arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/04/2013

Arvustsus // Dermosil / Huuleläige Pearly Peach



Minu elu esimeseks Dermoshopi tooteks sai Anne&Stiili tellimusega tasuta kaasa tulnud huuleläige.
Mul ei olnud tegelikult plaanis sellest tootest üldse nii ruttu arvustust kirjutada, sest teised lubatud revjuud ootavad pikas järjekorras. Aga peale nädalast kasutamist ma lihtsalt pean... :)
Niisutab ja hooldab huuli ning annab neile tänu selles sisalduvale komponendile täidlasema välimuse. See on huultel pehme ega jäta kleepuvat tunnet. Pearly Peach on soe ja õrn virsikutoon, mis annab huultele pärlendava kauni läike.
Läige tuli postkasti valges pitskotikeses. :) Tundsin ennast korraks nagu pulmadeks valmistuv pruut. :))
Tuub on ilus voolujooneline ja mulle meeldib, et kork on kummine, hästi mugav, ei pea kartma, et see sõrmede vahelt lendu läheb. Ilus ja lihtne pakend, mis näeb šikk ja kvaliteetne välja.
Lõhn ei ole läike juures just eriti tähtis, aga mulle ikkagi meeldib kui see on eriline. 
Ja see läige lõhnab õrnalt karamellijäätise järgi. Aroom on tõesti ainult aimatav, millest on isegi natuke kahju. :)
Kui läike karbist välja võtsin, olin päris pettunud, sest mulle absoluutselt ei sobi pärlmutter, 
aga see läbi tuubi just vastu vaatas.Kuid minu õnneks on see huultele kandes just selline nagu lubatud - pärlendav, 
ilma mutrita.:D Läige on hästi kreemjas ja pehme, libiseb mõnusalt huultele. See meenutab mulle väga E.L.F.-i huuleläiget, millest kirjutasin lemmikute postituses SIIN, sama tekstuur ja tunne huultel, ka lõhn on väga sarnane. 
 Toon on peaaegu minu huulte värvi, üsna veidi ehk heledam, tulemus on väga naturaalne ja loomulik.
Kõige rohkem meeldib mulle, et läige ei jää huultel kleepuv, kaugel sellest, suu on pehme ja niiske, 
tunne on hea, nii nagu peab! :)
Püsivus, nagu ikka läigete puhul, ei ole tundide kestev, kuid mul ei ole midagi selle vastu, et vahepeal värvi värskendada. Vastasel juhul ei saakski ju ükski tuub kunagi tühjaks. ;)
Igati mõnus huuletoode - sobib nii naturaalse make upi sõpradele näiteks kevadise pastelse silmameigi täienduseks või siis tumeda suitsusilma kõrvale neutraalseks huulevärviks. Ilus igal juhul.

♥♥♥♥♥ 5/5

Läige maksab kodulehel 6,50€, lähemalt saab uurida SIIN.


Kas ja milliseid Dermoshopi tooteid oled kasutanud?
On sul mõni eriline lemmik, mida soovitad proovida?

Praegu on Dermoshopist eriti tore tellida, sest mai lõpuni on Smartpostiga saatmine TASUTA!
Mina kasutan küll juhust ja teen oma esimese ostu. ;) Dermoshopi  kodulehele pääsed SIIT.


Tänaseks ongi kõik, olge armsad!



18 comments:

  1. Olen mitmeid Dermosili tooteid kasutanud ja kõik on üsna normaalsed seni olnud, aga ei midagi nii supererilist. Minu lemmik Dermosili toode ei ole üldse mitte ilutoode, vaid selline nö hooajatoode. Nimelt eelmine kevad sai soetatud endale selline valge markerilaadne pulk, mis töötab väga hästi nii sääsehammustuspunnide kui ka muude putukahammustuspunnide vastu. Ja neid inetuid punnikesi on ju suvel igaühel. Igatahes, see aitas väga hästi ja järgmiseks päevaks oli inetu punnike juba kadunud :)

    ReplyDelete
  2. Ema tellib Dermoshopist väga tihti :P Seda huuleläiget olen ka testri näol proovinud ning oli super! :) Julgen soojalt soovitada veel nende jumestuskreemi (mu rasusele nahale on väga hea), öist käte/jalgade kreemi (jalad ja käed on pehmed nagu beebi pepu) ja Fresh Balance peitekreemi (kujundust on muutnud,ei tea, kas sisu ka, vana oli igastahes VÄGA hea!) Oman veel primerit, mis teeb jumestuskreemi pealekandmise kergeks ning meik püsib kauem peal. Mul on veel sirgendav ja kaitsev juuksekreem, sellest pole eriti vaimustuses, sest minu halva peanaha ja juuksed teeb ta veidi rasuseks. Šampoone ja palsameid olen ka proovinud, kuid nagu öeldud, mul on halb peanahk, millele sobivad kahjuks vaid üksikud tooted. Primo kreekapähkli kehakreem on suuuurepärase lõhnaga ning teeb naha niiii pehmeks. Veel lisanduks siia palju tooteid, kuid siis veniks see kommentaar veelgi pikemaks. Ühesõnaga olen proovinud palju Dermoshopi tooteid ja kasutan neid siiamaani ja olen VÄGA rahul!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikad kommentaarid on eriti teretulnud, panen kõik Sinu soovitused kõrva taha. :)

      Delete
  3. Ma pole seda huuleläiget proovinud. Kuid mul on Artdeco Collagen Lip Booster, mis on ka imeline ja jätab huuled väga ilusaks. Huuled tunduvad palju lopsakamad ja kaunima kujuga.

