arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/05/2013

Arvustus // Dermosil / Aina BB-kreem


 Kui BB-kreemid turule paisati, jättis see mind peaaegu külmaks. Seda seepärast, et olen alati kasutanud hästi katvaid jumestuskreeme, kuna mu näonahk ei ole ideaalsete killast ja BB-kreemid ei luba just erilist peitvust. :) Aga kuna mul koju kogunes päris suur hulk erinevaid BB-kreemide testreid, siis oli imelik neid niisama põrnitseda. Jumal tänatud, et esimesena sattus mulle kätte üks väga hea Korea kreem, mis julgustas edasi katsetama. Selle käigus sattus ette ikka väga imelikke varinte, aga kokkuvõttes sain aru, et BB-kreemid võiksid mulle täitsa sobida. Oli päris hästi katvaid ja selliseidki, mis püsisid terve päeva. Ma ei tea, kuidas teie, aga mul tõesõna ei tõuse enam käsi jumestuskreeme näole määrima. Need tunduvad nüüd nahal nii rasked ja ebamugavad. Vähemasti suveks pakin oma jumekad külmikusse. :)
Ja nagu enamik ajaga kaaskäivatest kosmeetikafirmadest, lasi ka DERMOSHOP välja oma variandi BB-kreemist. 
Sain sellegi ära proovida...

Katab naha väikesed defektid, ühtlustab ebatasasused, kaitseb päikese eest, niisutab.

Mõnusat vanaroosat-lillakat tooni pärlmutrise varjundiga tuub ja hõbedane kork jätavad väga luksusliku mulje. 
Tõeliselt kaunis toode tualettlauale. Ja mis kõige parem, tuub on varustatud kvaliteetse pumbaga! Ülimugav on sellega doseerida paras ports kreemi.  


Siia ei olegi midagi kirjutada, sest toode on täiesti lõhnatu. :)

Tekstuur on mõnusalt kreemjas, mis teeb laialimäärimise väga lihtsaks. Parima tulemuse saavutasin meigiseenega, mida soovitati ka kodulehel. Suureks plussiks on päikesekaitsefaktor spf 25, ilma selleta ei tasu ühegi kreemi poole vaadatagi, eriti, kui kavas seda suvel kanda. 

Katvus on kreemil keskmine, olen kohanud nii parema kui halvema katvusega BB-sid. Kes soovib läbikumavat tulemust ja ei pea muretsema väga punetava või ebapuhta naha pärast, siis sobib see ideaalselt, teised peavad peitekreemiga murekohad üle tupsutama. Kuigi on kirjas, et kreem on välja töötatud spetsiaalselt põhjamaisele heledale nahale, siis minu nahk on arvatavasti arktiline, sest kreem jääb minu jaoks praegu veidi tumedaks. Arvan, et saavutaksin sellise tooni suve lõpuks. Oleksin väga rõõmus, kui Dermoshop laseks välja veel grammivõrra heledama variandi. Kreemi suureks plussiks on püsivus, isegi minu eriti läikima kippuval nahal püsib see ilma puudrita arvestatavaid tunde, puudriga ilusti terve päeva. Samas on nahk mõnusalt niisutatud, mis teeb selle sobivaks ka kuiva nahaga inimestele. 


Igati mõnus BB-kreem, mis võlub kauni pakendi ja hea püsivusega. On nahal hästi kerge, laseb sellel hingata, samal ajal tagab niisutuse ja kaitse päikese eest. Miinusteks heledama variandi puudumine ja veidi vähene katvus. 

             5/4

Kreemi kohta saab lähemalt uurida ja endale soetada 9,90€ eest SIIN. Tuletan meelde, et Dermoshopis on mai lõpuni kohaletoimetamine tasuta! :) 


Kas kasutate BB-kreeme?
Milline on teie lemmik?

