arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/05/2013

Arvustus // Dermosil / Laimi kehahooldus



On jälle aeg üheks grupiarvustuseks, mis seekord eriti värske ja roheline, nii nagu peagi algava suve ootuses kohane. :)) 
Teen lähemalt juttu Dermoshopi laimi perekonnast.
Dušigeel Laim
Igati mõnus värskendav dušigeel, mis ei kuivata nahka, on väga-väga hea lõhnaga ja näeb välja nagu pudelikujuliseks pressitud laim, nii värskelt roheline. :)) Ka kork töötab ideaalselt ja on mugav kasutada, mis ei ole mitte vähetähtis. Allumatu korgiga jahmerdamine võtab vanniskäigult pool mõnu ära. Mulle meeldib, et vahtu tekib hästi rikkalikult ja see on selline pehme, just nagu nahkgi peale pesu. Lemmik!
Hind: 250ml 3,70€ LINK
♥♥♥♥♥ 5/5
Kehakreem Laim
Kuigi pakend on hästi lihtne, siis mulle täitsa meeldib selline apteegine disain. Jätab mõnusa steriilse mulje. Lõhn on jällegi väga hea ja paneb tahtma üha uuesti nina kreemi sisse pista. Kreem ei ole ei paks ega vedel, täpselt vahepealne. Imendub kiirelt jättes naha pehmeks ja aromaatseks. Igati tõhus niisutaja.
Hind: 250ml 5,40€ LINK
♥♥♥♥♥ 5/5
Keha Koorimiskreem Laim
Tegu ei ole sellise tõhusa koorijaga nagu näiteks Joiki ja Nurme Seebi suhkrukoorijad. Aga see on ka kodulehel kirjas, et kreem on kergelt ja õrnalt kooriv. Tegelikult ma ei nimetakski seda kreemiks, pigem on tegu kooriva dušigeeliga.  Alati ei tahagi ju nahk tõhusat töötlemist, eriti kui on rannas käidud ja nahk on päikesest hell. Suvesse sobibki see kreem imehästi oma mõnusa värskendava lõhna ja kerge geelja koostise poolest. Purustatud riisiterad on imepeened ja  ei kraabi nahka. Vahtutab kõvasti ja nahk jääb pehme ja nii hästi lõhnav. Sellist tunnet, et peaks kohe keha kreemitama hakkama, ei teki, selle võib täitsa vahele jätta, aga ei pea. :) Ka pakend on tipp-topp ja igati kasutajasõbralik.
Hind: 200ml 5,80€ LINK
♥♥♥♥♥ 5/5
Deo Roll-On Laim
Väga tõhus, aga samas õrn nahale. Lõhn on IMELINE ja pakend ilus/lihtne. Mis sa ühelt roll-onilt oskad veel tahta. Tõeliselt mõnus toode suvesse! Soovitan! 
Hind: 75ml 2,90€ LINK
♥♥♥♥♥ 5/5

Väga mõnus on just kasutada kõiki tooteid koos - käid duši all kas geeliga või paar korda nädalas kooriva kreemiga, määrid ennast laimilõhnalise kehakreemiga sisse, tupsutad deodoranti peale ja tunned ennast nagu äsja ahjust tulnud laimikook. Sest just seda nende toodete lõhn mulle meenutab, mõnusat magushaput ja mahlast  laimi-toorjuustukooki. :))  Kooki võibki nüüd pakkuda, sest kogu laimipere sai rõõmsalt 5 punkti!

Kas olete Dermoshopi laimi kollektsiooniga tutvust sobitanud?
Milliseid kehahooldustooteid meeldib teile suvel kasutada?

Dermoshopi lehel tasub kindlasti lähipäevil uudistamas käia, sest kuu lõpuni on Smartpostiga saatmine tasuta. Soovitan soojalt ka mõni värske laim ostukorvi poetada. ;)

Tänaseks ongi jälle kõik, teie olge ikka armsad!







20 comments:

  1. Mul on see laimi koorija ja olen ka rahul, sest mõnikord sellist kergemat koorijat just ongi vaja.
    Lõhn on tõesti NII-NII värske.


    Anni.

    ReplyDelete
  2. mulle meeldib juba aastaid hullult Dermosili Punase apelsini roll-on, nii hea lõhn, et ka mu kaaslane tahaks mu ära süüa :) järgmisena proovin ka laimi kollektsiooni ;)

    ReplyDelete
  3. Dermoshopi tooteid olen palju testinud, laimiga tooted pidavat tuju üleval hoidma isegi, noo nad väidavad :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellepärast mul oligi duši all nägu kõrvuni. :))

      Delete
  4. Dermoshopi laimi kollektsioonist pole ma veel midagi kasutanud, aga ärevaks tegi mind natuke laimideodorandi tootetutvustus Dermoshopi kodulehel. Seal öeldakse, et deodorant on tõhus, kuna sisaldab alumiiniumsooli, mis moodustavad naha pinnale kile ja takistavad sel kombel naha niiskumist kogu päeva jooksul. Kuigi ta ei sisalda alkoholi või lõhna- & värvaineid, teeb see kõrge alumiiniumisisaldus mind ettevaatlikuks, kuna pole organismile kasulik.

