arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/05/2013

Esimese sünnipäeva kingiloos! / lõppenud!


Täpselt aasta tagasi võtsin ma südame rindu ja kirjutasin oma elu esimese blogipostituse. :) Üks aastake ei ole ju üldsegi pikk aeg, seetõttu tundub mulle eriti imeline, et selle lühikese ajaga on blogi saanud minu elus nii tähtsaks ja armsaid lugejaid siia nii palju on kogunenud. See on lihtsalt nii super tunne, kui keegi imetore blogilugeja kirjutab, et piilub iga päev, kas on juba uut postitust või et mõni kirjutis tegi tema päeva natuke rõõmsamaks. Suur aitäh kõigile südantsoendavate kirjade ja armsate kommentaaride eest, ilma teieta ei oleks sellel kõigil ju mõtet! :)
Aga et sünnipäev ilma kinkideta ei mööduks, panin teile kokku paar kingikotikest, mis küll kuidagi minu tänu suurusega kokku ei lähe, aga on ikkagi sooja südamega ja parimate soovidega valitud. :))
Esimeses kingikotis peidavad end ELF ripsmekoolutaja, mida ka ise kasutan ja väga kiidan, Dermoshopi mõnus jõhvika kehakreem, mille kohta võib lähemalt lugeda armsa Johanna blogist SIIT, Real Techniques maailma pehmeim põsepunapintsel, mis samuti minu meigikotis ja mulle imearmas ning Dermoshopi suurepärane ilusas peegliga karbikeses mõnusates toonides lauvärvid, mis just super hästi sobivad igapäevaseks kasutamiseks.
Teine kotike sisaldab kõige armsamat huulepalsamit ever, sellest It´s Skin makroonikujulisest musiniisutajast kirjutasin pika jutu SIIN, Dermoshopi suviseid päikesepuudripuudri pärleid, millega nägu särama lüüa,  Playboy megaarmsas pudelis imehea lõhnaga dušigeeli ja Dermoshopi suveks sobivat veekindlat musta silmapliiatsit.
Loosis osalemine on seekord imelihtne, vali välja kumba kinki soovid, ole minu Facebooki sõber ehk siis klikka MEELDIB Genefic lehele SIIN, jaga loosi postitust, aga tee seda kidlasti avalikult ehk public, vastasel korral ma seda lihtsalt ei näe ja kirjuta selle alla kingisoov. Siia postituse kommentaaridesse ei ole vaja osalemissoovist kirjutada, aga igasugu mu jutt nagu alati, on vägagi oodatud! :)
Võitjad loosin välja 31. mail!

Tänaseks ongi kõik, mina hakkan nüüd hiliseid sünnipäevamuffeneid küpsetama ja parimat kingitust maamunal uurima, kes Instagramis jälgib,see juba teab, milline õnn mulle osaks sai. :)) Oeh, ma olen nii õnnelik tänase päeva ja kõigi teie üle, suur kalli kõigile ja tuhat suurt aitähhi, et minuga koos siin aega veedate, olge armsad!



35 comments:

  1. Palju õnne ning aitäh hoopis Sullegi armas Pille-Riin niii omapärase ja huvitava blogi eest! :)

    ReplyDelete
  2. jagatud :)
    ei saaface kommida ei saada komentaari ära muidu kink nr 2 :)
    krissu901@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Palju õnne Sulle aasta täitumise puhul:)) Olen sinu blogi suur austaja. Käin iga päev korra või kaks vaatamas, kas oled midagi uut kirjutanu- hea ju aega veeta ja ilusaid asju vaadata. :))Jätka samas vaimus ^^
    Kalli-kalli!

    ReplyDelete
  4. Palju palju õnne sulle ja su armsale ja kasulikule blogile :)

    Osaleda vist ei saa, sest FB kontot ei oma, aga soovin indu ja jaksu blogimisega jätkamiseks!

    Anni.

    ReplyDelete
  5. Palju-palju õnne esimese sünnipäeva puhul ! Hakkasin Sinu blogi lugema juba päris algusest peale, sellest postitusest, kus oli nööritäis triibulisi, küllap mäletad :D Kuidas ma Su blogi leidsin, vat ei mäleta. Aga see on üks toredamaid, huvitavamaid, ilusamaid ning positiivsemaid blogisid. Mõnus on lugeda ja pildid on kaunid. Soovin Sulle toredaid mõtteid ja tihedaid postitusi ! Nüüd lähen FB-sse klikkama, jagama ja kingitust valima :)

    ReplyDelete
  6. Ma loodan, et kirjutad veel pikalt edasi, palju õnne blogi sünnipäeva puhul! ;)

    ReplyDelete
  7. Palju palju õnne blogi sünnipäeva puhul ning jätka ikka samas vaimus, armas Pille-Riin! :))

    ReplyDelete
  8. Palju palju Õnne ja soovin edaspidiseks ikka samasuguseid huvitavaid ja kauneid ideid blogipostitusteks! ;)

    ReplyDelete
  9. Palju õnne blogi 1. sünnipäeva puhul. Sul on väga vahva blogi, olen selle jälgija läbi Wordpressi readeri, et olla kohe kursis uute postitustega :) Jõudu ja nobedat sulge/klaviatuuri :)

    Marget
    margetavon.wordpress.com

    ReplyDelete
  10. See jõhvika kehakreem on niiiiii hea, mul just sai otsa see.

