arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/05/2013

Üritus // Müürilille täikal käidud!


Nonii, peaaegu värsked muljed. :) Mul on nii hea meel, et ma täikast osa võtsin. Ilm oli lihtsalt super, päike küttis meie tumedaid peanuppe, aga seda lõbusas meeleolus ei pannud palavust märkamagi. :)  Rahvast oli kohati päris toredalt, mis tegi ainult rõõmu, sest asjade hulk laual ja stangedel vähenes tänu sellele tublisti. Ega ma ei oodanudki erilist müüki, tahtsin lihtsalt teiste pakutavat uudistada,Tartu kevadet ja täika melu nautida, aga et nii hästi läks on muidugi suureks boonuseks ja kui palju ruumi ma kappi juurde sain... Väga tore oli kohata paari blogilugejat, tervitused Liinale (Preili Liina & everything I love) ja Egeltile (Õnnelembene päevaraamat)!!!  :)
Armsa lauanaabri Maarjaga oleksime nagu vanad semud olnud, kuigi olime enne täikat ainult viivuks kohtunud. Tänud, Maarja, et mind kampa võtsid ja minu rumalaid nalju talusid. :)
Täika toimumis koht meeldis mulle eriti, munakivid ja ilusti restaureeritud vanad hooned, pluss mõnusalt boheemlaslik Loomemajanduskeskuse atmosfäär. Kindla peale tahan sinna uuesti minna. :) Järgmine laat leiab aset juba 1.-l juunil!
 Tegin täikal mitu tiiru ja olin juba täitsa ahastuses, sest midagi ägedat ei hakanud silma ja tühjade kätega ei tahtnud koju minna. Aga õnneks märkasin ühte lahedat ussisõrmust, mis on nii ilusti tehtud ja otsevaates on tal väga armas nägu. :))
Uss uues kodus õndsa näoga. :)

Suured tänud Maarjale, kes lubas mul enda pilte varastada. Tema ülevaadet päevast saate lugeda SIIT.


Kas juhtusite ka täikat külastama?
Mida huvitavat soetasite?


Ongi kogu lugu, olge ikka armsad!








8 comments:

  1. Ma olen ka pildile jäänud :D

    ReplyDelete
  2. Tundub tõesti kihvt üritus, 1.juunil tahaks kindlasti ostjana uudistama tulla:P

    ReplyDelete
  3. Suur tänu, et tulla said. Sain sind paremini tundma õppida. :)

    ReplyDelete
  4. Tervitused ka Sulle, armas Pille-Riin! Pildid on mõnusad ja täika oli väga tore! Eriti hakkas silma neiu mündirohelise neetidega mantliga esimesel pildil. Tahaks lausa teada, kust sellist ilusat mantlit saada võiks :P

    ReplyDelete
  5. Minu poolsed tervitused ka Pille-Riin ja Maarja :) Täika on mõnus ja mulle täitsa meeldis vaikselt omaette luusida ringi. Teie laud oli ilmselgelt kõige populaarsem, naised sädistasid pidevalt ümber seal ju :D Aga muidu Päikest ja loodan, et õigepea kohtume taas ;)


    E.

    ReplyDelete

ShareThis