arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/03/2013

Arvustus // Nurme Seep / Sügavpuhastav näoseep



Ausalt, kui paljud teist julgeks oma nägu pesta süsimusta seebiga? 
Aga NURME SEEP teab, et just süsi on parim rasu ja mustusega võitleja ning pani selle oma näoseebi sisse. 
Seega jätsin eelarvamused vannitoa ukse taha, võtsin seepi kui tavapärast näopuhastajat 
ja ei lasknud ennast hallist seebivahust häirida. 
Puhastab sügavalt mustuse ja meigijäägid. 
Niisutab ning taastab naha loomuliku mineraalainete sisalduse.
Nagu kõik Nurme Seebi seebid, on ka see pakendatud mõnusasse pappkarbikesse, 
kus lahe aknake,millest saab toodet piiluda. 
Seebi tunneb lihtsalt ära erksalt punase otsaga karbi järgi. 
Lõhn on väga meeldiv - ylang-ylang, patšuli ja lavendel kokku annavad mõnusa metsa- lillelõhna, 
mida tumemusta seebi palet vaadates ei usukski. Terve vannituba on head lõhna täis, teate küll sellist, millist tunned looduskosmeetikat müüvasse poodi sisenedes. 
Seep sisaldab peale aktiivsöe, mis seebile tema iseloomuliku värvi annab ja näo krudisevalt puhtaks muudab, veel oliiv,-kookos,- ja riitsinusõli, sheavõid, kitsepiimapulbrit, niisutamiseks ja vananemisega võitlemiseks 
ning eeterlikke õlisid mõnusa aroomi tarvis. 
Seep tekitab hästi mõnusa kreemja vahu, mida on mugav näole kanda.
Peale loputamist on nägu värske ja puhas, õige natuke hakkas paar minutit hiljem kiskuma, aga seda ainult korraks,
 mitte midagi sellist, mis koheselt kreemitamist nõuaks. Näoveega võiks ikkagi üle käia, kui te ei oma nii rasust nägu nagu mina. Aga kui omate, siis parim uudis on see, et kui mu nägu hakkab tavaliselt juba pool tundi peale pesu esimesi läikimismärke ilmutama, siis selle seebiga pestes on nägu matt isegi kuni neli tundi,
alles siis hakkas t-tsoon natuke rasusemaks muutuma. Super!
Seep sobib kindlasti väga hästi normaalse naha omanikele ja veelgi paremini rasuse nahaga kimpus olevatele naistele/meestele, väga kuiva naha puhul ma ei julgeks seda igapäevaseks näopesuks soovitada. Aga kord nädalas sügavpuhastuseks sobiks neilegi ja kui natuke kisubki, saab ju kreemi/õliga seda kohe parandada.
Julgelt võivad proovida ka tundliku nahaga inimesed, 
sest minu kergesti ärrituva naha jättis see seep täiesti rahulikuks.
...
Seebi võib endale soetada 6,50€ eest Nurme Seebi kodulehelt SIIN 
või valida endale lähim müügikoht SIIT.

Millega teie nägu pesete? Kas eelistate näopiima, pesugeeli/vahtu

 või troonib teie kraaniakausiveerel seep?

14 comments:

  1. Mina puhastan igapäevaselt näoveega ja paar korda nädalas näopesukreemiga. Kuna mu nahk on nii kuiv, et juba pärast kraaniveega pesemist hakkab kiskuma/ketendama, siis ei julgeks seda seepi proovida. Isegi nädalas korra maskitamine ei ole mu näole parim, kuna siis pean selle jällegi veega maha pesema ja nägu kuivab mis jube. Samas olen nüüd leidnud nahale mõnusad looduslikud niisutajad, mis teevad näole täitsa pai :)

    http://mimosassomething.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Peaks seda seepi proovima, kuna mul on suhteliselt rasune nahk. Minuarust pole see seep üldse õudne, näeb just selline mõnus välja :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lihtsalt veidi harjumatu, siiani olen rohkem valgeid-roosasid kasutanud. ;)

