arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/04/2013

Untsus ostud #1


Kogusin nüüd kokku mõned tooted, millest head arvustust kirjutada ei saa ja teen neist kiire ülevaate,
 sest kesse halvast ikka pikalt tahab kirjutada või lugeda. ;)
Et keegi pahandama ei hakkaks, ütlen selgituseks, et tooted, millest siin kirjutan, ei sobi ühel või teisel põhjusel minu naha ja juustega, mis ei tähenda, et need ei võiks hoopis kellegi teise suured lemmikud olla. :)
Lancóme Teint Idole Ultra jumestuskreem
Sain veelkord kinnitust, et kosmeetikapoes ei tohi kuulata müüja soovitusi. Ausõna, iga kord, kui olen seda teinud, istun pärast kodus ahastades täiesti sobimatu tootega. Tuleb ikkagi endal teha eeltööd - lugeda hulgaliselt arvustusi, soovitavalt sinuga sama tüüpi nahaga inimeste kirjutatuid ja lunida poes testreid, eriti kui tegu on kallimate toodetega, siis on lootust õnnestuda. Selle kreemi juures ei meeldi mulle ei selle lõhn, mis on pea sama vänge kui parfüüm, ei värv, ka kõige heledam toon on väga kollane, ei katvus, mis on pea olematu, ei tekstuur, mis on väga vesine - kreemi on pea võimatu laiali ajada, sest imendub paari sekundiga (ka aluskreemi kasutades) ja püsivus ei ole kindlasti mitte 14 tundi nagu lubatud, isegi mitte 4. Kuuldavasti paljude lemmik,aga mitte minu naha. :(
Delia kulmuvärv 
Väga imelik, aga see värv ei andnud mu kulmudele mitte mingisugust tooni. Ehk oleksin pidanud musta kasuks otsustama, pruun igatahes ei tööta.
Rimmel Lasting Finish jumestuskreem
Mulle väga meeldib selle kreemi katvus ja kerge pealekandmine, aga millegipärast jääb ta minu nahal kleepuv. Oota kaua tahad, ka puuderdamine ei aita. Ma kohe tunnen kuidas ta mu naha pinnal on ja naksub. :)

GiGi Slow Grow hair minimizer
Kreem peaks aeglustama karvade tagasikasvamist peale raseerimist. Seda ma ei täheldanud, samuti jätab nahale ebameeldiva tunde, ei niisuta absoluutselt, lõhn ei ole ka just mõnus.
E.L.F. Wrinkle Refiner
Ei märganud mingit efekti ja paari kuuga on kreemist saanud vedelik.Kuigi kodulehel on kirjas, et toodet võib päeva jooksul ka meigi peale kanda, muutus see kokkupuutel jumestuskreemiga imelikuks taignaks, so weird!
The Body Shop vaarika pesugeel
Kui pudelist nuusutades on lõhn väga hea, siis pestes on aroom väga veider, kohe nii imelik, et ma enam sellega pesta ei tahagi. Lõhn lõhnaks, geel muutis mu naha ka väga kuivaks ja pani sügelema.
Siiani on kõik TBS-i pesugeelid mu suured lemmikud olnud, sellega läks aga nii. :(
La Coupe kohevusfiksaator
Ostsin selle sprei Kaubamajast, kuna juures oli silt KLIENDI LEMMIK. Kahjuks minu lemmikuks see ei saanud. Isegi kui fiksaator annab mingit kohevust, muudab see juuksed imelikuks, nagu oleks nende kallal lakki või kuivšampooni kuritarvitatud. Proovisin mitmeid kordi, katsetasin erinevate kogustega, aga ei...
Maybelline  Pop Stick/Citrus Slice
Nii-nii kahju, aga see imearmas kummikommi meenutav määre kuivatab huuli. Peaaegu värvitul huulepulgal, mis ei niisuta, ei ole lihtsalt mingit mõtet, isegi kui see näeb välja ja lõhnab imeliselt.

Ongi kõik, tänasesse sombusesse päeva sobis päris hästi selline porisemine. 

Natuke mossitamist ja homme juba hoopis rõõmsamad teemad! :))


Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
On mõni äkki teie lemmik?

Olge armsad!


32 comments:

  1. Mõnus koera pilt seal lõpus :D Pani kohe naeratama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha-haa, nii torssis näoga, aga armas. :))

      Delete
  2. Ei ole proovinud ühtegi neist toodetest. Seda Maybelline huulepulka mingiaeg kaalusin, et prooviks aga nüüd jätan vist vahele. Kõige hullem asi mis võib olla on huulepulk mis kuivatab huuli, kes ikka tahab katkiste huultega ringi käia, mis on veel värvitud :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, kuigi värvi see pulk peaaegu et ei anna, aga seda enam võiks ju palsami eest olla, aga ei. :)

      Delete
  3. Delia kulmuvärvi olen kasutanud ja mulle meeldib. Annab ilusa tulemuse. Kuid miinuseks on see, et kulub üsna ruttu maha, pärast nädalat on värv kadunud. Ja kui Su pilte vaatan, siis Sul endal üsna tumedad kulmud selle pruuni tooni jaoks, ehk proovi tõesti musta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks nad on mul tumedaks värvitud, aga jah, tundub, et see värv sobib pigem helepruunidele kulmudele. ;)

      Delete
  4. Väga hea, et kirjutad ka neist, mis sulle ei ole meeldinud.

