arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/04/2013

Hetke soovid #9




Seekordne soovide nimekiri on paljuski innustust saanud minu äsjasest liitumisest Oriflamega,  ma ei tea lihtsalt, kust alata, et kõike seal pakutavat kuskilt otsast proovima hakata. 

1) Need lahedates metalltoosides H&M-i huulepalsamid avastasin Maarja blogist SIIN ja ei saa seda mündikarva topsikut enam oma peast välja. Jah, mul on ruumi veel ühele huulepalsamile, isegi kui see ei ole looduslik. Hinnaks 1,95€, asub SELLEL leheküljel. 
2) See armsas pakendis Oriflame niisutav näomask meenutab mulle natuke Cath Kidstoni ilusaid lillelisi kreemituube. Lubab teha väsinud ja tuhmi nahaga imet, just seda imet mul praegu vaja olekski. Kehtivas kataloogis hind 2,69€, lähemalt saab uurida SIIT
3)  Dermoshopi argaaniaõliga palsamile panin juba tükk aega tagasi silma peale. Palsam peaks kirjade järgi taastama talvest kurnatud juuksed, just seda minu omad ongi. Peale selle, ma jumaldan pumbaga pudeleid, eriti vannitoas! Kuna mai lõpuni on lehel tasuta saatmine, tuleb juhust kasutada. Hinnaks 7,90€, tellimuse saab sisse anda SIIN.
4) Selle Oriflame toote pärast ma tegelikult nendega liitusingi.  Saan lõpuks ära proovida piparmündi ja vaarikaga kooriva dušigeeli, mida korduvalt on kiitnud oma blogis KATRIN . Pildil näeb see nii isuäratav välja, et tahaks lausa jäätisele või pannkookidele peale kallata vms.  Suur 400ml tuub maksab hetkel 3,49€, uudistada saab SIIN.
5) Lihtne ja armas sõlmemotiiviga kuldne käevõru H&M-ist, hinnaks 6,95€, asub SIIN.
6) Suure ja ülimalt meeldiva üllatusena tuli Joik välja Eesti esimese BB kreemiga, mida kibelen proovima. Niisutuse eest kannavad hoolt argaania- ja nisuiduõlid, katvuse annavad looduslikud mineraalid. Suureks plussiks mugav pumbaga pudel. Hetkel saadaval Joik-i kodulehel SIIN, õige pea ka kauplustes. Hinnaks 11,90€.
7) Oriflame kataloogis jäi silma nende uus ripsmeseerum, mis lubab juba 4 nädalaga märgatavalt pikemaid ripsmeid. Proovin ära. Soodushind kataloogis 3,99€, lähemalt saab uurida SIIN.
...
Kas oled minu listist miskit proovinud?
Milliseid Oriflame tooteid soovitaksid mullegi?


26 comments:

  1. Kui H&M lehelt tellida, siis kas nad "shipivad" ka Eesti? Kui palju lisanduks postikulu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks nad Eestisse ei saada, mina tellin läbi vahendaja. ;)

      Delete
  2. Just tellisin endale oriflamest selle ripsmeseerumi, tahaks teada, kas teeb imet ka :D ja minu h&m wish listis on ka hetkel need kuulepalsamid :)

    ReplyDelete
  3. Panin ka oma tellimusse selle ripsmeseerumi, tahaks ka proovida seda. Enne kataloogi lehitsedes ei märganudki seda seal :D
    Isiklikest kogemustest võin soovitada Oriflame Love is in the air kätekreemi. See teeb minul käed nii pehmeks ning lõhnab imeliselt. Teine asi on Milk and Honey Gold puhastuspiim, mis teeb minu arvates imelist tööd ning lõhn seal juures on nii hea :D

    ReplyDelete
  4. Just andsin tellimuse sisse sellele Oriflame XL suuruses vaarika-piparmündi duššigeelile :) Tellin juba teist korda ja olen ise samuti väga rahul antud tootega! Ideaalne kevad-suviseks perioodiks ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei jõua ära oodata, millal proovida saan. :)

      Delete
  5. Põnev, et minu huulepalsam silma jäi :) AGa tahaksin ka proovida seda vaarikatega duššigeeli. Pan vist sinu kaudu selle tellima .

