arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/05/2013

Tühjad totsikud #3


Mitte kuidagi ei taha mul need topsikud ja tuubid tühjaks saada. Uut ja huvitavat on nii palju, mida tahaks proovida ja vanad jäävad ikka nukralt poolikuks. Mõned tooted siiski õnnestus tilgatumaks kasutada. 
Nagu ikka, ükski make up toode otsa pole saanud, need on eriti visad tühjenema ja juurdekasv on pidev. :)
Garnier Fresh Essentials silmameigi eemaldaja
Suur lemmik, mida ostan ikka ja jälle. Silmadele väga õrn, kuid meigiga teeb kiirelt 1:0. Eriti tore on soodne hind, lisaks väga tihedad sooduspakkumised. Soovitan!
Ziaja toitev jalakreem
Väga mõnus tummine jalakreem, mis sobib oivaliselt öiseks jalgade sissemäärimiseks. Teeb naha hästi pehmeks ja  mõnusalt niisutatuks, eriti kui kreem saab terve öö soki sees mõjuda. Lõhn ja tekstuur on väga sarnased  Nivea kreemile, sellele sinises metalses toosis. Ziaja tooteid müüakse AROOMIPOES ja hinnad on vägagi taskukohased. Järgmise jalakreemi, kavatsen samalt firmalt soetada, vot nii väga meeldis. ;)
Schwarzkopf Osis+ sirgendus seerum
Tere, mina olen Pille-Riin ja ma olen sirgendamissõltlane. :) Just nii võisin ma veel pool aastat tagasi ennast tutvustada. Aga visake viis - ma sain sellest vabaks! Kuigi ma tungivalt soovitan mitte sirgendada, aga kui te mind ei kuula ja ikkagi tahate omi juukseid kuumutada ja kuumakaitset kasutada, siis see Schwartzkopfi (no on ikka nimi, ma ei saa ilma järgivaatamatata seda kuidagi kirja pandud) kuumakaitsevedelik on igati mõistlik valik. Jätab juuksed pehmeks ja läikivaks. Ainus miinus on pihusti, mis natuke liiga sortsutab uduse vihma asemel. 
The Body Shop oliivi dušigeel
Geel on ise väga mõnus, hea värske lõhnaga ja ei kuivata nahka, aga miinuseks on liiga lühike pumba tila, võimatu on korralikult seda nuustikule saada. Muidu igati väärt toode, ostaks veel.
Sebamed antibakteriaalne näopesuvaht
See vaht jättis mind täitsa külmaks. Ega tal nagu otseselt midagi viga ei olnudki, aga silma ka millegagi ei paistnud. Vaht ei olnud kuigi kreemjas, näole oli natuke raske laiali ajada. Pudeleil on kirjas, et vaht tuleks viieks minutiks näole mõjuma jätta, mina nii kaua oodata ei mallanud, hoidsin seda peal hambapesu aja ja isegi siis muutis see naha natuke kuivaks. Peale pesu kohe maha loputades oli tunne palju parem, aga uuesti ostma ei tõtta.
Naked Rescue juuksepalsam
Naked tooted on siiani mulle väga hea mulje jätnud, nii ka see sheavõi ja oliiviga intensiivselt hooldav palsam. Minu kahjustatud juustele sobis väga hästi, jättis need pehmeks ja hästi kammitavaks. Mõnusalt kreemjas ja hea lõhnaga, lisaks parabeeni-sulfaadi-silikooni vaba. Kindla peale ostan uuesti.
Bioderma puhastusvesi tundlikule nahale
See toode ei ole vist küll kunagi kelleltki laitvat arvustust saanud. Suurepärane meigieemaldaja, mis teeb tõhusat tööd, olles samas imeõrn, peaaegu nagu vesi. Nahk jääb värske ja puhas.  
Imeline toode puhkusele/reisile kaasavõtmiseks, kõik ühes - näopesu, silmameigieemaldi, näovesi. Kuna ei kuivata võib ka päevakreemi vabalt ära jätta, vähemasti rasusema naha puhul. Igapäevaseks kasutamiseks küll kallivõitu, tavahind jääb veidi alla 20€. Soovitan enne ostu kindlasti ravimiinfo.ee lehel eel-luuret teha, päris tihti on veele sooduspakkumised, praegugi on mõnes apteegis hinnnaks12€. Pean minema varusid täiendama. :)
Down Under Natural´s Nude volüümi andev šampoon
Ikka ja jälle toon selle šampooni endale uuesti koju.  Miks ma ei peaks - see annab volüümi, jätab juuksed pehmeks ja on pealegi parabeeni, sulfaadi, fosfaadi vaba. Proovige järgi!