    ReplyDelete
  11. Palju õnne sünnipäeva puhul! :) Jälgin ise bloglovini kaudu, et alati uutest postitustest teadlik olla! :)

    ReplyDelete
  12. Palju õnne sünnipäevaks!
    Aga veel rohkem soovin ma sulle ideid ja motivatsiooni, et blogi ikka edasi kestaks :)

    ReplyDelete
  13. Suured õnnesoovid, armas Genefic ja palju jaksu ning häid ideid ka edapidiseks blogimiseks! Nagu sa juba tead, siis olen sinu blogi igapäevane külaline ja olen uhke, et Eesti blogimaastikul see armas ja südamlik blogi eksisteerib ;))

    ReplyDelete
  14. Jagatud :)
    Kink number 1:D
    Palju Õnne!!!!!

    ReplyDelete
  15. Awww...ma just avastasin need puudlikesed jäätisekuhja pealt :D Supernunnu, nagu alati! :D

    ReplyDelete
  16. Palju, palju õnne sulle!!! :D
    Seekord loosimises ei osale, sest ei soovi oma Facebook'i kontot avalikuks teha :D

    ReplyDelete
  17. Õnnitlused! Et neid sünnipäevi tuleks veel ja veel. :)

    Muide, äärmiselt kahju, et blogid korraldavad nii palju loosimisi just Facebooki jagajatele. Pole enam üldse see, et "teen mõne oma lugeja õnnelikuks ja kingin talle midagi", vaid nüüd tüüpiline "like&share" mängud nagu Facebookis iga sekund käimas. Seetõttu ka mina suure lugejana loosis ei osale, kuna pole eriline jagamise fänn ja sellised kampaaniad ei ole mu jaoks üldse sümpaatsed. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Diana! Eks see Facebook ongi ju ainus koht, kus info levib ja ma oleksin küll väga kurb, kui mul kõiki neid uusi lugejaid ei oleks, kes seda kaudu on siia jõudnud. :)

      Delete
  18. Palju palju õnne :) Uskumatu, et sa vaid aasta oled bloginud..Kihvt, et nii paljud su blogi loevad! Ma ise ju ka nende seas :D

    ReplyDelete
  19. Ka mul jääb enamasti loosides osalemata kui tingimuseks on facebookis jagamine. Aga siiski nõustun, et nii on võimalus endale uusi lugejaid leida. Mina märkasin sinu blogi esmakordselt buduaari foorumis blogide teemas.

    ReplyDelete
  20. Südamest õnne esimese blogitähtpäeva puhul! Aeg lendab nii imeruttu.. ja et pakatavat rõõmu ning tuhinat veel pikaks ajaks jätkuks! :)

    ReplyDelete
  21. PALJU, PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS :)

    ma mõistan, et osaleda kingi saamisel on natukene teistsugune ja ma tahan hirmsasti osaleda loosimises aga mul puudub fb-konto. Sinu blogi leidsin ka teisi teid pidi, lisaks olen leidnud nii palju vahvaid asju, mida julgen tänu Sinu soovitustele osta.

    Ma loodan südamest, et sa arvestad ka minu osalemissoovi :)

    Minu kingisoov on komplekt nr 1.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Piia! Panen Su kirja, kui loosimiseks läheb. :)

      Delete
  22. Võib-olla saad siis minu ka kirja panna ikkagi (komplekt 1), sest nagu ma juba ütlesin, mul lihtsalt pole FB kontot?

    Ja üks küsimus ka, mida ammu tahtsin küsida: mida Genefic tähendab, miks just selline nimi blogil?

    Anni. (Pärnumaalt)

    ReplyDelete
  23. Ikka, Anni. ;) Nime nuputasin tükk aega ja kõik, mida tahtsin panna, olid juba ära võetud. Lõpuks oli pea juba nii tühi, et võtsin esimese pähe tuleva. Laual juhtus olema ajakiri, mille tagakaanel Lancome seerumi Genifique reklaam ja sellest tuletasin Geneficu :)) Blogi paremas servas saab nüüd väga lihtsalt ask.fm kaudu küsimusi küsida, kui Sul neid veel peaks tekkima. :)

    ReplyDelete
  24. Õnne,tervist,pikka iga!Tubli saavatus,jätka samas vaimus!Sooviks komplekti nr.2

    ReplyDelete
  25. Õnne ja rõõmu !!!
    Sooviks komplekti nr.1 Ja kindlasti pea blogi edaspidigi. Muideks mu lemmik rubriik on "empties" :)
    ja Nurme seebi musta seebi ostan endale ka vot :)

    ReplyDelete
  26. Mõnus blogi...
    Ja muidugi Õnne!!!1
    Klomplekt nr 2

    ReplyDelete
  27. õnnitlused sulle :) Ma oleks küll väga õnnelik kui ma saaks esimese kingituse :)
    Aga noh osaleda võib, alati ei pea võitma. . .

    ReplyDelete
  28. Palju palju õnne esimese sünnipäeva puhul ! :)

    ReplyDelete
  29. Palju õnne! Sooviks nr.1 komplekti. :) kasutaja@facebook.com

    ReplyDelete
  30. Palju õnne aasta täitumise puhul ja kõike paremat teiseks aastaks. Sooviksin nr.2 komplekti

    ReplyDelete

ShareThis