arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/03/2013

Arvustus // Tony Moly Eggpore Silky Smooth Balm




Jätkan oma Korea kosmeetikaga tutvumist ja teile tutvustamist ühe tänasesse päeva eriti sobiliku tootega.
TONY MOLY munakujuline poore siluv palsam on arvatavasti nende kõige popim toode.
Tegu on meigialuskreemi ehk primeriga, mis peaks muutma naha veatuks ja meigi vastupidavamaks.
Primer peidab suurenenud poorid, peened kortsud ja väiksemad armid. Annab nahale sametiselt sileda, pehme ja siidise väljanägemise.Võitleb üleliigse rasu ja suurenenud pooridega, uuendab ja pinguldab nahka. Loob ideaalselt sileda pinna meigi pealekandmiseks.
Väga lahe kuldne muna, mis iseenesest on päris pirakas, kuid toodet ennast on alumises otsas ainult 20ml.
 Kuna seda aga kulub korraga nii vähe, siis ma ei ole ka eriti pettunud. Kui muna tühjaks saab, võib seda peale läikiva otsa eemaldamist kasutada pliiatsitopsina või nagu Tony Moly ise soovitab, lillepotina.

Lõhn on hästi õrn ja omapärane, sidrun+vanilje vms. Mulle väga meeldib, muudkui nuusutan oma kätt kuhu seda määrisin.
Sellise lõhnaga kätekreem võiks olla.
Kahjuks sai minu muna transpordil vist kõvasti raputada, sisu on veidi segi paisatud. Palsam on hästi huvitava tekstuuriga, selline kummine, vetruv, pehme. Pildil on näha, et see on  täiesti tahke, aga kokkupuutel nahaga muutub hästi kergelt hajutatavaks ja libiseb mõnusalt kuhu vaja, muutes naha mõnusalt siledaks.
Kui olin jumestuskreemi primeri peale kandnud, sai kohe selgeks, et toode töötab - nahk oli palju siledam kui tavaliselt ja mis peamine, meik kestis terve päeva, mitte ei ujunud laiali mõne tunniga, nagu mul tavaliselt kipub olema.
Ma soovitan toodet kindlasti panna pigem vähem, kui rohkem.
Ainult nõelapea suurust tükikest on vaja, et katta nina ja põsed, teist samapalju otsaesisele ja lõuale.
Tegin mitmeid katseid erinevate kogustega ja sai kiirelt selgeks, et rohkem ei ole mitte uhkem.
Imeõhuke kiht muudab naha tõesti imesiledaks ja peidab poorid/kortsud peaaegu täiesti, seevastu paksem kiht jätab sellise ülepuuderdatud mulje.
Proovisin primerit ka BB kreemi alla ja see sobib ka sinna suurepäraselt.
Kes kasutab jumestuskreemi all päevakreemi või päikesekaitsevahendeid, siis primer käib kindlasti nende peale, see on viimane kiht enne jumestus- või BB kreemi.

Ma ei ole küll eriline primerite ekspert, (siiani olen proovinud Lumene ja MUA aluskreeme, nendega ma rahule ei jäänud) aga see Tony Moly muna on minu andmetel küll väärt katsetamist. Eriti sobilik neile, kes kimpus rasuse näonaha ja tänu sellele ka meigi püsivusega. Tegelikult võib seda palsamit kasutada ka täiesti iseseisva tootena, kui leidub keegi, kelle näonahk ei vaja jumestuskreemi taha peitmist. Silub ilusti poorid ja annab värskema jume ning hoiab naha matina. Kuna toode on topsikus ja selle kättesaamiseks tuleb näpud käiku lasta, ma tungivalt soovitan siiski säilivuse pikendamiseks ja naha heaolu nimel kasutada spaatlit või muud käepärast vahendit.
       ♥♥♥♥♥ 5/5
Muna saab endale soetada MEON e-poest 12,90€ eest SIIT.  

Kas ja millist meigi aluskreemi kasutate või ajate ilma läbi?

Ja muidugi värvilisi munadepühi ja võidukaid koksimisi kõigile! ;)
Tänaseks kõik, olge armsad!

14 comments:

  1. kasutan korea firma etude house goodbye pores ever, samuti peidab poorid jms. soovitan!:)

    ReplyDelete
  2. Tahaks väga teada, mis selle koostises on ja kuidas see aknelisele nahale sobib, ehk siis kas ummistab poore ja tekitab komedoone ka või mitte. Aga ma ei ole mitte kusagilt leidnud inglise keelset koostise kirjeldust.

