arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/05/2013

Hetke soovid #10


Tänane soovide list on eriti roosa ja roosiline. :))

1) Seda imearmsates toonides roosilist päevatekki võib imetleda Jyskis , oeh kuidas tahaks seda oma voodil näha. Soetada saab ka nende e-poest SIIT, saadaval kahes mõõdus, neist suurema hinnaks 34,99€.
2) Kas teadsite, et Victoria´s Secret-i tooteid on võimalik nüüd ka Eestis soetada? Selle üle on mul ütlemata hea meel, sest olen ammu tahtnud nende imekaunites pakendites glamuurseid tooteid proovida. Meigitoodetest jäi mulle silma see eriti armas põsepuna, mis tundub olevat just see õige roosa ehk õhetava põse värvi. :) Saadaval Glamora.ee lehel SIIN, hinnaks 16€.
3) Selline äge taksist sõrmusehoidja meeldiks mulle väga, saadaval Asoses, hinnaga 11,93€ SIIN.
4) Victoria´s Secret-i  kehahooldustooted ja kehaspreid on nii ilusates pudelites, et hea meelega koguks need kõik oma kapi peale ritta. Eriti meelas tundub see magusast roosist ja hõrgust pirnist kokku segatud aroom "Forever Pink". Hetkel saadaval soodushinnaga 20€, tellida saab SIIT.
5) Minu vana HP läpakas on mind aastaid hästi teeninud, aga hakkab nüüd juba väsimuse märke ilmutama. Uus arvuti võiks olla kerge ja valge, vastandiks minu praegusele eriti mehelikule mustale masinale.
6)  Seda nii ilusas pudelis Oriflame lõhna "Paradise" sain nuusutada ilumessil ja jään nüüd ootama soodsat võimalust see endale koju tuua. Lõhn on mõnusalt tagasihoidlik, segu pojengist, jasmiinist, rosépiprast, seedripuust ja muskusest. Praegu kehtivas kataloogis hinnaks 21,99€, lähemalt saab uurida SIIT.

Tänaseks ongi kõik, olge ikka armsad!



15 comments:

  1. See kutsuga sõrmusehoidja on eriti vinge :)!
    Arvutit puhul soovitaksin osta just midagi mehelikku ja tugevama korpusega - need peavad kauem vastu. Samas, kui sa teda kuskil eriti kaasas ei vea, siis vist erilist vahet pole :).

    ReplyDelete
  2. Väga ilusad asjad! Sellisest suvisest tekist ei ütleks isegi ära :)

    ReplyDelete
  3. Minul on ASUS, täpselt see sama, mis sinul siin kollaažis. Julgen kindlalt soovitada. On väga naiselik ja kerge!
    Kaldun veel arvama, et see roosiline tekk rändab ka ehk lähiajal minuga jyskist koju!

    ilusad mõtted ja loodan, et vähemalt pooled soovid täituvad Sul :)))
    Päikest,
    Egelt

    ReplyDelete
  4. See Oriflame'i lõhn pole midagi kerget. Saan sellest iivelduse juba siis, kui keegi teine seda läheduses kannab. Seega soovitan nt testrist alustada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, ehk oli messi tester juba lahtunud, pean tõesti enne testri muretsema, kanged lõhnad ajavad pea valutama. :)

      Delete
  5. VS tooted on ülihead, kolmas ihupiim juba läheb. Kahju ainult, et neid Eestis nii kallilt müüakse. Tõin endale USAst kolm pudelit juurde, igapäev ei raatsigi kasutada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, eks Eestis ongi asjad kordades kallimad kui USA-s, väikese riigina peame sellega kahjuks leppima. ;)

      Delete
  6. Nii romantilise hõnguga postitus :) Mul endal on ka samasuguse välimusega Asuse arvuti nagu seal pildi peal ja nagu kommentaaridest selgub, siis pole ma ainuke :) Olen oma arvuti välimusega üldiselt rahul (ta on mul 2a vana). Siiski olin ma üsna pettunud, kui peale 2-3 kuud tulid osad väiksemad detailid arvutil küljest (kummist libisemiskindlad jalad tulid pesast välja ja ma pidin nad üle liimima, samuti murdus küljest üks plastmassist juhtmeid kaitsev detail). Aga selliseid asju ei oska poes üldse kontrollidagi, kui varem pole kogemust olnud. Seega soovitan uut arvutit ostma minnes vaadata üle kõik alates kaanest kuni arvuti põhjani ning kasvõi küsida nõu meesterahvalt, kes oskab ka sellistele detailidele tähelepanu pöörata. Minu mees soovitas seda arvutit just teiste parameetrite põhjal (hea aku vastupidavus, kaal, kiire protsessor jne). Sai küll pikk jutt, aga loodan, et oli natuke abi ka minu kogemusest :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, aitäh, Liina nii pika kommentaari eest, Sa ju tead, need meeldivad mulle. :) Uurisin veits neid arvuteid ja eriti valikut ei ole valgete osas, aga ühele Sonyle panin silma peale. Asused olid hea hinnaga, aga natuke niru graafikakaardiga, kui äkki mängima kukun. :))

      Delete
    2. Ära mängi, kirjuta meile oma põnevast päevaplaanist ja tule kohvile hoopis :)))) Nii võid Asuse osta küll, * minu oma on jaanuarist alates korras püsinud aga windows 8-ga harjumine võttis ka omajagu aega!

      Delete
    3. See pildilolev (ja minu) Asus ei ole ka tegelikkuses valget värvi vaid on selline helehall ja tugevdatud alumiinimist vms ;) Samas on ta päris šikk oma välimuselt (kui need väikesed miinused välja arvata) ;)

      Delete
  7. Hei-hei! Muideks, Eestis kaupleb Victoria Secret'i toodetega ka Deluxe Beauty, aga neil eraldi kodulehte pole vaid nad tegutsevad Facebookis (https://www.facebook.com/DeluxeBeautyEesti?fref=ts).Mõne sooduka ajal on kehaspreid kuskil 16-17€ ja praegugi on seal üks soodukas käimas, aga seal on asju üsna vähe. Muidu võid täitsa pilgu peale visata. ;)Ja ma pean ära mainima, et su blogi on lihtsalt super, jätka samas vaimus!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Anni, nii info kui ilusate sõnade eest! :)

      Delete
  8. Aga mis selle Asuse nimi on?Otsin ise ka vaikselt uut sülearvutit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soetasin endale hoopiski Sony Vaio EE9 sest see Asus ei olnud nii võimas, kui vaja oli. :)

      Delete

ShareThis