    Vastates Sinu teisele küsimusele, siis meeldib ka mulle suvel kasutada peamiselt värske lõhnaga duššigeele ja kehakreeme. Lisaks on igas käekotis huulepalsam ja desinfitseeriv kätegeel puhkudeks, kui käsi pesta ei saa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liina, vaatasin kodus kõik teised rulldeodorandid üle ja alumiiniumi neis kõigis. Pole midagi teha, kui see ainus, mis tõhus on. Või siis tuleb vaadata looduslike poole. Kui leiad mõne, mis töötab, siis tahan ka teada. ;)

      Delete
    2. Oeh. Vaatasin ka ise oma deodorante tähelepanelikuma pilguga ning avastasin, et ka minu omad sisaldavad kõik alumiiniumit. Isegi mingi eriti väidetavalt naturaalne ja õrnatoimeline, blaah. Mõni sisaldab alumiiniiumit võibolla vähem kui teine, aga seda pole kuidagi võimalik kindlaks teha. Looduslikest olen proovinud kristalldeodoranti, aga otsekoheselt öeldes oli see minu meelest üks puhas jama :)

      Delete
    3. Sama siin, Liina, see kristall ei mõjunud mullegi, hind oli ka päris krõbe. :(

      Delete
  5. Sain Ilumessilt peotäie testreid, varem pole nende toodetega kokku puutunud. Sõbranna aga kasutab ja kiidab. Olen jõudnud proovida aina kreemi ja see tõesti sobib mulle. Kui tertrid ära kasutan on see kreem, mille ma kindlasti soetan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Issand, kolm Liinat kommenteerivad ühe postituse all, lahe! :)) Testrid on ühed head asjad. Olen ka palju tooteid tänu testritele soetanud.

      Delete
  6. Lugesin kõigepealt Sinu postituse läbi. Läksin "Dermoshopi" lehele. Tegin tellimuse :D Tegelikult oli ammu plaanis sealt tellida, aga Sa tuletasid selle lihtsalt nüüd meelde :)

    ReplyDelete
  7. Minul oli see laimi dušigeel ja mul kuivatas see jubedalt nahka. Pärast duši all käimist tahtsin oma seljanaha maha kraapida, nii jubedalt kiskus ja sügeles. Kreemitamine küll aitas natukene. Kui dušigeeliga ühele poole sain, siis see probleem ka kadus. Muidu teiste Dermosili toodetega olen ikka rahul olnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli sama asi The Body Shopi vaarika dušigeeliga, ei saanudki kasutada, nii hullult sügeles, kreem ka ei aidanud. Aga sellega mul mingit probleemi ei ole olnud, spetsiaalselt veel peale vanni kreemi ei pannud, et aru saada, kas kuivatab. Arvan, et geelis on mõni ingredient, mis Su nahale ei meeldi. :)

      Delete
  8. Ma ei ole ühtegi Dermoshopi toodet kasutanud, aga kuna Smartpostiga saatmine on kuu lõpuni tasuta siis tekib tahtmine midagi proovida.

    Oskab keegi soovitada mõnda head Dermoshopi näo-ja kehakoorijat? Kuna siin arvustuses on näha, et see laimi oma on natukene nõrgem koorija, siis ma seda ei ostaks, kuigi see näeb nii ahvatlev välja. Tahaks midagi tugevamat :)

    Ja see postitus tekitas tohutu laimi-toorjuustukoogi isu :D

    ReplyDelete
  9. Mulle on siiani kõik Dermoshopi roll-onid sobinud, olen vist kõik läbi proovinud juba. Head tooted, sel laimi omal on nii hea lõhn ka veel :)

    Mul on iherbi kohta ka küsimus, kui sa tellisid, siis kuidas seal see maksmine käib, kas saab läbi paypali ka maksta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksin krediitkaardiga ja minu meelest paypali võimalust seal ei olnud.

      Delete
    2. Tead sa, kas virtuaalne krediitkaart ka selleks sobib?
      Kaardinumbrid ja koodid lasi kõik ära sisestada, aga ma ei julge enne tellimust esitada, kui kindel olen, kas see maksmiseks ikka sobib. :)

      Delete
    3. Ma ei näe põhjust, miks see ei peaks sobima ja kui ei sobigi, ei juhtu ka midagi hullu, lihtsalt makset ei lase sooritada. :)

      Delete
    4. Lõpuks lugesin selle kaardi kohta ka panga kodulehelt, kui epood visa-t aksepteerib, siis saab sellega igal pool maksta ja sain tellimuse tehtud, esimese tellimuse puhul veel -5$ soodustust ka :).
      Suur tänu igaljuhul :)

      Delete

ShareThis