arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/03/2013

Uut // Beebiroosa Look Beauty tellimus



Mõned roosad toosid-totsikud, mis täna postkastist enda rõõmuks leidsin. :)


 Avastasin Look Beauty lehe jällegi täiesti juhuslikult kuskil ilublogide vahel seigeldes.
 Mulle hullult meeldib uusi brände välja nuhkida ja mul on jube hea meel neid teilegi tutvustada. 
Ma vähemasti loodan arvan, et enamus teist ei ole, nagu minagi, sellest kosmeetikafirmast midagi kuulnud. :)
Tegu on UK moeajakirja LOOK ilutiimi poolt väljatöötatud toodetega ja minu meelest on nad vägagi hästi toime tulnud. 


Nagu juba arvata võite, paelus mind nende toodete juures esialgu nende üliarmas väljanägemine ja see roosa-roosa-roosa. :) Aga ainult esialgu, sest nagu selgus, on tegu tõesti ülimalt meeldivate ja kvaliteetsete toodetega. Kui sinna otsa lisada veel madal hind, siis olen välja kaevanud tõelised  juveelid, aplaus!!! :)
Kusjuures nende tooted näevad päriselus isegi kenamad ja kvaliteetsemad välja kui kodulehel fotodel.
Tellisin Look Beautyśt kui kogu kaubale oli -30% allahindlus, lisaks tasuta saatmine. Tavaolukorras peab postikulu eest välja käima 5-6€, mis ei ole ka hull summa, eriti kui tellida sõbrannadega kamba peale. Ei oskagi öelda, kui tihti nad kogu valikule allahindlusi teevad, kuid praegu on poole hinnaga pakkumine huulte ja silma/kulmutoodetele. Ale kestab 11. märtsini! Shoppama!!! :)
Kuna ma olen kõiki tooteid ka nüüd veidi aega juba katsetanud, siis teen väikse arvustuse ka.

Loud Lips huulepulk toonis Rock Candy, umbes 8€.
Huulepulga ümbris on ülikerge, tundub käes nagu metall, kuid on siiski plastik. Väga kena näeb välja, eriti kui lähemalt uurida, sest kork on kaunistatud mustriga, mida esmapilgul ei märkagi, ülipeen. :) Ja mis kõige lahedam, korki peale pannes käib klõpsatus - pooled tõmbab omavahel kokku magnet, ma ei ole enne sellist lahendust kohanud, aga ma pole ka eriline huulepulgaguru. ;) Alles avastan seda maailma, siiani olin rohkem läikefänn. ;) Värv Rock Candy on lihtsalt imeline! Ma ei ole nii erka värvi enne kohanud, ülipigmenteeritud, samas niisutav, kreemine, libiseb kergelt huultele ja on vaniljelõhnaline. Tulemu jääb sametine, poolmatt. Love it!

Make Me Blush põsepuna toonis Rosy, umbes 6€.
Põsepunakarp on samasugusest mõnusast metalsest plastikust nagu huulepulk ja käib mõnusa magnetiklõpsuga kinni. Sees on suur peegel, kust on lausa terve nägu ilusti näha. Toon Rosy on väga ilus roosa, veidikese aprikoosilisandiga, õrna kuldse läikega, mitte mingeid kullalitreid, selline mõnus kuma, lihtsalt super! Üks ilusaimatest põsepunadest, mida olen kunagi proovinud. Sobib kindlasti väga heledanahalistele, jumekamal nahal, ma arvan, jääb näha ainult kuma. 


 Statement Eyes lauvärv toonis Satin, umbes 2,50€.
Lauvärvi karp nii ilus ei ole, täitsa tavaline, aga värv see eest on vägagi silmapaistev. Ilus kumav roosa. Koos musta laineriga väga efektne!

Fresh Cheeks kreempõsepuna toonis Melon, umbes 6€.
Toos on jällegi väga mõnus ja šikk ning topsi alla on paigutatud peegel, imearmas mõte ju!
Värv on ilus virsikukarva ja jääb väga loomulik, nagu põsed õhetaks. Suvel veidi päevitunud nahal on kindlasti veelgi kaunim!

Stretch Factor pikendav ripsmetušš toonis Ultra Black, umbes 3,50€.
Armastan seda roosat tuubi, korgil on jällegi imearmas muster. Tavaliselt mulle küll need kummist harjad ei istu, tunduvad nii jäigad ja valusad, aga see on nii mõnus paraja suurusega ja jätab ripsmed nii ilusti eraldatuks,  ei mingeid tükke, mul ei ole mingeid kaebusi. Pikkust tuli juurde küll ja püsis ilusti terve päeva. Soovitan!

