arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/04/2013

Mida kinkida emale? #1



Emadepäevani on veel veidi üle kahe nädala aega, seega paras aeg hakata mõtlema,
millega oma armast ema sellel päeval rõõmustada.
Korjasin teile kokku mõned ideed, mis ei ole väga kulukad, mõni neist puhta tasuta!
Mitte et ema ei oleks kallist kinki väärt, lihtsalt minu meelest peaks selles päevas olema kõik armas ja lihtne. 




1) Üks mõnus kätekreem kulub emale alati ära, 
et käed selle suure nõudepesemise ja kartulikoorimisega ikka pehmed püsiksid. 
Mulle nii meeldivad THE BODY SHOP-i tõhusalt niisutavad ja lahedates metalsetes retro tuubides kätekreemid. 
Eriline lemmik on metsroosi lõhnaline, peale mõnusa aroomi sisaldab see päikesekaitset ja vähendab kätele pruunide laikude tekkimist. Suuremad tuubid on TBS-is praegu soodushinnaga (11,20€), aga on saadaval ka armsad väikesed kreemid (6,60€), mida on mõnus käekotis kaasas kanda. Vaata lähemalt SIIT.

2) Veel ilusate käte heaks - see DERMOSHOP-i komplekt sisaldab koorivat kätegeeli, küünenahakreemi 
ja kolme ilusat kevadist küünelakki toonides Sheashell, Nude ja Pink Amaranth. Tooted tulevad juba kinkekotti pakitult, 
jääbki üle ainult kinkimise rõõm! Komplekt maksab 6,90€ ja tooted saadetakse Smartpostiga tasuta! Tellida saab SIIT.

3) Veel üks armas kingitus on looduslik ja hästi lõhnav käsitööseepNURME kodulehelt leidsin kitsepiimaseebi,
 mis on naha vastu eriti õrn. Tasub äramärkimist, et kitsepiim on ka tuntud vananemisvastase toime poolest. 
Seebi hinnaks 4,50€, saadaval SIIN.
Kui seep ei tundu õige valik, võiks sobida üks teine piim - vannipiim! Nurme valikust leiab eriti luksuslikud  vannipiimad, heida pilk peale SIIN. Hinnaks 6,50€.

4) JOIK- i tootevalikust on lihtsalt võimatu ühte asja välja valida. Aga mulle jäi silma see kevadiselt kollane saialille ja astelpajuga taastav öökreem, mis toidab ja turgutab ning aitab nahal peale pikka stressirohket päeva taastuda. 
Mulle meeldib, et kreem on pumbaga, nii mugav öökapilt võtta ja kiirelt enne voodisse pugemist apelsinilõhna saatel näole tupsutada. Kreemi hinnaks 10,90€, koju saab tellida SIIT.
Kui aga ema kapipealsed kreeme juba täis, siis vali üks eriti hea lõhnaga küünal, millega juba alt ei saa minna, sest Joik on lõhnaküünalde ekspert - nende küünlaid võib osta silmad nina kinni. Ükskõik millise kasuks sa 34-st otsustad, ema on õnnelik. Hinnaks 7,90€, tutvu suurepärase valikuga SIIN.  

5) Alati on hinnatud kingitus üks ilus raamat. Kõige lihtsam ja kindla peale minek on kindlasti kokaraamat, seda enam, et sellega on ka omad kasud sees, saad ju hiljem kõiki neid hõrgutisi nautida.  Aga uuri välja ehk on ema hoopis ammu mõnda romaani või luulekogu igatsenud.

6) Osta emale mõni tema lemmikmaiustus, minu ema lemmik on näiteks marmelaad. Otsi selleks puhuks mõni eriti ilusas karbis eksemplar. Veelgi armsam mõte on ise üks mõnus kook küpsetada, imemaitsev küpsisekook valmib isegi ilma ahjuta. 

7) Ilu algab ikka seestpoolt. Apteegist leiab igat sorti iluvitamiine, mis head nii nahale, juustele kui küüntele. Kui sinu ema on kärsitu, siis seda kinki ei soovita, tulemusi tasub alles 4-6 nädala pärast oodata. Üks tuntuim preparaat, mida olen ka ise kasutanud, on Merz Special Dragees, hind jääb olenevalt apteegist 10-13 € kanti. 

