arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/05/2013

Arvustus // Dermosil / Kreeka pähkliga kätehooldus


Ma ei ole just eriti agar maniküürija ja tihti piirdubki see mul ainult viilimise ja kätekreemiga. 
Aga nüüd, kui mul on sellised mõnusalt lõhnavad ja kenas pakendis tooted kapi peal ootamas, on patt mitte oma käsi poputada. :)
Dermosili kätele mõeldud Kreeka pähkli ekstrakti sisaldavast tootesarjast leiab kõik vajaliku, et käed oleksid  pehmed ja hoolitsetud. 
Peale nende kolme toote, mida teile täna sellest sarjast tutvustan on valikus veel käteseep, mis eriti ilusalt pärlmutrine. 
Lõhn on see, mis mulle nende toodete juures nii väga meeldib, see on õrn ja pähkline, võibki oma käsi nuusutama jääda. ;) 

Käte-ja küünenahakoorija
Loomulikult võib käsi koorida ka kehale mõeldud toodetega, aga kuidagi mõnusam ja huvitavam on, kui käed saavad päris oma teralise puhastaja. Kehakoorijad võivad ka ehk liiga suureteralised ja kriipivad olla. Dermosili toote koorivateks osakesteks on purustatud riisiterad, mis on just paraja suurusega, koorivad tõhusalt, samas ei tee õrnale nahale liiga. Nahk jääb imepehme ning õrnalt pähklilõhnaline. Ja ootab järgmist toodet. :) 
Hind: 75ml 3,90€ LINK
♥♥♥♥♥ 5/5
Toitev kätekreem
Oeh kui hea, et kreemil on natuke tugevam lõhn. :)  Aga see ei ole ainus asi, mis mulle selle kreemi juures meeldib. See teeb just seda, mida ühelt käteniisutajalt ootan, nahk jääb pehme ja niiske,  mitte kleepuv või õline. Käed on täpipealt sellised, millised nad peaksid olema, kui neid ei oleks traumeerinud pidev nõudepesu, kemikaalid ning päikese kurjad kiired. Seesugune mõnusalt loomulik niisutus mu kätele meeldib. Soovitan!
Hind: 50ml 3€ LINK
Saadaval ka 150ml ja 325ml
♥♥♥♥♥ 5/5
Küünenahapalsam
Mina ja minu küünenahad... Nii kaugele, kui ulatun mäletama, on mul nendega alati üks rist ja viletsus olnud. Olen vist kõiki maailma õlisid proovinud (ilmselge liialdus), aga ikka on need koledad, kuivad ja küünte küljes kinni. :(  Läkisn nüüd uuele katsele selle pehmendava hoolduskreemiga. Peale nädalast kasutamist, ma arvan, et jään mõneks ajaks sellele truuks, sest kuivad mu küünenahad kohe kindlasti enam ei ole. Kreem teeb need tõesti pehmeks ja elastseks. Lemmik!
Hind: 15ml 4,90€ LINK
♥♥♥♥♥ 5/5

Nuvott, nagu juba aru saite, olen nendest toodetest igati vaimustuses ja soovitan neid soojalt kõigile, kes soovivad oma kännud pehmeks ja hästi lõhnavaks hoolitseda. :) Mina olen fänn!
p.s. mai lõpuni saab Dermoshopist tellides paki tasuta Smartposti automaati! ;)

Millega teie oma käsi poputate?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!



7 comments:

  1. Kinkisin emale emadepäevaks selle sama küünenahapalsami ja kätekoorija. Lisaks veel Dermosili mustsõstra lõhnalise kätekreemi. Minu ema on ka väga rahul ja see kreem lõhnab no täpselt nagu mustsõstrad. Nii hea :)

    ReplyDelete
  2. Olen just tellimust tegemas Dermoshopist, lisan nüüd kindlasti selle kätekreemi oma tellimusele juurde. :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Millegipärast tuli mul seda lipsukestega kreeka pähklite pilti vaadates isu kreeka pähkite järele :D

    ReplyDelete
  4. Mul on Dermoshopi jalakoorija ja jalakreem. Koorija on hea, aga kreem ei niisuta nagu üldse minu kuiva jalanahka, selline on: https://www.dermoshop.com/ee/products/3161-jalakreem-shea?r=/for/feet
    Nüüd mõtlengi, et tellin ehk nende karbamiidiga jalakreemi hoopis ja see sama kätekreem tundub ka kuivale nahele ju sobivat. Ega sinul Dermo jalakreemidega kokkupuudet pole?

    ps. Sa leiad tõesti ägedaid pilte siia lõppu, nii armas :)

    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, Anni, jalakreeme ei ole ma proovinud, aga see karbamiidiga tundub küll toitev olevat. Aga mis sa sellest arvad https://www.dermoshop.com/ee/products/3214-ookreem-katele-ja-jalgadele?r=/for/hands/moist/ tundub veelgi rohkem kuivale nahale sobivat? :)

      Delete
    2. Aitäh soovitamast, mõtlen ja kalkuleerin ja tellin siis midagi ära...

      Anni.

      Delete

ShareThis