Ja ongi kõik! Järgmiseks tühjade postituseks loodan ka mõnele dekoratiivkosmeetika tootele põhja peale teha, muidu läheb lihtsalt igavaks juba. :)



Kas oled mõnda neist toodetest proovinud?
Millised on muljed?

Ilusat kevadpüha kõigile, olge armsad!
p.s. Kadestan kõiki, kellel kodus kasemahlad tilguvad... jooge terviseks. :)
Ja 5punkti kõigile, kes panid tähele, et suurelt pildilt on puudu TBS-i totsik, see oli vahepeal diivani alla veerenud. :D




9 comments:

  1. Nude šampooni-palsamit kasutasin kuskil aasta tagasi, samamoodi volüümiandvaid. Mulle väga sügavat muljet ei jätnud ja lõhn ka ei meeldinud. Ma ei tea, kuidagi kahtlane tundus ja odava maiguga, volüümi ka ei täheldanud. Eks see ilmselt sõltub rohkem juustest ka, minu omad nõudsid midagi, mis paremini puhastaks. Lõpuni kasutasin lihtsalt sellepärast, et nad olid olemas ja vahelduseks teistele toodetele. No lohtsalt on palju paremaid olnud (eelistan salongitooteid)!

    ReplyDelete
  2. Oeh, kuidas mulle empties postitused meeldivad. :D
    Kusjuures olin ma ka umbes pool aastat tagasi totaalne sirgendamissõltlane, aga nüüd pole juba mitu kuud sirgendajat kätte võtnud.
    Ma ikka mõtlesin, kas mul on Bioderma näovett vaja või ajab ka teiste toodetega ära, aga nüüd kui ma seda pilti siin postituses nägin, tegin otsuse, et mul ikka on seda vaja. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, praegu saab mõnes kohas eriti soodsalt, tuleb juhust kasutada. ;)

      Delete
  3. Biodermat läheb mul juba teine pudel. Tõeline lemmik! Proovinud olen veel korra ema kõrvalt seda sirgensusseerumit. Kuna ma ei sirgenda peaaegu üldse (võib-olla korra kahe kuu jooksul) siis sellele ei oska mingit hinnangut anda.
    Aga mind hoopis üllatab see, kuidas su tühjad potsikud nii heas seisus on? Minu erinevad palsami-šampooni tuubid on küll tõelised käkerdised. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole nad midagi nii korralikud, Naked-i tuub on päris mõlkis. ;)

      Delete
  4. Hei! Tänud toreda postituse eest! Ostsin minagi mõni aeg tagasi Bioderma puhastusvee, aga paraku igapäevaseks silmameigi eemaldamiseks ta minu jaoks nii hästi ei sobinud. Kuna esiteks kulus seda väga palju, et silmad puhtaks saada ja teiseks võttis see ka kaua aega ja palju nühkimist. Samas näo värskendamiseks ja meigi pisiparandusteks on see ideaalne, sest jääb nahal mõnus, ei pea veega maha loputama ja saab peale uue meigi kanda:)

    ReplyDelete
  5. Ma olen vist ainuke inimene maailmas, kellele see Bioderma ei meeldi. :D Ma olin nii ärevil, kui selle sain, ja lootsin nii väga, et see mulle meeldiks, aga ei.. Terve selle pisikese pudeli kasutasin ära, aga ei õppinud seda armastama ja rohkem ei ostaks. Mul jättis see vastiku tunde näonahale, nagu tahaks veega nägu pesta üle, mis küll paarikümne sekundi pärast kadus, kuid siiski. Silmameiki eemaldab ka nt Loreali see kaheosaline sinine silmameigieemaldaja paremini. Mina pettusin igatahes. :( Jään oma Clinique Clarifying Lotionile truuks. :)

    ReplyDelete
  6. Hei! Tekkis selline küsimus, et kust ma saaks Naked Rescue juuksepalsamit osta?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ostsin Kaubamajast, rohkem ei olegi Naked tooteid kuskil nagu näinud.

      Delete

ShareThis