      Delete
  3. Sain mõni aeg tagasi kingituseks tõrvaseebi ja kui algul olin samuti seebiga näo pesemise suhtes skeptiline, siis õnneks ei pidanud pettuma! Seep omas samuti sügavpuhastavat toimet, kuid ei kuivatanud nahka liigselt. Õhtuti, kui tarvis meik maha võtta, eelistan siiski midagi tugevamatoimelist, kuid tõrvaseebi kasutamisest saadik olen hakanud just hommikuti nägu seebiga pesema, hetkel kasutan kookose-kitsepiima oma ja olen väga rahul. Jätan kindlasti edaspidiseks ka selle Nurme Seebi oma meelde. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kookos ja kitsepiim kõlavad eriti mõnusalt. :)

      Delete
  4. Piilusin just täna, et mingid Joiki tooted tulevad peatse osturalli raames soodustusega :) Kahjuks seal soodustoodete hulgas seda näoseepi ei olnud, küll aga saab näiteks piparmündi ja rohelise tee näomaski soetada vaid 4€ eest :)

    ReplyDelete
  5. Mina kasutan igapäevaselt õhtuti kas näopiima või näopesugeeli ja lisaks toonikut, hommikul vaid toonikut. Aga Sinu poolt katsetatud seep läheb küll soovinimekirja kui korra-kaks nädalas sügavpuhastamiseks.

    Marget
    margetavon.wordpress.com

    ReplyDelete
  6. See seep on juba mõnda aega minu kapis igapäevaseks kasutamiseks. Ja on ka edaspidi.

    ReplyDelete
  7. Ma kasutan Lushi musta näoseepi ja see toimib ka ülihästi, huvitav kuidas need kaks omavahel võrreldavad on, hind on suht sama mõlemal :)


    sillylittlemakeup.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Mina lähtun viimasel ajal hoopiski põhimõttest "vähem on rohkem", kuna mida enam ma oma näole erinevaid tooteid ladusin, seda hullemaks nahk muutus. :/ Õhtul pesen mustuse/meigi maha mõne Eestimaise käsitööseebi (mul on alati vähemalt 1 kodus) ja veega, seejärel niisutan avokaadoõliga. Kusjuures avokaado on viimasel ajal väga populaarseks muutunud oma tervislike omaduste poolest nii ilumaailmas, kui ka köögis. :) Hommikuti üldiselt loputan lihtsalt veega ja kordan õhtust protseduuri, või kui meikida on vaja, siis kasutan õli asemel Aumeeste Talu käsitöökreemi. :) Oeh, nüüd kirjutasin pool juttu ära, mis ma plaanisin blogisse, mõne näohoolduse-teemalise postituse jaoks jätta. :D

    http://beautybyastra.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Mina pesen pesugeeliga või lihtsalt veega. Iga pesukord suurt puhastust ei tee vaid pigem lihtsalt mustus maha. Kuna igapäevaselt ei meigi siis ei ole vaja lisatooteid kasutada.

    ReplyDelete
  10. Kiidan ka seda seepi väga! Mu ema sai selle endale kingiks ja andis lahkelt mulle edasi ning kuna mu näopesugeel oli just otsa saanud, mõtlesingi kasutada. Alguses olid ka eelarvamused, et mis mõttes ma lihtsalt seebiga oma niigi kuiva nägu pesen ja olgem ausad, see must värv ja tugev lõhn olid ka hirmutavad. Aga tulemus on üle ootuste hea!
    -P.
    Bowtie Diary

    p.s. mulle väga meeldib su blogi kujundus, see on tohutult ilus ja armas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuvott, tuleb välja, et sobib kuivale nahale ka väga hästi. :)
      Ja aitäh, Piia.♥

      Delete
  11. See seep läks minu wish-listi :D Oman väga rasust näonahka ning ei ole leidnud endale sobivaid näopuhastustooteid veel. Võibolla kui satun järgmine kuu Tallinnasse või kuhugi kus see pood leidub, siis arvatavasti saab see ka soetatud :D

    ReplyDelete

ShareThis