arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/05/2013

Üritus // Tartu Ilumess 2013


Ma olen küll peaaegu ümber kukkumas tänasest messipäevast, sest kott, mida ringi tarisin muutus aina raskemaks, lisaks kõlkus kaelas ebainimlikult kaalukas peegelkaamera, aga ma nii väga tahan enne teise messipäeva algust teile muljeid jagada ja teid tagant utsitada, kui olete veel kahevahel, kas tasub see tee ette võtta. Oli see nüüd minu rekord pika lause kirjutamises? :)
Kuna mul ei ole mitte millegagi võrrelda, sest see on minu esimene ilumess, siis mina igatahes jäin rahule. ;) Külastasin messi koos Maarjaga (TURQUOISE), kellel samuti eelnev kogemus puudus, nii et me olime puhtad lehed. :) Jube hea on ikka boxe kammida kellegagi, kellel on sinuga ühine kirg, kes ei vaata imelikult, kui sa jõllitad ühte seebitükki mitu minutit järjest. :) Minu meelest oli boxe täitsa piisav hulk, et jõuaks kõik paari-kolme tunniga läbi käia. Kauem ausaltöeldes ei oleks vastu pidanud, kuigi vahepeal sai ka kohvi-moorapeapaus tehtud. Kõige kurvem on see, et püüdsin meeleheitlikult meelde jätta, kuhu boxi pean hiljem ostu sooritamiseks tagasi pöörduma, sest kogu kupatust ei jaksa ju kaasa vedada. Loomulikult läks mul järg sassi ja alles koduteel hakkasid meenuma ostmata jäänud asjad. :)  Kui teil on ka meelespidamisega raskusi, siis soovitan ost kohe sooritada ja hambad ristis oma taaka tarida. :) 

Kui teil ei ole isegi kavas messilt midagi soetada, siis tasub juba nende ilusate väljapanekute pärast sealt läbi lipata. :) CHI tooted on kindlasti vaatamist väärt, nii ilusad punased kuldsete kuplitega pudelid ja eriti lahedad koertešampoonid, mis mul iga kord meelde tulevad, kui Rikikest tema pesas vaatan, oleks ikka pidanud... kutsu tahab ka ju parabeeni-sulfaadivaba pesu. :(
GMT BEAUTY box oli nii ebamaine selle värvikirevuse keskel. Lummavalt valge. :)
Sence on Eestis alles nii uus tulija, et peale messi veel kusagil saada ei olegi. Seda boxi tasub kindlasti külastada eriti neil, kes kookose sõbrad, leiate hulgi healõhnalisi tooteid messihindadega mmmmm... Adena lakid jäid kohe silma, mõned toonid olid meganeoonid. Suviiii!
Imeilusad sojavahast küünlad ja erinevad värvilised savid EESTI WÄRK väljapanekust. 
Kõige kenamad tooted olid kindlasti ÈMINENCE  boxis. Eriti jäid silma lahedad bambusest ümbristega huuleläiked. Värvitu läige on imehea kaneeli lõhnaga ja omab huuli suurendavat efekti. Ainuüksi armas roosa lehviga kotike, milles läiget müüakse on juba midagi väärt. :) Ilumessi tutvumishind 25€. Aga ma ikkagi ei raatsinud...
 Nendes suurtes korvides oli nii palju ilusaid ja soodsaid tooteid, et väevõimuga tuli end minema vedada. Kahjuks ei mäletagi enam, mis firmaga oli tegu, hea meelega soetaks teinekordki nende pakutavat. Tõeliselt ilusas pudelis ORIFLAME lõhn, milles minu lemmikud pojeng ja jasmiin. Kindlalt wishlistis! WHITE GLO toodangut Eestisse toov tütarlaps oli nii tore ja armas, kindlasti astuge tema boxist läbi, kel on soov naeratust valgendada. :) Kõik pastad maksavad 5€, valikus lausa 6 erinevat sorti. JANE IREDALE väljapanekud alati nii kaunid ja luksuslikud.
See on siis see, mis mul oli meeles osta. :))
Kuna ma olen suur kohvijooja, siis White Glo valikust rändas kotti kohvi-teejoodikute pasta (5€). Komplektis ka hari ja hambavaheharjad. 
No see seep röövis mu südame kõigepealt karbiga ja siis juba sisuga. (2,50€) Lõhn on samuti nii hea. Vott, see ongi sealt korvidega boxist. Ütleme nii, et see seep on kogu messilt mu lemmiktoode. :) Kotti poetati ka veel mitu testrit.
Proovisin ära Vitamin Well vitamiinijoogid, mida pakuti messil soodushinnaga - esimene pudel 2€, järgnevad 1€. Tõesti, väga head värskendavad, saan täitsa aru, mille eest need joogid on oma auhinnad saanud. :) Mulle, kellele tavaline vesi väevõimuga tuleb sisse kallata on see väga teretulnud joogipoolis. Pean  neid  endale kindlasti külmikusse varuma, messilt soetatud neli pudelit on juba peaaegu oma lõpu leidnud.  Kõik neli maitset olid väga head, aga lemmikuks said roheline õun ja punane greip. 
Looduslikest kividest armas käevõru CRISTALLID.COM boxist (2€).
Ma kohe tunnen, kuidas kõik need erinevad kivid-kristallid mind energeerivad. :)
Suveks paar erka küünelakki Adena letist ( 2,20€). 
Sence kookosega huulepalsam (4€), no teate küll minu nõrkust huulepalsamite vastu, eriti nende, mis metalltoosides. :)
Väsinud, aga õnnelik.  :))


Kas olete juba jõudnud messi külastada või on alles plaanis?
Mida head soetasite või on kavas soetada?

