arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/03/2013

Uut // Kingitus "Nurme Seebilt".



Kuna te mind nüüd juba natuke tunnete, siis teate, kui õnnelikuks mind võib teha üks kreemitops või seebitükk,
seega võite ette kujutada, kui rõõmus ma olin teada saades, et Nurme Seep saadab mulle tutvumiseks oma tooteid! :))
Sain eile paki kätte ja ei saaks häppim olla - terve kotitäis nende mõnusalt lõhnavaid looduslikke kosmeetikume!
Testimiseks sain: vitamiini huulepalsamiõhetava huulevõidenäoseebikehakoorija suhkru ja avokaadogakookosrasva, päevitusõli rohelise tee õliga ja  eksootilised vannitrühvlid. Kõik nimetused on linkidena, kui mõni toode hakkas huvitama, saab peale klikates  infole ligi.
Vannitrühvlid....bermagott, ylang-ylang, sireliõied - kõik minu lemmiklõhnad on ühes trühvlis kokku saanud,
kujutan ette seda aroomi, mis vannitoas hakkab levima...
Huulepalsam näeb nii armas välja ja lõhnab imehästi mandariini järgi.
Päevitusõli jõudsin juba eile ka ära proovida ja olen täiesti vaimustuses...mitte et ma oleksin päevitamas käinud...aga varsti pikemalt!
Näoseep tundub väga põnev, ei mäletagi, millal ma viimati seebiga nägu pesin. Sisaldab kõike head ja paremat.
Kehakoorija on nii lahedalt täpiline mooniseemnetest ja lõhn on taevalik! Kuna ma olen kehakoorijatest täiesti sõltuvuses,
siis selle üle on mul veel eriti hea meel!
Huulevõie on mu wishlistis turule ilmumisest saati, üliarmas toosike!
Kookosrasv on parim rasv ever, mida oma juustesse ja nahale määrida! Pikem postitus sellest tootest ja kookosrasvast üldse, peagi tulekul.
Ma ei jõua ära oodata, et kõike seda katsetada ja oma arvamust teiega jagada. :)
Kas olete nendest toodetest mõnda proovinud või tahaksite proovida?
Millisest ootate esimesena arvustust?

Suur aitäh Nurme Seebile nii helde kingituse eest!

Juba ülehomme läheb loosi samuti üks Nurme Seebi toode, Stellariumi küünal, liituda saab loosiga SIIN.

Olge armsad ja homme jälle! :)




14 comments:

  1. Nurme Seebilt ei ole veel asju tellinud, kuid huvi on kindlasti midagi proovida, nii et ootan arvustusi ja soovitusi. :) Esimesena näoseebist ja kehakoorijast. Kindlasti ootan kommentaare ka kookosrasvale. Ise olen kookosrasvaga just nii palju sina-peal, et tegin ära esimese juuksemaksi ja olen niisutanud näo kuivemaid kohti. Igati hea abimees.

    ReplyDelete
  2. jään väga ootama nende toodete arvustusi, eriti kookosrasva oma. veeretasin seda potsikut poes päris kaua käes aga jätsin ikka riiulile.
    samuti huvitavad kehakoorijad :)
    hakka siis kiiresti kasutama, tahan juba teada, mis on mis ja mida soetada tasub :)

    http://mskbeautytalk.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nii tore, oled need kingid täiega ära teenind :) Ootan suuure huviga arvustusi, olen ammu plaaninud Nurme Seebi tooteid osta. Kui kookosrasvast teed, siis kirjuta ka, kuidas täpselt seda kasutad, kui kauaks pähe jätad jne, sest see on mulle veidi ebaselgeks jäänud selle juures :D

    ReplyDelete
  4. Tunduvad huvitavad tooted ja neid tahaks kindlasti ise proovida. :)
    Kõige rohkem huvitab mind see, mida te kirjutate huulevõidest. ;)

    ReplyDelete
  5. Aitäh, aitäh! :) Jaa, kindlasti teen kookosest põhjaliku posti, ta on selle ära teeninud. :)

    ReplyDelete
  6. Vedas sul!
    Ma just hiljuti tellisin selle avokaado koorija, sest ta valiti ju kusagil mingiks lemmikuks :)
    Olen paari kasutuskorra järel küll rahul.

    Anni.

    ReplyDelete
  7. No näed - Sa oled väga hea laps olnud - jõuluvana tuli juba märtsis :) Huulepalsam on minu suur lemmik ja kujundus on huulepalsamil ka nii retro.

    ReplyDelete
  8. Kindlasti väga mõnus selliselt firmalt pakike saada! :)
    Ise olen proovinud Nurme seebi kookosrasva ja kuna mul on väga kuiv nahk, siis oli see tookord ka mõnus abimees selle vastu!
    Hetkel olen nüüd mingi u.nädalake kasutanud ka seda näoseepi...puhastab ilusti ja pole ühtki halba sõna öelda selle seebi kohta. Kasutan edasi ja vaatan, kas ta minu kuivale nahale kuidagi mõjub ka. Jälgimisel on ka minu mehe näonahk :P :)
    Mind huvitab see päevitusõli ja arvan, et pean selle soetama millalgi, nii et ootan selle kohta huviga sinu poolset arvustust :)

    ReplyDelete
  9. Stella, ära räägi, olingi nagu väike laps jõulukingitust saades. :)) Jaa mulle meeldib ka eriti selle palsami pakend, väga armas.

    ReplyDelete
  10. Oeh, ma olen natuke kade, aga heas mõttes loomulikult. :) Nurme Seep ka alles loosis oma facebook'i fännilehel välja ühe võrratu komplekti. Õnn mulle seekord küll ei naeratanud, aga kõik tooted tunduvad nii üliahvatlevad, lihtsalt tuleb tohutu tahtmine neid omada. :P Igatahes jään ma ootama sinupoolset tagasisidet teile. Eriti meeldiks mulle lugeda näoseebist, kuna olen juba mõnda aega sellel silma peal hoidnud. Kuigi Triinu Liis Costany's Sparkles blogist kirjutas sellele arvustuse, siis sooviksin seda ka sinu vaatevinklist. Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid arvamusi. ;) Veel tahaksin lugeda huulepalsami ja -võide kohta. Minu lemmik on näiteks ka Nurme Seebist tellitud "Reedu Musi", seega loodan, et neil leidub veel suurepäraseid alternatiive sellele. :)

    ReplyDelete
  11. Uued looduslikut tooted on mind alati võlunud ja kui lisaks on pakendil lihtne kujundus, siis olen mina peaaegu, et maha müüdud. :D
    Aga rääkides toodete arvustusest, siis mind huvitaks esmajoones õhetav huuevõie. Kas see niisutab huuli ja see õhetav komponent tekitab ka tunde, et huuled on lopsakamad vms? Igatahes haaras see mu silma kohe ja ootan huviga, mida on Sul selle kohta öelda. :)

    ReplyDelete
  12. Mina ise olen andunud Nurme seebi fänn juba aastaid. Esimese lapse sünni phul tehti kingitus just sellest sarjast ja 2008 aastast kasutan tooteid. Viimane uus meeldiv avastus sellest sarjast on näoseep. Maris on tubli töö ära teinud!

    ReplyDelete

ShareThis