Lõpetuseks kõikidele emadele ilusat emadepäeva paljude kallide, armsate lillede ja magusate kookidega! ;)


Mina hakkan emale kooki alles homme küpsetama, kas on häid ideid? Ma jõuan alati lõpuks kohupiimakoogini, 
tahaks nüüd rutiinist välja tulla. :))

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!









14 comments:

  1. Millised BB-kreemid oleksid katvamad? Mul sama lugu, et nahal igasugu eri värvivarjundeid ja asju ja vahel mõned künkad, nii et oleks hea, kui leiaks midagi katvat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tony Moly Expert Triple ja Skin79 Snail Nutrition on päris hea katvusega. Tony Moly oma kahjuks on natuke valgustpeegeldava efektiga, mis mulle eriti ei meeldi, toob ebavajaliku esile, aga ei midagi hullu. :)

      Delete
  2. Messilt sain päris mitu antud BB-kreemi testrit, üritan ka lähipäevil ära proovida, aga kardan, et antud toon on tume minu jaoks. :(

    Kuigi päev on peaaegu läbi, head emadepäeva sulle ka! :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Ma kasutasin selle testrit ja pidin kahjuks kohe maha võtma. Jäi näkku liiga tume ja ma vist überarktiliselt valge. Kahju jah, et muid värvivalikuid ei ole.

    Ise kasutan hetkel Maybelline'i roosa värviga BB kreemi kõige heledamas toonis. Ei ole just kuigi kattev, aga heledamad nahavead ühtlustab ilusti. Kui see otsa saab, siis võtan ette The Body Shopi kreemi, mis juba vannitoas oma järge ootab. Aga jah.. Ostsin just hiljuti omale uue jumestuskreemi, nii et väga kahju on seda nukralt seismas näha, aga üldse ei kutsu seda kasutama. :P

    ReplyDelete
  4. Minu lemmikkook on selline: http://nami-nami.ee/Recipe/View/5934/Kuningannakook
    Või lähen plaadikoogi peale välja - alati on aga seal mõni õun, mari või moos. Kaunistamisega ja serveerimisega saab alati kõik koogid ilusaks teha. Aga arvan, et kohupiimakook on kindla peale minek - saad natuke varieerida lisanditega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadi, kas see kuningannakook külmutatud marjadega läbi ei ligune? :)Kohupiimakooki ma olen vist küll iga lisandiga proovinud, mõneks ajaks on kriips peal. ;)

      Delete
    2. Minu arust küll mitte - olengi peale hooaja lõppu ainult suvel kogutud külmutatud marju kasutanud, mustikate ja vaarikatega minu lemmik :)

      Delete
  5. täitsa teist masti küsimus - nägin Su instast, et ostsid Aussie juuksehooldustooteid, nüüd märkasin neid Primas ülisoodsate hindadega (4 eurot sentidega) ja tahtsingi küsida, et kas oled juba enda ostetud toodet proovinud ja kuidas on (ning mille täpsemalt üldse valisid)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pean ka Prismasse oma sammud seadma. :) Kaubamajast ostsin 3 Minute Miracle Reconstructori, sellest olen kõige rohkem head kuulnud, aga proovida ei ole veel jõudnud. ;)

      Delete
    2. jaa, ma täna märkasin neid, aga kuna olin kiirel toiduringil, siis ei hakanud meespoole närve sööma ja pakenditesse süüvima ja valima, et mis ma siis ikkagi tahan :D homme uus tiir!

      Delete
  6. Sellel kreemil on suureks plussiks pump. Mina olen kasutanud Garnieri BB-kreemi, aga sellega oli nii, et kui kreem välja tuli, sobis imehästi, kui uue ostsin ja sama tooni, siis tundub olevat palju heledam. Pean uue valima. Ilumessist postitus oli nii huvitav, mina sinna ei jõudnudki. Eks järgmisel aastal! :)

    ReplyDelete
  7. Tore, et ühe BB kreemi kohta jälle infot juures :) Minu suurim lemmik on Avoni BB kreem. See on lihtsalt parim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vot Avoni oma on mul veel proovimata. :)

      Delete

ShareThis