Kõik, mina kukun nüüd voodisse, andsin endast kõik! :)

Olge armsad!





21 comments:

  1. Heas mõttes kade, küll oleks isegi seal uudistada tahtnud, aga mitte kuidagi ei vea välja lihtsalt. Siiski liiga kaugel... Aga postitus oli supper, ila tilkus peaaegu klaviatuurile pilte vaadates :D.

    ReplyDelete
  2. See viimane pilt on ju niiiii ilus! "kellegagi, kellel on sinuga ühine kirg, kes ei vaata imelikult, kui sa jõllitad ühte seebitükki mitu minutit järjest." :D :D :D hahaha Aga väga tore käik oli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ära nüüd uhkeks ka mine, üks pilt sajast oli mitte udune. :D

      Delete
    2. Vaata, et sa ise uhkeks ei lähe enda iluga :D

      Delete
  3. Oh, ajasid mulle juba ärevuse sisse! Paari tunni pärast lähen vaatan ka üle, mis seal head pakutakse. :)

    ReplyDelete
  4. Unustasin, et tee selle hambapasta kohta postitus ka palun, ma olen tahtnud seda osta, aga ei tea, kas on väärt asi või mitte, hetkel kasutan Sensodyne (või kuda see kirjutatigi) Whitening hambapastat ja nii harjunud sellega, et ei tea, kas tasub vahetama hakatagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, kindlasti teen, ennast huvitab ka väga, kas toimib. :)

      Delete
  5. Kas white glo hambapastasi müükakse poodides ka kuskil? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, müüakse ikka, klikka sinna roosalt kirjutatud White Glo peale, saad kodulehele, kus edasimüüjad kirjas. ;)

      Delete
  6. Ilumess tundub tõesti olevat kihvt üritus! Su ostud on ka lahedada :) Kusjuures ma just mingi aeg lugesin seda Vitamin Well jookida kohta..et need on ühed sellised, mis jätavad ostjatele mulje nagu nad oleks tervislikumad jms, aga tegelikult just vastupidi (nö vale mulje jätmisega on tegu)..Aga ma ise muidugi ei tea :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks nad ole enam vähem samad, mis teisedki maitsestatud veed, aga kui muidu vett eriti juua ei taha, siis on hea kui on veidi maitsvam variant kotis kaasas. Iga päev kaanida muidugi ei maksa. ;)

      Delete
  7. Käisin ka eile ning samuti oli esimene käik sellisele üritusele, jäin käiguga väga-väga rahule :)

    (Btw, silmanurgast nägin ka sind .. sa oled "päris elus" veel nunnum, kui piltidel. :))

    ReplyDelete
  8. Vaatasin Sinu pilte ja mida allapoole kerisin, seda rohkem kahetsesin, et ma ise messilt osa ei võtnud :/ Kui nüüd lasta unistamine valla, siis oleks ma kindlasti tahtnud osta endale proovimiseks CHI juuksehooldustooteid, nendest on viimasel ajal palju juttu olnud ja välimuselt on nad juba nii ilusad ja luksuslikud :) Samuti White Glo hambapastat tahan proovida, aga õnneks saab seda osta nt. Rosalindist, kus see on väikese soodustusega praegu müügil, yey for me! ;) Soovin Sulle ilusat päeva jätku ning naudi oma mõnusat noosi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahetsen tõsiselt, et CHI šampooni ei ostnud, need olid tõesti eriti ilusad. :)

      Delete
  9. Käisin eile. Soetasin endale messihinnaga Vaha Strep, Päevitusjärgse geeli ja päevitust intensiivistava vee Deborah´lt. Kuna kõik tooted olid poehindadest odavamad siis lubasin endale sealt midagi :)
    Dermosili näidiseid jagati ja sain sealt endale portsu katsetamiseks:)
    Kohati jäi mulje, et mõne boxi teenindajad valisid kellega tegelesid. Kui minu kõrval oli grillkanast ülivärvitud mimm siis valtiti tema kui potensiaalsem ostja/toodete kasutaja kellele hakati hoolega asju tutvustama (2 kohta oli konkreetselt selline juhtum).
    Aga ma ei lasknud ennast sellest segada ja küsisin ise ja sain palju huvitavat teada :)

    Kokkuvõttes oli tore ja jäin rahule :) Järgmine kord läheks sõbrannaga...oleks vast põnevam uudistada :)

    ReplyDelete
  10. Mulle meeldib nende White Glo hambaharjade juures see, et neil on iminapp, lihtsalt väike nüans, mis tekitab mulle lapselikku rõõmu, sest ei pea nüüd alati topsis harjakest hoidma, vaid saan ka peeglikülge rippuma panna või siis hoopiski seina külge :D
    Siinkohal tunnen jällegi süümepiinu, et reedel otsustasin maale ära sõita, sest piltide järgi tundub et seal oleks ikka pikalt tegevust olnud, samas minusugusele ostuhullule oleks seal käik katastfoofiga rahakotile lõppenud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, ongi imepisike iminapp, nii lahe! :) Ma ei olnud jõudnud veel karbistki välja võtta. ;)

      Delete
  11. Vitamin Well vitaminijooke peaks leiduma ka selveris :)

    ReplyDelete

ShareThis