arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/05/2013

Arvustus // Oriflame #1



Kiire ülevaade - arvustus minu esimesest Oriflame tellimusest. Sattus mulle nii häid kui halbu, nagu ikka pimeostudega. :)
Kohl pliiats/Nude
Hästi mõnusalt kreemjas pliiats, veidi roosaka tooniga, mis momentalselt värskendab silma. Kuid... püsivus on 15 min. Kuigi minu veejoonel ei püsi eriti ükski asi, on see aeg ikkagi liiga lühike, et pliiats minu arsenalis kasutust leiaks. 
♥♥♥♥ 5/1

Discover Hawaii / Discover Mexico dušigeelid
Geelid on ise täitsa ok, meeldiva õrna lõhnaga ja ei kuivata nahka, aga see kork... see ei lähe lihtsalt kinni. Alles tugev laks labakäega suudab selle sulgeda. No ei, sellist stressitekitajat vannituppa vaja ei ole. :) Ainus variant on sõbralikuma korgiga pudelisse ümber valamine. 
♥♥♥♥♥ 5/2

Silk Beauty 24h rulldeodorant
Midagi halba ei ole öelda, head on küll - armas roosa pakend, mõnus puudrine lõhn ja oma tööd teeb ka hästi, mulle meeldib. :)
♥♥♥♥♥ 5/5

Lip Impact Crayon huulevärvipliiats/Vibrant Almond
Pliiatsi endaga olen väga rahul, hästi mõnus kreemjas tekstuur, mugav peale kanda, katab ja niisutab hästi, lisaks näeb ka kena välja.  Aga värviga panin küll mööda. :) Kataloogis tundus mulle Vibrant Almond pigem lillakas-roosa, aga vähemasti minu huultele jääb see pruunikas, oranži alatooniga, mis on üldse kõige vastunäidustatuim huulevärvi variant, minu jaoks. Eriti hulluks teeb asja pärlmutter, no ei sobi mulle. Loodetavasti saan selle emale ära sokutada, ta on õnneks pruunide toonide fänn. ;) Kui keegi on pliiatsit mõnes teises toonis proovinud, siis andke palun teada, kas on mõni neist ka pärlmutri vaba. 
♥♥♥♥ 5/4


Discover Santorini Blue Paradise vannivaht

Vannivaht, mis ei paista silma ei hea lõhna ega ka millegi muuga. Ainus silmapaistevpimestav asi on ebamaiselt erksinine värv, mis peaks vist vannivee ookeanisiniseks värvima, kahjuks jääb see ilu mul nägemata, sest minu vann on just seda tooni. :) Suuremat sorti keemiapomm, aga ei saa vinguda, sest tellides ju seda teadsin, tahtsin lihtsalt mõnusat vahtu nautida, aga ka see kaob ebainimlikult ruttu. :(  Jumal ise tahab mind looduslike vahtude juurde juhatada, saates minu teele selliseid saatanast keemiavahte. :))
Aa ja kork on samast mastist dušigeelidega, grrrr...
♥♥♥♥ 5/1


Milk & Honey Gold šampoon ja palsam
Ma nüüd ei teagi kumb neist see imetoode on, mis mu juustele väga hästi on mõjunud, sest kasutan šampooni-palsamit koos. Ehk on see nende kahe koostöö. On, mis ta on, aga hea ta on. Kuigi kuskil kirjas ei ole, et tooted peaksid volüümi andma, on just see mulle kõige rohkem meeltmööda. Tõesti, ma ei ole ühegi volüümišampooni/palsamiga sellist tulemust saavutanud. Juukseid oleks nagu kaks korda rohkem peas ja need on nii mõnusalt pehmed, mitte tavapäraselt traatjad. Koostis on mõlemal hästi kreemjas ja lõhn tagasihoidlikult mesine. Kindla peale ostan uuesti, seda enam, et kahe toote hind kokku oli kõigest 3-4€. Soovitan! :)
♥♥♥♥♥ 5/5


Ongi kõik! Oriflame arvustusi hakkab kindlasti tihedasti tulema, sest konsultant peab ju ometigi toodetega kursis olema. :)

Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
Kas meie arvamused ühtivad?
Olge armsad ja nautige päiksepaistet, aga ärge kissitage, ikka prillid ette! ;)



19 comments:

  1. Nende duššigeelide pakendid on tõesti ebamugavad aga lõhn täitsa hea.. Kuid siiski ei kandideeri nad kõige nõmedama korgi nr. 1 koha, sest minu arust kõige hullema korgiga on Nivea näokreemid valges tuubis, helesinise dekoratsiooniga ja selle Nivea toote puhul on küll pärast mul pool tuba kreemi täis pärast korgiga võitlust - ära kunagi osta kui kehvasti sulguvad pakendid ei meeldi! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei olegi eriti Nivea fänn, seega jätan pood. :))

      Delete
    2. Ahhh töö juures polnud toodet käepärast, mõtlesin ikka seda: http://www.mgbeauty.ee/e-pood/71-naokreemid/737-lumene-basic-blue-day-cream-75-ml

      See suht tihti alla ka hinnatud - ei imesta enam ka miks :)

      Delete
    3. Ikkagi Nivead ei osta. :))

      Delete
  2. Korgid on Oriflame duššigeelidel ja nende hairX sarja šampoonidel tõesti halvad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõustun ka. Ostsin duššigeeli spetsiaalselt trennis kaasas kandmiseks, aga ei saagi võtta. Kahju. Muidu samuti rahul sisuga.

      Delete
  3. Sinu peal näeb see huulepliiats isegi normaalne välja, aga ka mina vihkan sellist tooni :D Ma vihkan, kui tellin näiteks Avonist huulepulga ja see tuleb täiesti totaalselt teist värvi kui kataloogis.