    ReplyDelete
  4. Mina olen kasutanud selle firma erinevaid näoseerumeid, Näoseerum Hyal-X3 Vitamin E - no ülimõnus toode, imendub kiiresti, lõhn on mõnus ja näo jätab samuti imemõnusaks. Ainuke asi, et sellel konkreetsel tootel on pisut mage pakend. Tesed Dermoshopi näoseerumid on olnud klaaspudelis, millel on väga mugav pipet. Veel olen kasutanud Dermosili Vivante Glowing 50+ näoseerumit, kuigi olen ise 20 ja see toode on 50+ kasutajale mõeldud, no ma ei tea, minu jaoks oli see lihtsalt super toode. Tellisin selle pärast testri kasutamist ja olen sellest siiani sillas. Tahaks kunagi veel tellida, aga ei leidnud seda praegu kodulehelt üles. Ei tea, kas see on kaubavalikust maha võetud, siis olen küll kurb :(( ! Kehakreemid on Dermoshopil ka ülimõnusad, erti meeldib Kehavõi Tume Šokolaad- no nii hea lõhn, et tahaks ära süüa :DD Kindlasti vaata ka neid ülinunnusid vedelseepe, väga põnevad pakendid- https://www.dermoshop.com/ee/products/3583-kateseep-roosa?r=/intent/skincare . Nüüd sai küll pikk kommentaar, aga ma pole Dermoshopis siiani pettunud;)
    Päikest!
    Erika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, ma tahaks sealt vähemasti pooli tooteid proovida. :) Sa kohe teadsid, et see roosa seebipudel röövib mu südame, nii armas! :))

      Delete
  5. Käisin juba Dermoshopi lehel piilumas ja esimenesena jäi silma millegipärast "Mandariini" dushigeel ja siis veel kehakreemid ja....:D Eks tuleb seal veel vaadata ja lugeda, kindlasti tellin nii mõnegi toote. Huuleläige on armas ja kui ütled et ei kleepu, siis ehk proovin (ma rohkem huulepulga inimene). Tore postitus, ootan huviga järgmist ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodan siis Sinu blogis varsti Dermoshopi arvustusi lugeda. :)

      Delete
  6. Nüüd on isegi kahju, et ma enda huuleläikele järgi ei jõudnud, kahju, et nad postiga ei olnud nõus saatma.
    Aga Dermoshop on juba mõnda aega üks nö lemmikutest. Olem proovinud erinevaid kreeme, seepe, higistamisvastaseid rollon-e, maske, šampoone ja palsameid. Pole siiani üheski tootes veel täiesti pettunud. On lihtsalt olnud mõni, mis minule nii hästi ei sobi.
    See on hea, et ma siin seda tasuta postitamist nägin, ongi paari väikest asja vaja just :)

    ReplyDelete
  7. Dermosili hinna ja kvaliteedi suhe on minu arust üks parimaid.
    Mulle meeldivad dermosili näokreemid, sest need kerged ja vähese keemiliste koostisainetega, näiteks see on minu lemmik suvel: https://www.dermoshop.com/ee/products/3067-naokreem-e-lohnastamata?r=/for/face/moist
    Näopuhastusvahud on ka hästi mõnusad, proovi kindlasti.
    Dermosili muudest toodetest meeldivad mulle kusjuures nende juuksekummid: https://www.dermoshop.com/ee/products/3435-juuksekummid?r=/for/hair. Usu või ära usu, aga need juuksekummid ei võta absoluudselt juukseid külge.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juurdelesin just, et kas näopesuvaht tasub tellimist ja neid juuksekumme uurisin ka, aga kartsin just seda, et juuksed jäävad kinni. :)

      Delete
  8. olen Dermoshopist 3 aasta jooksul 3 korda tellinud ja viimasel korral tellisin just selle Smartposti kampaania ajal, sest olgem ausad, 6eurone postikulu on ikka veidi liiga krõbe.
    igatahes, mu kahe esimese tellimuse kohta tehtud postituste lingid panin kirja Diana blogisse vastava postituse alla (http://mimosassomething.blogspot.com/2013/04/new-in-my-first-dermoshop.html) ja uusima tellimuse tooted pildistasin ka eile üles, nii-et nüüd jääb üle vaid see haul-postitus valmis meisterdada.

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, tuleb juhust kasutada, 6€ eest saab juba mitu toodet. :)Ootan huviga Su postitust! :)

      Delete
  9. Ise kasutan päris palju Dermoshopi tooteid, hetkel kasutan kahte Dermoshopi huuleläiget, huulepulka ja jumestuskreemi- ükski neist ei kuivata nahka. Lisan veel, et hetkel peaks tasuta postikulu olema.

    ReplyDelete
  10. Pesuvahenditega olen ka Dermoshopi puhul rahul.

    ReplyDelete
  11. Täitsa mõnus tundub! :)
    P.S saatsin Sulle meili ;)
    http://eluhetkedpaikeseall.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  12. Kunagi ajakirjaga tuli kaasa paar Dermosil huuleläike testrit ja nüüd sinu arvustust lugedes,läksin otsisin oma sämpli karbi ülesse ja leidsin läike toonis "cherry blossom" Päris suur kogus on seda ja nüüd kavatsen seda siis seda nädala jookul katsetada:)
    Muidu olen proovinud ka seda laimi kehakreemi mis l6hnas imeliselt:)

    ReplyDelete
  13. Sain ka just täna oma kingituse kätte, samas toonis ka :) Jõudsin ainult korraks proovida, aga tundus tõesti üllatavalt mõnus ja kreemine, mitte kleepuv nagu paljud teised...

    ReplyDelete

ShareThis