arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/04/2013

Arvustus // Tony Moly / Virsku kätekreem



Hakkasin täna hirmuga vanu postitusi sirvides kokku lugema, kui palju olen lubanud erinevaid tootearvustusi kirjutada ja sain kokku 25 täitmata lubadust! Kirjutasin kõik ilusti üles ja hakkan tasapisi otsast arvustama. Ma ei kirjuta kõigist kindlasti mitte pikka juttu, ainult neist, mis seda väärivad. Olete vist juba isegi märganud, et ma reeglina kirjutan ainult positiivseid arvustusi. See ei ole sellest, et ma arutult kõike kiidan, mis mulle kätte juhtub. Ma lihtsalt ei taha halbadest asjadest kirjutada. Kui toode ei meeldi, siis tavaliselt tuleb temast juttu alles siis, kui ta tühjade totsikute postitusse jõuab, mida ei juhtu ka tihti, sest mul lihtsalt ei saa ükski asi otsa. Tegelikult on mul plaanis ka üks kirjutis toodetest, mille ostmist kahetesen, selle võtan ette siis, kui olen eriti kurjas tujus. Praegu aga tahan hoopis kiita ühte järjekordset Korea produkti. 
Tony Moly peach hand cream

Kui te olete samasuguse kiiksuga nagu mina, et iga mõne aja tagant peate midagi head nuusutama, siis nüüd enam pole vaja minna maja pealt Joiki küünalt otsima, kuhu nina pista. Võite vabalt käed sisse kreemitada ja tundide viisi oma käsi nuuskida, sest see Tony Moly kätekreem lõhnab nagu kõik maailma virsiku kreembrüleed kokku, ausalt! Ja lõhn pole selle kreemi ainus hea omadus...
Toidab intensiivselt, võitleb kortsudega, muudab naha elastsemaks, niisutab, rahustab.
Pakend näeb imearmas välja ja on vägagi sarnane päris virsikule. 
Lisaks on see käes väga mõnus ja sobib täpselt peopessa.
Kätekreemi tuubidele vägagi mõnus vaheldus. 
Tony Moly peach hand cream review

Ma võib-olla vahest natuke kukun liialdama, kui olen millestki väga vaimustuses, aga te lihtsalt ei kujuta ette...või püüdke ikkagi kujutada, mõelge päris virsiku lõhnale ja nüüd korrutage see umbes sajaga. Just-just, see on taevalik! Intensiivne ei tähenda selle lõhna juures seda, et ta on ülepaisutatult magus puuviljane või imal, vaid just nimelt naturaalse virsiku sajakordselt võimendatud aroomi. Ma ei tea, kuidas need korealased on selle saavutanud, pakun, et ühe kreemi jaoks ongi reaalselt sada virsikut  lõhnast tühjaks pigistatud. Kusjuures lõhn püsib kätel isegi peale nõudepesu, heh!
Kreem on õrnalt roosakas ja tekstuurilt väga kerge, aga mitte vedel, 
meenutab ehk kreemjamat sorti toorjuustu. Selle kätele määrimine on juba omaette mõnus tegevus.
Sisaldab sheavõid, virsiku ja aprikoosi ekstrakti.

Tony Moly peach hand cream
Esmakordselt kreemi proovides tuli mul hirm nahka, sest tundsin, kuidas hakkas juhtuma kõige hullem asi, mis saab juhtuda - olen soetanud  kätekreemi, mis muudab käed kleepuvaks! Jätsin juba mõtetes selle imeliselt lõhnava pallikesega hüvasti, sest kleepuvaid käsi ma ei kannata silmaotsaski. Aga jumal tänatud, natuke ootamist, ja käed olid imesiledad ja niisutatud. Ja see tunne püsib järgmise pesuni vähemalt.

Mina olen täiesti müüdud! Ma julgeks isegi öelda, et parim kätekreem, mida olen proovinud. Peale imelise lõhna, mis kreem kätele jätab, saate veel täiuslikult niisutatud ja vanaemise vastu kaitstud käed. Ma soovitan kindlasti kreemi proovida kõigil, kel saja virsiku lõhn meeltmööda.Garanteerin, et jääte rahule. :)
Tony Moly hand cream
♥♥♥♥♥ 5/5

Kreemi saab tellida 6,90€ eest Meon e-poest SIIT.
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!
Photo:source

9 comments:

  1. Mu TBS mandlikreem hakkab otsa saama varsti, järgmisena tahaks kindlasti seda proovida! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ootan huviga, kas satud ka vaimustusse. :)

      Delete
  2. Ma tellisin endale ka natuke aega tagasi ebayst sellise roosas totsikus kätekreemi http://cosmetic-love.com/etdue-house-missing-u-hand-cream-i-can-fly-4-type.html
    Ainuüksi see välimus kutsus juba ostma. Kunagi teen ilmselt ka sellelt lehelt tellimuse, mille lingi lisasin, sest nii mõnigi asi on seal odavam kui ebays :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Anni, see on ju suurepärane pood! Saatmine tasuta ja tõesti, hinnad ülihead ning kõik Korea brändid kenasti ühes koos. Suur tänu, et jagasid, panen lingi oma ilupoodide nimekirja ka. :))Need linnukesed on tõesti imearmsad. ;)

      Delete
  3. Sa kirjutad nii ahvatlevalt, et mul hakkas kujutlusvõime tööle ja suu vett jooksma virsikute jutu peale, ausõna :) Kirjuta ikka nendest asjadest ka, mis pole olnud meeltmööda, kindlasti on meil kõigil ostuapsusid olnud ning igasugune info on teretulnud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjutan ikka, kogun nad ükspäev kokku ja hakkan kurjustama. :)

      Delete
  4. Oh, virisikulõhn on mu lemmik! Hiljuti tellisin Oriflame'st sellise virsiku dušigeeli ja julgen seda kiita, koguaeg ka nuustaks seda, basiilikust pole jälgegi ning mõnus virsiku lõhn püsib nahal ka peale pesu, kuid mitte just eriti intensiivselt. Aga see kreem! Appi kui nunnu:) Kindlasti lisan selle nüüd oma wishlisti, aitäh soovituse eest :)
    PS, kas sa ebayst riideid ka oled tellinud? Võiksid sagedamini oma ebay ostudest postitusi ja reviewsid teha, need on nii huvitavad:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Riideid ma ei ole sealt veel ostnud, võtan hoogu. :)

      Delete

ShareThis