    Kusjuures, mul oli täpselt sama mure selle TBS pesugeeliga - nahk sügeleb ja on uskumatult kuiv. Kirjutasin KA TBS ja seal öeldi, et selle duššigeeliga pole midagi viga....ju siis ikkagi on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On-on, isegi kere kreemitamine ei aita selle sügeluse vastu. :(

      Delete
  5. Mulle nii meeldib postituse pealkiri!:)

    ReplyDelete
  6. Väga hea postitus! Tahtsin just proovida seda Maybelline'i Pop Sticki, aga nüüd ei hakkagi. Olen selle kohta ka inglisekeelseid arvustusi lugenud, mis toote päris mõttetuks tembeldavad. Siiski oli selline tunne, et peaks kohe ise ka proovima, kuid kui huuli kuivatab, siis ei, aitäh. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mina ka ei suutnud tema armsale välimusele vastu panna ja ei tahtnud halbu arvustusi uskuda, aga läksingi alt. :)

      Delete
  7. Selle kulmuvärvi soetasin ükskord Selverist aga siis kodus mõtlesin, et ikka kole kahtlane kraam ja viskasin prügikasti. Kasutan seda sinise karbiga kulmuvärvi, kodus olemas nii pruun kui must ja värvides segan need kokku. Enda kulmud suht olemtud, selega saan päris hea tulemuse.
    Rimmeli jumestuskreemiga on aga just seesama kogemus, et ei tasu poes müüjaid kuulata. Ostsin , kuna müüja soovitas, nii tooni kui toodet. Kodus proovides ei ole aga teps mitte see mis vaja.

    ReplyDelete
  8. Mina olen proovinud Lancóme Teint Idole Ultra jumestuskreemi testri näol, ja minu üllatuseks isegi minu väga tundliku ja imeliku nahaga sobis väga hästi. Kuigi tõesti, lõhn ei olnud kõige meeldivam. Igatahes olen mõlenud seda tulevikus kasutada, aga hind on hetkel veel krõbedavõitu :)

    ReplyDelete
  9. Nii tore postitus:)
    Rimmel Lasting Finish on hetkel hoopis mu lemmik aga usun, et sobib mulle just seetõttu, et mul on kuiv nahk ja see jumestuskreem on just selline veidi õlisem, püsib ka hästi.
    TBS dušigeelidest olen samuti loobunud.

    ReplyDelete
  10. Ma ootasin tükk aega just sellist postitust, kus räägid ka toodetest, millega rahule pole jäänud! :)
    Mina ostsin selle Rimmeli jumestuskreemi kõrgete ootustega, sest olin enne eeltööd teinud ja vastukaja oli väga hea, kuid ka oli probleem, et jumestuskreem jääb kleepuvalt nahale :S
    Selle Maybelline huulepulga ostsin peamiselt odava hinna tõttu, kuid mina ootasin just vähem värvi sellelt :D Mul on küll antud toode teises toonis, kuid pigem on probleem, et toon on mulle igapäevaseks kasutamiseks liiga erk, sobib pigem õhtuks. Mulle meeldib sellele peale panna veel natuke huuleläiget, võib-olla see on ka põhjus, miks minu puhul antud toode ei kuivata huuli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas oled kindel, et tegu on sama Maybelline huulepulgaga? Ma testisin poes nelja tooni ja need kõik olid peaaegu värvitud, ka pulgad ise on läbipaistvad. Ehk on mujal suurem valik, kui Tartu Kaubamajas. :)

      Delete
    2. Kindel küll jah, ostsin ise Lembitu konsumist ja tooniks on tropical pink. Poes tundus toon ka siuke mõnus tagasihoidlik, aga kui huultele kanda siis toimib nagu "lipstain" põhimõtteliselt.. ma ei tea võib-olla ma panen liiga palju seda, et nii erk jääb :D Ühekorra juhtus isegi, et peolt tulles olin nii väsinud, et võtsin väga hooletult meiki maha ja huuled jäid puutumata ning hommikul olid täitsa roosad veel :D

      Delete
  11. vahva on lugeda ka mitteõnnestunud ostudest ja eriti, kui keegi kirjutab negatiivselt millestki, mis mulle endal meeldib. sinu loetelust olen ma proovinud ainult vaarika pesugeeli ja mulle küll väga meeldis - hea suvine. ei ajanud sügelema ega midagi :) aga minu oma oli selles retropakendis ka. siiani on üldse vist kõigi body shopi dušigeelidega vedanud. ma ei mäletagi, millal viimati mõnd muud kasutasin... truu fänn :D