    Muidu millise shippingu sa valisid, kas tasuta või 2,99$ oma? Ja mitme päevaga see kohale tuli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valisin tasuta saatmise ja kui ma ei eksi, tuli pakk umbes 10 päevaga. Olen lugenud küll, et silikoonibaasil primerid ummistavad poore, aga mina ei ole seda siiamaani täheldanud. Kui korralikult õhtul nahk puhastada, vahetevahel koorida ja mõned päevad lasta ilma primerita "tuulduda", siis usun, ei tohiks probleeme tekkida. Kui midagi kahtlast märkan, siis kindlasti täiendan seda postitust. :)
      Koostis on nii meeletult pikk, et ma ei jaksanud seda isegi läbi lugeda, lisasin pildi, ehk loed midagi välja. ;)

      Delete
    2. Tõesti väga pikk nimekiri. Leidus ikka päris mitu asja, mis võivad nahka ummistada. Aknelise nahaga on see, et kui juba midagi natukene ummistavat on mingi 4-6 ja enam tundi peal, siis hakkab vohama, ei aita see megahoolikas meigieemaldus ja topelt näopesu ka kahjuks. Vähemalt minul on selline hull nahk, mis iga asja peale reageerib.

      Delete
    3. Ja loomulikult tänan ka, et panid koostise ka üles.

      Delete
  3. Kas sul pärast kreemi kasutamist need tähekesed ka pea ümber tekkisid, nii nagu pakendil lubatud? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, istusin turbaniga ja sädelesin. :D

      Delete
  4. Väga tore arvustus! Ootan väga ka ülejäänud Korea toodete arvustusi. Sain sinu esimesest Korea postitusest innustust, otsisin ise ka Tony Moly tooteid ja tellisin endale soojenduseks Lip Staini. Toote kohta lubatakse, et annab loomuliku tulemuse ja püsib väga kaua, internetis on selle kohta kõvasti kiitust ka ülal. Olen nüüd toodet katsetanud nädalakese ja ise ütleks järgmist: värv on imeline (tellisin tooni Red Apple)ja jääb tõesti huultel loomulik (kuigi seda annab ka rajuks sõjamaalinguks teha). Miinuseks see, et noh, tervet päeva ta mul küll ei kesta. Hommikul ilma praimerita pealepanduna kaob ta huultelt pärast lõunasööki. Aga noh, mis seal ikka, seegi on hea tulemus. Mulle meeldib ka, et ta ei jäta huuli rasvaseks - ma ei talu tavalisi huulepulki. Samas neile, kel on kuivad huuled, ta vist ei sobi või tuleks all kasutada huulepalsamit. Veel: sel lip stainil pole üldse lõhna ja maitse on tal kergelt kirbe ja ebameeldiv, kui peale kanda. Samas ta kuivab sekunditega ja siis enam maitset pole. Nii et neile, kellele meeldivad magusa maitse/lõhnaga tooted, ta ei sobi. Aga mina isiklikult olen rahul. Ja umbes 4 euro eest saadud potsik on nii suur, et sellest ma saan veel pensipõlves endale klounisuud maalida.

    ReplyDelete
  5. Tundub, et pean endale ka ühe sellise soetama (:


    evaluude.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Mul tekkis küsimus - miks sulle Lumene primer ei meeldinud ja millist Lumene omadest kasutasid? Lumene on mul endal üks suurimaid lemmikuid :) See toode on aga ahvatlev juba ainuüksi oma välimuse pärast. Tõeliselt ilus ja läbimõeldud postitus. Aitäh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kasutasin Beauty Base Matifying Primerit ja see tegi mu näo kuidagi kleepuvaks ja matistamisest oli asi ka kaugel. Aga see oli ka päris ammu, ma vaatan, et nüüd on neil hoopis uued pakendid ja koostis ka täiustatud. Ehk peab uue võimaluse andma. ;)

      Delete
    2. Mul on just see otsa lõppemas. Ostsin eelmise aasta suvel ja jäin väga rahule. Nüüd on mul Collistari oma, mis on kergem ja jätab nahale kuma. Aga matt näonahk oli mul vahepeal kinnisidee. Nüüd ma eelistan kerge kumaga primereid. Naiste tujud :)

      Delete
  7. Mind ka täitsa huvitab, kuidas Lumene matistav aluskreem kleepuv jäi.. Samamoodi tuleb väga vähe kasutada ja siiani on see suvel minu ja üleüldse teiste peal hästi toiminud. Mul on küll uuendatud koostisega, aga ma ostsin selle tuubi eelmise koostise pärast juba. Olen veel kuulnud, et mõne näo peal jääb tükkis.. Minu silmis võivad põhjused olla sellised, et nahk pole täiesti puhas või ei ole oodatud, et päevakreem ilusti nahka imbuks. Aga eks kõigile sobivadki erinevad tooted, lihtsalt ma olen seda mitmete inimeste peal kasutanud. hm :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kasutasin seda ikka mitu aastat tagasi, siis oli sellel veel naise pilt peal. :) Ei tea tõesti, miks mu nahk sellele kreemile ei meeldinud. Näo pesen enne meiki ikka ilusti puhtaks ja päevakreemi ei kasuta. Ja kohe jäigi kleepuv ning ebameeldiv tunne oli nahal, nagu ei saanud õhku nahk. Ehk sattus mulle lihtsalt imelikust partiist pärit tuub. :)

      Delete

ShareThis