Saidki otsa! Ma olen Look Beauty toodetest ülivaimustatud ja kindla peale tahan neilt veel nii mõndagi proovida, valik on suur ja täieneb üha.

Ka olete sellest brändist enne kuulnud?
Tänaseks kõik, olge armsad ja toredat märtsi algust ka neile, kes Facebookis ei jälgi! :)


17 comments:

  1. Appi kui lahe bränd! Esimest korda kuulen, kui aus olla. Ajasid mulle jälle tohutu meigi ostmise isu peale - häbi sul olgu! :D
    See heledanahaliste põsepuna on küll midagi sellist mida ma vajan-vajan-vajan, sest GOSH-i oma, mis mul hetkel riiulis seisab, on liiga tume ja mida rohkem olen kasutanud, seda rohkem glitterit tuleb - väk lihtsalt :(

    ReplyDelete
  2. Oh, väga lahe bränd!!! Tahaksin ka täiega tellida sellistest kohtadest (k.a ebay), kuid mul puudub krediitkaart. :( Nagu aru saan, siis sina vist tellid täitsa ise, ilma kellegi vahenduseta? :)

    Päikest!

    ReplyDelete
  3. Loud Lips huulepulga korpus on lihtsalt ülicool. Mul on ka paar magnetiga huulepulka ning see lisab tootele lahedat särtsu. Karajal on näiteks huulepalsam, mis käib magnetiga kinni.

    ReplyDelete
  4. Novott, ma ju ütlesin et olen alles roheline, nüüd tuleb välja et enamus huulepulki käib magnetiga ja mina arvasin, et olen midagi uuenduslikku avastanud. :))

    ReplyDelete
  5. Need näevad nii armsad välja! :)

    ReplyDelete
  6. See huulepulk tundub imeilus - kõikvõimalikud kärtsud huulevärvid on mu suured lemmikud viimasel ajal. Kindlasti huvitaks mind nende lõhn, püsivus, efekt ja kõik muu oluline, mis teeb huulepulgast hea huulepulga. ;)

    ReplyDelete
  7. Väga kihvtid Look Bookid on neil! Aiii kurja nüüd sügelen siin :)))))

    ReplyDelete
  8. Appi Appi Appi :D See huulepulga värv on nii ilus, ma arm,astan erksaid huulevärve :) Ja see Rosy põsepuna on hä,sti ilus, õrnroosad põsepunad on nii ilusad mu meelest ja sobivad hästi mu heleda nahaga ;) Kõik tooted on väga lahedad, lisan ka selle veebilehe oma shoppamise nimekirja ja aitähh tutvustamast :)

    ReplyDelete
  9. Minu meelest on Swedbanki ühe deebetkaardiga ka võimalik netipoodidest oste teha (sarnane krediitkaardile, aga ei ole intresse). Ise pole veel proovinud, aga plaanin seda teha.

    ReplyDelete
  10. Ja jälle ajendab sinu postitus raha raiskama :D Tuleb vist tellimus ära teha.

    ReplyDelete
  11. Millega kantakse kreempõsepuna põskedele? :)

    Ja kas Sinu kaudu oleks võimalik nt millalgi sellelt lehelt tellida :) Armusin samuti sellesse firmasse! Huulepulk näeb Su huultel nii hea välja!

    ReplyDelete
  12. M.N. Jah, minul ongi Swedbanki deebetkaart pluss, mis on tavaline pangakaart, millega saab ka netist osta. ;)

    ReplyDelete
  13. krissu0, kreempõsepuna meeldib mulle näppudega peale kanda, aga väga hästi saab ka pintsliga, mõnedele meeldib ka meigišvammiga. Pead proovima, kuidas Sulle sobib. ;) Ma kardan, et ma ühistellimusi enam tegema ei hakka, praegugi ajan ühte MUA pakki taga, mis sai kambapeale tellitud, süda valutab. :)

    ReplyDelete
  14. Tellisin sealt endale look booki "Metallic Smoulder", millega olen nii rahul, et oioi! Kuigi nüüd soodukate ajal oleksin ma need osad veidi odavamalt saanud, aga samas see karbike näeb väga lahe välja, sisaldab õpetust ja lauvärvipintslit ka, mida seal muidu ei müüda. Lisaks tellisin küünelaki "Limited Edition Nail Pop Cool Britannia", mis näeb väga bling välja. Olen ka ülirahul selle brändiga ja peaks isegi millalgi sealt veel miskit tellima! :)

    ReplyDelete
  15. Oi natuke liiga vara hõiskasin, seal on hindu nii odavamaid kui ka kallimaid, kui eelmises postituses nimetatud salongis.

    ReplyDelete

ShareThis