arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/04/2013

Uut // Converse ketsid



Vahest kohe loksub kõik ise paika - näed poes ägedaid ketse, mida oled ammu igatsenud, aga pole kuskil müügil näinud,
isa üllatab varajase sünnakingi-rahasüstiga, ketsid on Ostuööl Sportlandis veerandi võrra soodsamad -
nii need armsakesed minuni jõudsidki.
Täitsa nostalgiline hetk, sest Converse ketsid olid mul viimati umbes 30 aastat tagasi. Aga isegi praegu on mul see tunne meeles, mis mul väiksena neid jalga pannes tekkis. Sain juba siis aru, et need on ühed väga ägedad jalavarjud. :)
Kõige parem on see, et need ketsid sobivad nii paljude outfitide juurde,
ei ole vaja eriti pead murda, viskad jalga ja läks...
 Mulle nii meeldib see valge/sinise/punase kombo - so U.S.A. :)


Oleks vaid kevad/suvel palju vihmavabu ilmu, sest pori sisse ei tahaks neid üldse viia. :)
Kas kellelgi on kogemusi, kuidas nad masinpesu taluvad?

Tänaseks kõik, olge armsad!





15 comments:

  1. uuu minu lemmikud!:D
    kus ostuööl? ja palju nad täpsemalt sul maksid ?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tartu Lõunakeskuses, ale oli 25%, hinnaks tuli umbes 40€. :)

      Delete
  2. wow niii vedas!!
    jama, magasin võimaluse maha :(

    ReplyDelete
  3. Minu jalas näeb harva midagi muud :) Igapäevased on helehallid, linnas käimiseks tumepunased ja pidulikuks puhuks erepunased. Mulle ka see USA lipuvärvide kombo meeldib, nii et peab valged ka muretsema :) Selle USA jutu peale tuli meelde, et oma helehallid ostsin USA-st 20 dollariga. No miks ometi nad meil nii palju maksavad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ikka sellepärast, et Eesti nii väike on ja ostetavad kogused on imeväiksed. Kujutan ette, et USA-s ostetakse igas minutis sama palju Conversesid, kui meil aastaga. :))

      Delete
    2. See oligi retooriline küsimus :) Seepärast ma kuskilt Sportlandist tavaliselt oma oste ei sooritagi, et mitte ajuvaba hinda maksta. Veebist sain Converse'd viimati 30 euroga ja ilma saatekuluta. See tundus enamvähem ok :)

      Delete
  4. Oi, kui armsad. Mul on kohutav valgete tenniste/ketšide fetiš, aga endal ei ole ühtegi paari. Ma ainult vist vaataks neid ja ei suudaks neid kuidagi õue jalutama viia, aga millalgi tuleb ikka plaani võtta ja ühed Conversed, eelistan mitte traditsioonilisi, vaid madalaid nahast varianti, tuleb millalgi muretseda.

    ReplyDelete
  5. need on väga hea kvaliteediga ja kannatavad masinpesu ideaalselt :) ei ole nagu odavamate ketsidega, et tald tuleb liimist lahti. pane pessu visates padjapüüri sisse, et masin neile haiget ei teeks ja pese aga!

    ReplyDelete
  6. Ma just pesin enda 4 paari converse ära ;) Masinapesu taluvad ilusti. Pärast pesu ma veel hõõrun valged kummist kohad vana hambaharja ja hambapastaga puhtamaks. Mul olid nad nimelt päris mustad ja masinapesus jäid mõned mustad kohad alles...aga tänu hambapastale need nüüd läigivad kui uued :D

    ReplyDelete
  7. Väga kenad! Mul on ka lõppematu Converse´i-isu! Seniks neli paari - roosad, helekollased, valged mustade täppidega ja mustad tikitud embleemidega.
    Aga oskab keegi soovitada, kust uusi paelu saab? Pole ise eriti otsinud ka, kui aus olla. Masinas saavad ketsid ilusti puhtaks, aga kandmisel metallaugud teevad-hõõruvad paelad kohati halliks ja see juba pesus maha ei tule.

    ReplyDelete
  8. Minu viimase aja wish listis on kindlasti ka just sellised valged Conversed!!!
    Muide, valgeid paelu, mis on muutunud halliks, saab lumivalgeks, kui neid leotada valgendaja sees. Hoian neid seal just nii kaua kui vaja, mõnest tunnist kuni päev läbi.


    blogbyhanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Kui hakkavad pealt sealt kummikohast ära kuluma ,siis nühi hambaharja ja hambapastaga, YT ka sellised videod, tõesti aitab :)

    ReplyDelete
  10. Tere! Oman ise mitmeid Converse ketse ja mina pesen neid tavalise tugeva harja ja spordigeeliga. Ikka julgelt ja mõnuga:) Värv ei kao kuhugi ja porist terve õhtu ja öö jooksul läbi käinud heledad ketsid said pärast nühkimist nagu uued. Ei näe vajadust neid pesumasinas leotada.

    ReplyDelete

ShareThis