  18. Ikka juurdlen selle üle, kust tekib Joiki toodetele silt "loodustoode". Näiteks mu arust kõik nende kreemid sisaldavad ceteareth-15, ka see silmaümbruskreem, mis mõeldud eriti tundlikule piirkonnale ometi - paljud tuttavad on saanud hullu reaktsiooni Joiki näokreemidest. Kahjulikest ainetest, ka ceteareth-15-st, siin näiteks http://www.balscand.ee/htdocs/?urlid=ohud. Ka eeterlike õlidega tasub olla ettevaatlik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks neid lisatakse ikka asja pärast ja lubatud kogustes, vastasel juhul need ei säiliks. Joikil on minuteada 100% looduslikud tooted eraldi märgistatud. Hullu reaktsiooni võib saada ka looduslikust tootest kui mõne koostisosa suhtes allergia. :)

      Delete

ShareThis