    ReplyDelete
  4. See on kohe täitsa huvitav kuidas emadele meeldivad pruunid toonid, minu emme on samasugune. :D

    www.theessentialtips.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Milk&Honey sarja on tõesti palju kiidetud, tahaks ise ka need šampoonid ära proovida, kuna kohevust on mu juustele väga vaja:D minul on Milk&honey sarjast vannivaht, aga kahjuks eriti palju vahtu ta ei anna.

    ReplyDelete
  6. Huvitav tootevalik sul, nii head kui halba, tõsi ta on :D Omast mitmeaastasest Oriflame toodete katsetamise kogemusest tean, et deodorandid on neil tõesti head ja teevad oma tööd, üks lemmikuid oli nt Nature Secrets vaarika-piparmündi oma :) Seda sarja kindlasti soovitan. Dušigeelidega olen muidu küll rahul olnud, aga need Discover sarja omad ongi minu meelest kõige kehvemad ja odavamad, neid pigem ei osta. Isiklikult nende korkidega nagu väga hädas pole olnud, aga järele mõeldes eks sellel konkreetsel sarjal on nad nõmedad küll :D Mul on kippunud need katki minema. Huulepulki, läikeid ja pliiatseid ma Oriflamelt ka ei soovitaks, pole kunagi nende värvidega rahule jäänud, aga samas osad kiidavad, konsultantidel on minu meelest võimalik enne testreid ka küsida, et tooniga ei eksiks. Üllatav, et sulle Milk&Honey juuksetooted meeldisid, minule jällegi hakkab selle sarja lõhn vastu, aga eks maitseid olegi erinevaid :) PS, Oriflame kodukalt soovitan sul kindlasti erinevate toodete hinnaguid vaadata, need on päris täpsed, nt paljud minu lemmiktooted on ka kõrgeimate hinnagutega. Huvitav oleks lugeda su arvestust ka sellistest Oriflame populaarseimatest toodetest! :)

    ReplyDelete
  7. Huvitav, kas on üldse olemas silmapliiatsit, mis peaks veejoonel kauem vastu kui 15 minutit? Kusjuures, see 15 on isegi hästi, mina kasutan veejoonel tavaliselt musta ja no vast püsib 5 minutit ilus. Ma tahaks õudselt teada, mida kasutab näiteks Jennifer Lawrence, kel pidevalt veejoonel must joon ja näiteks terve Oscarite jagamise pidas imeilusana vastu. A võibolla kohendati vahepeal, vaat seda ei tea.

    ReplyDelete
  8. Kataloogist ongi nii raske osta, ei saa aru ei värvidest ega ka lõhnadest. Need korgid on ka mind vihale ajanud :D Juuksetooted mulle sobinud ei ole, meeldivad mõned kehakreemid ja jalatooted. Küünelakid on ilusates toonides, aga mulle on sattunud sellised, mis pole kauapüsivad. Aga ootan ikka Oriflame arvustusi,nii põnev ja äkki leian ka tänu Sulle midagi eriti head ! :)

    ReplyDelete
  9. Põnev- põnev. Shampoon ja palsam jäid nüüd silma :D

    ReplyDelete
  10. Nendest toodetest olen kasutanud ja kasutan praegugi duššigeele, iga kord kui 1 suur pudel otsa saab tellin järgmise suure uue lõhnaga. Nüüdseks on vist ainult paar tk proovimata. Aga selle korgiga on oma nõks, tuleb vajutada täpselt sinna keskele, kus see väike jublakas on. Vähemalt mina olen nendega nüüdseks harjunud ;)
    Veel on head kõik kummharjaga ripsmetuššid, mis samuti peaks enam-vähem kõik olema läbi proovitud (v.a Giordani Gold).
    Ja igapäevaselt kasutan ka kulmupuudrit, mis püsib väga hästi ;)


    G.

    ReplyDelete
  11. Mulle selle roosa dušigeeli lõhn nii väga meeldib, et mul suva kas see kork on kinni või lahti (kuigi algul ajas närvi küll) :D
    Oriflame kummist harjaga ripsmetušše olen juba aastaid tellinud (eriti roosaharjaga mis on mu meelest võrdväärne chanelli omaga) enam ei vaata poe omade poolegi ja oi kuidas ma armastan oriflame puudripärleid olen neid juba vähemalt 10 aastat stabiilselt tellinud.
    Näohooldus asjad mulle sealt ei meeldi, kuna ummistavad poore ja šampoonid ja palsamid pole ka erilised lemmikud (õde jälle on mul nii näo kui juuste asjadega väga rahul). Küünelakkid püsivad mul väga hästi peal ning huulepulga toonid on ka alati vastanud ootustele (kui just ise kogemata valet värvi pole tellinud). Kehakreemidega olen ka rahule jäänud kuigi nüüd sooviks liikuda vähe looduslikema toodete juurde ja tselluliidi öised ampullid tegid mu naha lihtsalt imeliseks, kahjuks ainult nii kauaks kuni neid kasutasin. Kõige jubedam toode mis ma sealt tellinud olen on juuste kuumakaitse, mis lendas peale esimest kasutamist prügikasti.

    Ave

    ReplyDelete
  12. Kiidaksin samuti Oriflame'i kummiharjaga ripsmetušše. Olen proovinud ka Giordani Gold'i oma ja see on üks mu lemmikuid. Samuti kasutan puudripärleid, mis on ka väga head. Lemmikuks on ka kulmupuuder (ainult, et karp läks mul katki ja kaas ei seisa nüüd peal :()

    ReplyDelete

ShareThis