8) Üks suur kalli ja magus musi on tasuta. Alati ei peagi ju materiaalseid kingitusi jagama, ema ei ootagi seda. Tehke koos midagi toredat, minge jalutama, puhates vahepeal jalga mõnes armsas välikohvikus kohvitassi taga lobisedes. 

9) Lilled, palun ärge unustage lilli - üks armas õis ja ema nägu särab terve päeva! Ei ole vaja kalleid roose, on palju armsaid kevadlilli, mida muhedad tädikesed poolmuidu tänava ääres või turul müüvad.
...
Kas olete juba mõelnud, mida emale kinkida?
Millised varasematest kinkidest on emale eriti meeldinud?

16 comments:

  1. Sellest ajast, kui enam kodus ei ela (ehk viimased neli aastat) olen alati kodus mingi uue retsepti järgi koogi küpsetanud ning koos elukaaslasega lillede-šampusega külla läinud. Konkreetselt kinki ostnud pole, sest mul ema kreemide ja ilutoodete suhtes väga valiv ning tal neid ikka hulgim. Et jah, kingitused kui sellised jätan sünnipäevade jaoks, ema pean meeles külaskäigu ning lillede-magusaga :)

    ReplyDelete
  2. Kuna ma olen ise ka ema, siis ma tahaks, et saaksin neist mõnusatest kingitustest lausa mitu iseendale valida. Ja võib-olla valingi :)
    Hetkel on selline tunne, et peab spetsiaalselt Tartusse sõitma, et neid sinu reklaamitud makroone saada........
    Anni.

    ReplyDelete
  3. Kas Sa oskad ka öelda, kuidas Smartpostiga tasuta saab? Ma leian ainult üle 50€ ostudega selle võimaluse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole küll veel ise tellinud, aga Dermoshopi lehel on nii kirjas ja ka nende Facebooki seinal. Kas Sulle tuleb tellimuse summale ikkagi see postikulu juurde?

      Delete
    2. Kui tellima hakkad, siis Smartposti valides on see kohe seal tasuta.

      Delete
  4. Väga head soovitused! Ostsin Dermoshopi komplekti ära :)

    ReplyDelete
  5. Nii toredad kingiideed :) Ma juba paar päeva tagasi arutasin õdedega, mida emale võiks kinkida. Otsustasime küpsetada koogi ja osta JOIKi Aedniku tomatilehe seebi, sest ema veedab enamiku oma vabast ajas aias nokitsedes ja uusi plaane ellu viies. AGA suurim probleem on see, et ma ei suuda seda kuskil leida. Tahaks ise poest osta, mitte netist tellida, sest tellimine maksab juba pea et teise seebi raha. Pigem ostan poest kaks seepi selle raha eest.. Oh, aga kui muud üle ei jää, siis tuleb ikka tellida..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga vaata mõnest loodustooteid müüvast kauplusest, näiteks Mustika keskuse Loodusilu poest või Mahekauplusest Kunderi 38. Nende e-poodides on seep küll saadaval. Võid ju igaks juhuks ka poodi helistada ja uurida, et mitte ilmaaegu kohale minna. ;)

      Delete
  6. Mul oli see Joik öökreem, meeldis mulle väga, niisutas hästi ning kasutasin lõpuni. :)

    ReplyDelete
  7. Ohkasin kohe postituse lõpus, sest nii armas lugemine oli! Antud kingivalikust valiksin mina endale pea kõik tooted, kuigi ma pole veel ema- Aga see polegi tähtis :) Oma emale küpsetan ise korvitäie pähkli-šokolaadi muffineid, need on tema lemmikud! Kingiks ka lilli, aga tema kassile meeldib neid liialt näksida ja see ei lõpeks hästi ei emale ega kassile :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu emal on sama kassi-lillejama, kui ei näri ära, siis ajab ümber. :))

      Delete
  8. Väga ägedad kingiideed, kuid kui tohib küsida siis mis programmiga sa nii lahedalt pilte kokku paned? :)

    ReplyDelete
  9. Aga kuidas sinna erinevaid pildikesi saab lisada nt.vaarikad, vihmapilved jne?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõmbad netist pildi,valid külje pealt "overlays" ja ülevalt "your own. :)

      Delete

ShareThis