arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/04/2013

Uut // Promod Fancy Western Boots & märkmikuralli


Ma olen viimase kuu aja jooksul madalat profiili hoidnud ja ostukeskusi peaaegu suutnud vältida. 
Aga ükspäev oli emal šopingukaaslast vaja ja mind pole tarvis mitu korda paluda. :)
Püüdsin võimaliult ükskõikse näoga ringi vahtida, sest tõttöelda ei ole mul mitte midagi uut vaja. 
See ei olnudki tegelikult nii raske kui kartsin, mitte midagi jalustrabavat, mida kohe tahaks koju viia ma ei silmanudki.
Nii kaua kui me Promod´i sisenesime...
 Neid litrite ja pärlitega vestern buutse olen juba mitmeid kuid piilumas käinud, aga 90€ on midagi, mida ma isegi nahksaapa eest ei raatsi välja käia. Ta-daa, minu õnneks/õnnetuseks, oli saapa hind rohkem kui poole võrra kahanenud ja kuigi saapad on viimane asi, mida mul  juurde vaja, ei saanud ma neid iludusi poodi jätta. Seda enam, et pruune oli ainult üks paar alles ja see, 
et need olid just minu number, oli nagu märguanne kohe. Saan nendega nüüd terve kevade uhkeldada. :)

Peale Pariisi teemalise märkmiku soetamist, millest pikemalt oli juttu SIIN, jäid mul ikkagi London ja Rooma ka kripeldama. No nii armsad, kutsuvad kohe pastakat haarama, et häid retsepte, to do liste ja lihtsalt mõnusaid mõtteid kirja panna. :)
Saadaval Maximas, 1,69€ eest.
Kes Facebookis ei jälgi, see pole ehk veel lugenud minu 17-st tähtsast asjast, mis armas Dagmar oma blogis kirja pani, kirjutis asub SIIN. Ja proovige ise ka oma 17 tähtsat ritta panna, see polegi nii lihtne kui alguses tundub, vähemasti mina jäin peale kümnendat juba päris pikalt mõtlema. :)

Tänaseks ongi kõik, olge ikka armsad edasi!


9 comments:

  1. Saapad on lausa imelised, märkmikutest rääkimata :) Hakkasin oma 17-tähtsat asja mõtlema ja ausõna, jäin hätta (7 tuli kohe meelde)! Sinu blogi on ikka nii huvitav lugeda,piilun iga päev :)

    ReplyDelete
  2. No nii tobe, ma kustutasin oma paksu sõrmega kogemata kolme inimese kommentaarid ära, väga vabandan :(

    ReplyDelete
  3. Ma olen su blogi natuke aega lugenud. Nüüd lugesin seda 17 tähtsa asja postitust ja lugesin sealt välja, et sul on laps ? ( Sorry kui liiga uuriv vms :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mul on poeg, kes käib gümnaasiumis. ;)

      Delete
  4. kas keegi on tallinna maximates ka neid märkmikke näinud? otsisin kahest õismäe ja ühest mustamäe omast aga edutult :(

    ReplyDelete
  5. Need märkmikud hakkasid mulle juba varasemas postituses väga meeldima. Kohe nii väga, et tahtsin endale ka. Nii ma siis hakkasingi neid otsima. Tänaseks olen juba 6 Tallinna Maximat läbi tuuseldanud, aga siit ma neid leidnud ei ole. Arvasin juba, et äkki on kõik ära müüdud. Ja siis.... Hakkasin Sinu tänast postitust lugema ja mida ma näen, Tartus on neid ikka veel saada. Mõtlesin juba, et äkki saaks kellegagi kaubale, et postiga mulle ka saata :)
    Vot nii väga meeldivad need märkmikud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täna ei olnud Tartus ka enam, vähemasti Sõbrakeskuse omas mitte. :(

      Delete
  6. Niipalju kui mina mäletan, on maxima olnud alati hea koht märkmikute soetamiseks. Hinnad on mõistlikud ja valik lai. Mina räägin muidugi Pärnu 3 x-iga Maximast, aga usun, et Tartu omad palju alla ei jää. :) Vastuseks eelmisele kommentaarile pakun, et võib-olla väikestes Maximates üldse polnudki neid? :(

    ReplyDelete

ShareThis