    ReplyDelete
  12. Öledakse ju ka, et pole head ilma halvata ja vastupidi, seega mingil määral käivad need kaks ikka käsikäes :) Selliseid postitusi on vahelduseks hea lugeda ja need võiksidki jääda regulaarselt ilmuma. Kosmeetika sobivus on küll individuaalne, aga ikka on hea lugeda kellegi arvustusi ka toodetest, mis ei sobinud :) Siis on endal poes natuke lihtsam nende hunnitute kosmeetikariiulite vahel ekselda ;)

    ReplyDelete
  13. Mulle rimmeli jumestuskreem nii meeldib, aga olen ka täheldanud, et aeg ajalt jääb kleepuma, ma ei teagi, mul oleneb vist naha seisust, kui nahk pigem kuiv, siis on ok, aga kui on mingi kuu vastav seis ja päike on seniidis vms, siis ei sobi :D. Lacoupe ei ole mulle kunagi meeldinud, olen šampooni, palsamit ja sirgestusvedelikku proovinud ja kõik ökad olnud, juuksed on nagu takud peas olnud.

    ReplyDelete
  14. Põnev postitus! :) Aga soetasin ka endale Maybelline huulepulga (Tropical Pink) ja minu huultele sobib see väga hästi ja ei kuivata neid üldse vaid niisutab hoopis. Võibolla ei sobigi see lihtsalt sinu huuletel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kaldun nüüd arvama, et see toon, mida oman -tsitruse viil, on kuivatav. :/

      Delete
    2. Mul samuti Tropical Pink. Värvi annab ka ning isegi meeldiv kommilõhn on. Kuigi päevalõpuks võib avastada kuivemad huuled, parandab selle vea kiirelt huulepalsam.

      Delete
  15. Olen täiesti nõus, et vaarika dušigeeli lõhn muutub veega kokku puutudes ja vahule minnes täielikult. Pole kohe üldse enam see, mida korgi vahelt nuusutasid... :/

    ReplyDelete
  16. Pole midagi hullemat, kui toode mis näos kleepub ja naksub ! :D Nendest toodetest pole mul ühtegi, nii et ei oska kiita ega laita. Seda Maybelline huulepulka olen poes silmitsenud küll. Nii huvitav lugemine, vahel tuleb poriseda ka :D

    ReplyDelete
  17. Ma ei ole nimetatud toodetest ühtegi proovinud, aga sellega olen küll absoluutselt nõus, et müüjat ei tohiks kosmeetika valimisel kuulata :D

    ReplyDelete
  18. Sa oled nii armas, isegi kui poriseda üritad. Aga sellised postitused on alati teretulnud, isegi kui (mitte)sobivad asjad inimeseti täiesti erinevad on. Keda veel huvitavad Maybelline'i popstickid - mul on kaks roosat vägagi lemmikud. Tegu on huuleläigetega, st erilist pigmenti sealt oodata pole, aga kuna mul huulepulga ja -tindi puhul alati väike paranoia, et maha kulunud ja randid jätnud, siis igapäevaselt just sobib. Tropical Pink nt annab ilusa märgatava tooni ja püsib päris hästi, pole ka märganud, et kuivataks. Pluss need on supernunnud ja tõesti hea lõhnaga :D
    Ps. Jumestuskreemi pole mõtet ainult poes/käel proovimise põhjal osta. Ma alati küsin testrit või (ka muude kreemide puhul) lasen ise endale veidi kaasas olevasse totsikusse, et normaalselt puhtale nahale ja erinevas valguses proovida. Eriti soovitatav tujukama naha puhul.

    ReplyDelete
  19. Mina olen seda kulmuvärvi kasutanud, küll aga mustas toonis ja võib öelda, et see küll toimib ilusti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tundub jah, et see pruun pigem blondile kulmule. ;)

      Delete
  20. Jumestuskreemi ost on alati kõige kriitilisem. Selliseid müüjaid, kes lihtalt toodet kiidavad ja käeseljal "õige tooni" otsivad, ei maksa üldse kuulata. Rahule olen jäänud vaid siis kui olen käinud ilunõustaja juures (Kaubamajas), kes mulle seitset erinevat sorti jumestuskreemi kordamööda näole kannab. Siis on ikka aru saada, mis katab, mis jääb loomulik ja mille võib kohe prügikasti visata. Kui siis veel koduseks proovimiseks parimatest testrike kaasa antakse ja järelemõtlemiseks aega antakse, ei ole kahju väikese potsiku eest mitmeid kümneid eurosid välja käia.
    Ega see just autoost ei ole, aga ei taha jälle pettuda sellise raha eest...
    Aga sinule kiitus - blogi on imevahva! Ja tubli, et ikka viitsid uusi ja uusi tooteid testida, ei jää ainult vanu lemmikuid kasutama.

    ReplyDelete

ShareThis