    ReplyDelete
  6. Mul on hetkel Oriflamega täpselt vastupidine suhe kui sinul: olen 3 aastat olnud konsultant ja endale igasugu asju sealt tellinud ja nüüd olen kuidagi ära tüdinenud (kuigi seda vaarika dušigeeli kasutan praegu edasi). Hetkel meeldib Dermoshop hoopis enam, sattusin eile nende kataloogi vahelt saadud Aina nimelisest BB kreemist täitsa vaimustusse, kodukal seda vist veel poelgi ;) Ei teagi, kas peaks ka Joiki oma ära proovima, ootan vist ennem arvustusi.
    Aga nt seda näokoorijat võiks soovitada Oriflame asjadest: http://ee.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20371

    Tervitades,
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma teralisi näokoorijaid ei kasuta, ainult hapetega, sest nahk nii tundlik, aga mõne teise Swedish Spa sarja toote proovin kindlasti ära, palju head neist kuulnud. ;)

      Delete
    2. Millist koorijat sa kasutad/soovitad? Mul endal sama probleem...

      Delete
    3. Praegu kasutan seda ensüümidega koorijat: http://www.levelzone.ee/et/gatineau-activ-eclat-radiance-gommage-75ml Kirjutasin sellest ka millalgi, kui blogis otsingusse GATINEAU sisestada, hüppavad postitused lahti. ;)

      Delete
    4. Selge. Aitäh vastuse eest :)

      Delete
  7. Sõbrannal on täitsa see huulepalsam olemas, tõesti mõnusa lõhnaga ja niisutav oli. :)
    Kusjuures käisin täna Kaubamajas Nurme Seebi vitamiini huulepalsamit otsimas, aga mitte kuskilt ei leidnud. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei teagi, kust Tartus Nurme Seebi palsamit saada võiks. :( Tuleb vist ka teised kolm edasimüüjat läbi käia. :)

      Delete
  8. Mulle on ka need H&Mi huulepalsamid silma jäänud, lähiajal plaanis Soome minna, siis kindlasti ostan ja proovin ära :)
    JOIK'i BB kreem tundub ka väga ahvatlev :)

    ReplyDelete
  9. Minagi haarasin H&M-ist selle huulepalsami just selle armsa ja käepärase metallpotsiku pärast kaasa. Vaarikalõhnaline on tegelikult täitsa mõnus :)

    ReplyDelete
  10. See vaarika piparmündi duššigeel on lihtsalt v6rratu!!!:)

    ReplyDelete
  11. Mina tegelesin ka Oriflamega mitu aastat, aga tead, ühel hetkel tüdined ära. Mulle meeldisid eriti jalahooldustooted ja kehakreemid. Järgmise kuu keskel lähen üle mere H&M-i külastama, siis näitan ka, mis kõik kokku olen ostnud :D

    ReplyDelete
  12. Vaarika piparmündi duššigeel on ka minu lemmmik. See lõhn on lihtsalt nii super ning hiljem võib selle aroomi veel päris pikalt vannitoas nautida.

    ReplyDelete
  13. Proovisin JOIK'i BB-kreemi ja pean ütlema, et mina küll pettusin :(. Kui ma muidu ei jõua JOIK'i asju ära imetleda ja kiita, siis sedakorda tõesti tunnistasin, et arenguruumi jagub - mulle tundub nende BB-kreem liiga vedel ning erinevalt teistest kreemidest pidin seda kaua hajutama/hõõruma, et korralikult nahaga ühtlustuks. Ja ühe pumbatäiega tuli minu jaoks liiga palju kreemi korraga välja ka. Kõik see muidugi ei tähenda, et ta teistele sobima ei peaks :).

    www.christineest.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui kahju, seda juhtub küll üli harva, et keegi Joiki tootega rahul ei ole. Kardan kohe proovidagi nüüd. :(

      Delete
  14. Peab ka omale selle Joiki BB-kreemi ikka ära tellima. Uudishimu saab võitu minust vaikselt :P

    ReplyDelete
  15. Nii super blogi sul!

    Natukene teemast välja küsimus, aga kuidas ma saan kommentaaridesse lisada lingi, nii et sinna peale saaks kliksata ja see viiks sellele lingile?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh! :) Ma ei saa kuidagi selleks vajalikku koodi siia kommentaaridesse sisestada, ilma et see aktiveeruks, s.t. seda ei jää näha. :) Kui soovid, kirjuta mulle geneficblog@hot.ee, saadan Sulle koodi. :)

      Delete

ShareThis