arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/04/2013

Hetke soovid #8


Kuna mu ripsmed ei ole just eriti pikad ega volüümikad - niruks muutusid need just peale ripsmepikenduste kandmist, kuigi sellest on juba mitu aastat, ei ole mu ripsmed minu meelest ikkagi endises vormis, mis võib olla ka muidugi tingitud hoopis vanusest, tervisest, valest toidus ja jumal teab, millest veel. Igatahes on igasugused pikendavad abivahendid alati teretulnud.
See toode tundub väga huvitav, harja küljes oleks nagu ämblikuvõrk, mis on tegelikult valged fiiberkiud- ripsmetele kleepudes peaksid need lisama päris tublisti pikkust. Kasutamine on ka eriti lihtne, värvid ripsmed tavalise tušiga, kiht Magnifibrest peale, uus kiht tušši ja voalaa! Arvustused, mida olen lugenud on vägagi paljulubavad.
Soetada saab Look Fantastic lehelt SIIT,  hinnaks 19,85€, saatmine tasuta.
Selle suve superstaarid on minu jaoks madalad Converse ketsid. 
Kanna millega tahad, mugavad veel pealekauba.
Hinnaks umbes 50€, saadaval Sportlandis.
Selle uue Joiki vaarika kehakoorija proovin kindla peale ära. 
Kujutan ette, kui hästi see lõhnata võib...
Aprillis on koorija kodulehel tutvumishinnaga 9,20€, soetada saab SIIT.
Ühed veidi šikimad kummikud võiksid ju ka kodus olla. 
Kuidas muidu näiteks teatrisse läbi meeletute lompide lipata. :)
Saadaval Ax Paris kodulehel SIIN, hinnaks 18,20€.

Tänaseks ongi kõik, olge tublid ja hoidke jalad kuivad!


16 comments:

  1. Oriflame toode Lash Boost on samuti väga hea turgutaja ripsmetele. Täishind jääb 5€ juurde, kuid mõnikord võib leida seda ka soodsama hinnaga :)

    ReplyDelete
  2. Oh, selle Joiki kehakoorija peab küll ära proovima. :) Ja valged conversed on mul juba pikalt wish-listis olnud, homme Lõunakeskuses ostuöö ning kui Sportlandis mõni hea pakkumine on, siis on tõenäosus päris suur, et ma need endale ära ostan. :)
    Oriflame Lash Boosti olen ise ka päris pikalt juba kasutanud, peab tõdema, et imesid teeb see ainult alumiste ripsmetega, ülemistega on vaevu muutust näha. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostuööl on Sportlandis kogu kaup -25%, tasub juhust kasutada! :) Oi ei, alumised ripsmed on mul niigi ülemäära pikad, pean neid pidevalt lühemaks lõikama. Sinna ei tohi see Lash Boost mitte mingil juhul sattuda. :))

      Delete
  3. Oh, mul oleks ka vaja seda vasika ripsmete tegijat:) Natuke sma problee, et peale ripsmepikendusi pole omad ripsmed ikka veel täitsa taastunud ja ei tea , kas taastuvad. Enam vist ei pane kunagi pikendusi, kuigi mega lihtne ja ilus ongi:)
    Mõnusat nädalavahetust:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama siin, mugavad ja ilusad, aga ei mõjunud hästi. Ehk oleneb see enda ripsmetest ja panijast, sest enamus siiski väidab, et nende ripsmetele pole need halvasti mõjunud. Sulle ka lahedaid puhkepäevi! :)

      Delete
  4. Minu ripsmed vajaks ka turgutust, kuigi pikendusi pole veel olnud. Räägitakse igasugu õudusjutte, mis kõik võib ripsmetega juhtuda ja ma ei julgegi panna. Äkki keegi tahaks teha sellel teemal postituse, ausalt, nii nagu tegelikkus on. Kehakoorija saab minul ka otsa ja see vaarikaga tundub nii mõnus :)

    ReplyDelete
  5. Ma ei taha üldiselt Oriflame´i maha teha, aga mulle nende Lash Boost küll ei mõjunud, täitsa null mõju...

    Armsad vihmasaapad!

    Anni.

    ReplyDelete
  6. Mina boostin oma ripsmeid tavalise ja odava apteegist soetatud vaseliiniga - igal õhtul määrin seda oma ripsmetele ning suhteliselt hõredatele kulmudele. Hakkasin seda kasutama enne jõule ning nüüd on kulmud tihedamad ja ripsmete kohta saan kommentaare, et näevad välja nagu pikendused :)

    ReplyDelete
  7. Ma ei soovitaks osta neid ripsmeid pikendavaid tooteid. See konkreetne toode tundib suhteliselt ohutu, kuid need ripsmeid pikemaks tegevad seerumid võivad sisaldada hormoone, mis tekitavad pmst sõltuvust ja kui lõpetad nende kasutamise, võivad ripsmed hoopis välja langeda. Mu tuttaval muutusid ripsmed halliks nende LashFood toodetega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi-oi, sellist asja ei olegi enne kuulnud, teeb ettevaatlikuks. :/

      Delete
  8. Seda ripsmekiudude asja müüakse muidu teise firma oma tallinnas ka, minu meelest hind kuskil äkki poole soodsam. :) rosalind poes. misslyni või mingi firma vist oli.

    ReplyDelete
  9. Minul olid ka nii umbes 2a ripsmepikendused, oli küll väga hea panija ja käisin iga kuu korralikult hoolduses, aga oma ripsmed olid peale pikenduste välja kasvatamist ikka pm olematud. Alles nüüd mingi 2-3 aastaga on ripsmed oma endise pikkuse saavutanud ja enam kunstripsmeid küll ei paneks, isegi kui need väga ilusad on:) Lohutan sind ka, et küll sinu ripsmed ka taastuvad :) Mõnel lähebki rohkem, teisel vähem aega. Mis ripsmetušši muidu hetkel ise kasutad? Siin räägitakse Oriflame lash boostist, sellel on tegelt päris head hinnangud, ehk peaks isegi proovima. Oriflamel on üldiselt väga head ripsmetuššid, mina julgeksin soovitada seda, mida olen ise juba vähemalt 2a kasutanud ja kogu aeg uuesi ostnud (sõbranna on konsultant), mul lisab see ikka kõvasti pikkust juurde. Igatahes räägi kindlasti, kuidas sul see ripsmesaaga jätkub, väga huvitav oleks lugeda! Ja PS, vaarikalõhnalised asjad on mu teised lemmikud, selle Joiki kehakoorija peab kindlasti ära proovima, aitäh soovituse eest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasutan 4-5 erinevat tušši, enam-vähem kõigiga rahul. Oriflame oma jätan meelde, aitäh soovitamast. :)

      Delete
  10. Keegi soovitas siis Rosalindist 1 toodet. Ma ei tea, kas Tartus see pood on, aga neil on e-pood ka. Ise olen ka plaaninud sellise toote ostmist, aga siiani pole veel ostuni jõudnud, niiet ootan edasisi postitusi! :)

    ReplyDelete
  11. Täpselt samasuguseid kummikuid nägin eelmisel nädalavahetusel Balti Jaama turul, ainuke vahe oli selles, et kõik olid ühevärvilised-punased, mustad ja roosad. (Viimased kaks täpselt samad värvid mis siin pildil;).) Hinnaks oli kui ma ei eksi 10€ (aga pead ei anna!:))
    Ise kasutan ripsmete turgutamiseks seda, http://ee.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=10738. Sain selle sooduka ajal 3€ ja oma töö teeb ta ära. ;)

    ReplyDelete

ShareThis